Väl utfört arbete enligt önskemål Tydlig kommunikation Bra pris
Trädgårdsakuten i Stockholm AB
På Trädgårdsakuten i Stockholm har vi gedigen erfarenhet av avancerad trädfällning och trädbeskärning i tätbebyggda miljöer. Vi tar oss an uppdrag där det krävs både kunskap, precision och rätt säkerhetsutrustning för att arbetet ska kunna genomföras på ett tryggt sätt. Att fälla eller beskära ett träd i ett område där hus,...
11 omdömen om Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2018
Snabb kontakt, tydligt erbjudande och arbetet utfört smidigt och bra.
Stort tack Emine för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba kontakt, tydliga offert och att arbetet utfördes smidigt. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Trädgårdsakuten hjälpte oss att ta ner ett träd. De gav offert på kort varsel till ett konkurrenskraftigt pris. Genomförandet av uppdraget gjordes bara några dagar efter offertförfrågan på ett ur alla aspekter professionellt vis. Firman kan verkligen rekommenderas.
Stort tack Sven för ditt fina och utförliga omdöme! Vi är mycket glada att du är nöjd med både vår snabba återkoppling, offerten och utförandet av trädfällningen. Tack för förtroendet och för din rekommendation – det uppskattar vi verkligen. Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Bra utfört arbete till ett rimligt pris, helt enligt offerten inga konstigheter trevlig personal kan verkligen rekommendera detta företag . Rune L.
Stort tack Rune för det fina omdömet och rekommendationen! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både arbetet, priset och vårt bemötande. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Bra rakt igenom och de ställer upp på kort varsel. Gör ett mycket bra jobb. Kan rekommenderas varmt!
Stort tack för det fina omdömet och rekommendationen! Det gläder oss att ni är nöjda med både vårt arbete och vår flexibilitet. Ni är varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp! Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Mycket professionellt bemötande och service från början till slut. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och pålitligt, med ett resultat som jag är mycket nöjd med. Rekommenderar varmt
Stort tack för ditt fina omdöme och din varma rekommendation! Vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att du är nöjd med både vårt bemötande, vår service och resultatet. Det var ett nöje att hjälpa dig och du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
De gjorde ett bra jobb med att klippa häcken + bortforsling
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med häckklippningen och bortforslingen. Tack för att du valde oss och varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänliga hälsningar, Erik Trädgårdsakuten i Stockholm AB
Anlitar detta företag till vår tomt på Lidingö för femte året i rad och de gör ett fantastiskt fint och proffsigt jobb varje år. Allt från avancerad figurklippta buskar, trädfällning, trimning och röjning. Snabba proffsiga och städar fint efter sig. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Riktigt bra jobb utfört av Jaroslav och hans män. Kapade 3 träd och beskar 5 st äppelträd. Bra pris, kommunikation, service och tidsåtgång! Kunde dessutom vara på plats redan samma vecka
Sågade ner björk mellan vårt hus och grannens. Utfördes precis som överenskommet. Personal hade bra skyddsutrustning och verkade erfaren. Snygg stubbfräsning. Utmärkt städning efteråt.
Detta företag anlitar vi varje år för att rensa löv i vår trädgård på ca. 1200m2 och de är fantastiska! Vi har tidigare anlitat andra företag som lämnat kvar en massa löv, men detta företag rensar bort alla löv och annat skräp och är mycket noggranna. Det är så fint när de är klara!