Vallentuna Trädfällning AB

Vallentuna Trädfällning AB

Vallentuna Trädfällning AB erbjuder en heltäckande tjänst för trädfällning, skyddsavverkningar och trädvård. Våra dygnet-runt-arbetande trädfällare är utbildade och certifierade för att erbjuda högkvalitativ och säker trädfällningsservice.

Vi använder moderna verktyg, tekniker och utrustningar för att säkerställa att våra kunder får den bästa trädfällningsupplevelsen. Med 15 års erfarenhet inom branschen är vi specialister på det vi gör. Vi är engagerade och håller oss uppdaterade om alla nya trädfällningstekniker, så att våra kunder kan få det bästa tänkbara resultatet. Vårt mål är att erbjuda bättre, säkrare och hållbara trädfällningstjänster som är hållbara för miljön.

Utmärkelser

6 omdömen om Vallentuna Trädfällning AB

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-03-16 Verifierad kund
    Är mycket nöjd med fällningen.
    2023-03-13 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Håkan och hans arbete med att ta ner ett stort träd i vår trädgård. Prisvärt och bra gjort!
    Fällning av 3 st träd samt bortforsling av grenar och uppstyckning till ved
    Mycket seriöst företag
    2023-03-13 Spontant omdöme
    Vi behövde fälla tre stora tallar och anlitade Vallentuna Trädfällning. Det är vi glada för! De var otroligt professionella och skickliga. Vi fick bra info om hur arbetet skulle utföras, de höll tidplan och lämnade tomten snygg och prydlig. Det var även prisvärt när vi jämförde med andra firmor. Vi kan varmt rekommendera Vallentuna Trädfällning och skulle självklart vända oss till dem igen om vi behövde fälla fler träd.
    Trevligt bemötande!
    Seriöst Företag med många års erfarenhet.
    Snabbt & proffsigt utförande

Har hyrt in Håkan på Vallentuna Trädfällning under många år & är super nöjd

/Danderyds Trädgårdsservice Ab
    2023-03-13 Verifierad kund
    Håkan är grym. Snabb, duktig och trevlig.