Maxine är superproffsig! Tydlig in sin kommunikation, återkopplar snabbt och såklart serviceminded rakt igenom - rekommenderar!
Maxine Trädfällning AB
Maxine Trädfällning AB riktar främst in sig på trädfällning så som avancerad trädfällning, sektionsfällning och beskärning till kundens önskan. Vi innehar ansvarsförsäkring, F-skattebevis, motorsågskort ABC och andra utbildningar som krävs. Vi riktar in oss på både företag, föreningar och privat personer så tveka inte på att...
52 omdömen om Maxine Trädfällning AB
Sedan starten hos Reco 2022
Fick en väldigt trevligt bemötande av Maxine Grymt bra service .
Superbra upplevelse! Väldigt flexibla tidsmässigt, fick trädet kapat redan efter en dag då vi hade lite bråttom och de ändå var i området. Snabb och säker sektionsfällning av stor björk i villaområde. Kunnig och trevlig personal. Upphämtning av ris gick snabbt och stubbfräsning några dagar senare. Kan varmt rekommendera
Vi beställde fällning, bortforsling och stubbfräsning av ett gäng ordentligt grova och höga tujor som stod besvärligt nära vårt garage samt en större buske och ytterligare tre träd. Alltihop togs ned och forslades bort snabbt och effektivt, stubbarna frästes bort morgonen efter och resultatet och utförandet var precis som överenskommet. Dessutom var kommunikationen genomgående positiv och enkel. Jag kan enbart rekommendera Maxine Trädfällning.
Trevligt bemötande och proffsigt utfört
Proffsigt hanterat från förfrågan till dess att jobbet var genomfört. Mycket nöjd med trädfällningen!
Föllde en stor poppel. Jobbet utfördes snabbt och proffsigt utan att skada kringliggande buskar.
Företaget har en hög kunskapsnivå inom sitt område och lyckas med mycket svåra trädfällningar utan negativ påverkan av annan växtlighet eller byggnationer. Till detta så är personalen på företaget mycket trevliga och lätta att samarbeta med.
Jag hörde av mig till Maxine Trädfällning AB efter jag hade läst alla ömdomen på reco.se Maxine bokade in ett hembesök för att titta på jobbet. Sedan tackade vi ja till offerten som vi hade fått via mail. Vi är supernöjda med kommunikationen, tydligheten och jobbet som de har utfört! Tack ännu en gång!
Ett väl utfört arbete med engagemang
Jag är mycket nöjd med Maxine Trädgällning. Snabbt och prydligt uppsågat och röjt efter fällning. Tar gärna deras tjänster i anspråk igen. Christine Holm
Trevligt och proffsigt bemötande med snabb återkoppling i kommunikationen. Utmärkt utförd trädfällning och hantering av stammar och grenar. Kan rekommenderas!
Jag fick snabb hjälp, trevligt bemötande och mycket professionellt utfört arbete.
Mycket trevligt bemötande och ytterst nöjd med utfört arbete. Rekommenderas
Kanon bra kommunikation och ett väl utfört arbete. Helt toppen!
Mycket trevliga,snabba o ordentliga
Snabbt, korrekt och mycket bra bemötande. Mycket bra utfört arbete! ( Trädfällning )
Professionellt och tydligt bemötande. Trädfallningen gjordes effektivt och helt enligt önskemål. Rekommenderas varmt!
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Förklarade exakt hur de skulle gå tillväga. Hade förväntningar på att det skulle bli bra och det blev jättebra. Mycket proffsigt. Köpte tjänsten klippning av fruktträd. Min upplevelse av Maxine Trädfällning AB är 100% bra. Kan verkligen rekommendera detta företag.
Kunnig och trevlig, väl utfört arbete och tydlig och bra offert!
Vi är helt och hållet nöjda med Maxine Trädfällning AB som var både effektiv, enkel att ha att göra med och professionell. Även de företag Maxine anlitade för att fullfölja hela uppdraget utöver själva trädfällningen levererade på ett bra sätt. Tummen upp!
Väldigt trevlig och snabb respons. Trädet stod lite svårt till precis vid ett staket och några buskar. De klarade av att fälla hela det stora trädet utan att skada något av det som fanns runt om. Väldigt proffsiga och bra att ha att göra med. Tack!
Fick mycket bra bemötande. Utfört arbete blev vi super nöjda med. Trädfällningen gick som på räls och vi blev imponerade av proffsig trädfällning!
Trevlig och förtroendeingivande. Snabb respons och smidigt utförande av nedklippning av häck.
Ansning av förvuxen häck samt borttagning av grenar intill stugan. Toppen nöjda. Snabb kontakt, trevligt bemötande och ett jättebra resultat. Rekommenderar varmt Maxine .
Hej! Vi är väldigt nöjda med Maxine som hjälpte oss att kapa ner vår hagtorns häck. Maxine är snabb, duktig och väldigt professionell. Vi lämnar härmed våra varmaste rekommendationer. Lena och Bertil Åman
Mycket professionellt bemötande tydliga och klara besked. Har alltid höga förväntningar och dessa blev uppfyllda med bravur. Jag köpte trädfällning av flera träd på min tomt och detta blev utfört på ett mycket proffsigt vis. Riset togs om hand om och stammat på träd sågades upp i stubbar som senar ska bli ved att elda med. Min sammanfattade upplevelse då det var första gången jag anlitat någon är med Beröm godkänt. Karin
Snabb, bra och mycket kunnig och har bra lösningar när det är tajt med att fälla dött träd.
Vi anlitade Maxine för trädfällning och trädbeskärning på villatomt. Professionellt jobb och utmärkt kundbemötande. Bortforsling av grenar skedde snabbt, och när allt var klart så var arbetsplatsen minituöst städad! Maxine gav inte lägsta anbudet, men jobbet blev perfekt utfört och vi är mycket nöjda
Smidigt samarbete från första kontakt tills jobbet var klart. Man märkte att de visste vad de gjorde. Kan absolut rekommendera och skulle inte tveka att anlita Maxine igen om vi har fler projekt.
Trevligt bemötande. Korrekt utfört uppdrag. Proffisionellt utfört.
Jättetrevliga Bra jobb Vi kommer att anlita dem igen
Trädfällning samt kalkning i 30cms bitar
Super snabba svar och åtgärd av vår problem när det snöade så mycket under så kort tid. Jobbet var utfört som det skulle. Väldig trevlig person.
Trevligt och glatt och sakkunnigt bemötande. Professionellt utfört arbete enligt överenskommelse. Jag rekommenderar Maxines trädfällning och kommer att anlita företaget igen.
Proffsig och tydlig. Hela samarbetet genomsyrades av god och enkel kommunikation. Man får det som utlovas.
Mycket trevlig och kunnig. Enkel att ha o göra med och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderar starkt!
Maxine trädfällning gör verkligen ett jättebra jobb, håller en hög service och är väldigt trevliga! Kommer absolut att anlita dem igen.
Snabbt och snyggt jobbat! Precis som jag ville ha det. Trevligt bemötande och proffigt utfört! Valet nästa gång blir inte svårt!
Trevliga, vänliga. Svarade glatt o kunnigt på alla frågor de fick. Kan rekommenderas. Fixade häckar, trädgrenar mm
Extremt bra service. Bra bemötande och snabbt i tid. Trädfällning efter önskemål helt utan krångel - Kan rekommendera!
Snabb respons, bra service, trevlig bemötande och duktig inom sitt yrke vilket är det viktigaste!
Mycket trevligt bemötande från första kontakten och kom på Utsatt tid o gjorde ett mycket proffsigt arbete med att fälla en stor Björk på en som stod nära hus o elledningar . Kan rekommendera dom 😊
Trevligt och superproffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera!
Allt gick fort och effektiv och Maxine samt hennes kollega var behjälpliga även med råd och information om andra träd. Väldigt serviceinriktad, trevlig och skicklig. Hämtning av grenar enligt överenskommelse. Rekommenderas verkligen!
Mycket trevligt bemötande. Professionella och snabba. Kommer anlita igen för trädfällning. Prisvärt.
Maxine fällde en ek hos oss. Lätta att ha och göra med och vi är supernöjda med utfört jobb. Stammen styckades och grenar separerades från stammen, vilket var mer än vi hade förväntat oss. Rekommenderas!
Proffsigt arbete och bemötande. Allt gick mycket smidigt och det blev rent och snyggt efter att trädet blev fällt och grenverk bortforslat. Vi kommer absolut anlita dem igen vid behov.
Tack för det fina omdömet, vi strävar alltid efter att kunden ska känna sig nöjd. :)
Toppen och blev väldigt bra bemött! Proffsig och snabb
Tack Anders, alltid kul när kunden är nöjd!
Noggrann och snyggt jobb utfört enligt överenskommelse.
Tack Hanna och tack för förtroendet. :)