Bra dialog o mycket professionell
Maxine Trädfällning AB
Maxine Trädfällning AB riktar främst in sig på trädfällning så som avancerad trädfällning, sektionsfällning och beskärning till kundens önskan. Vi innehar ansvarsförsäkring, F-skattebevis, motorsågskort ABC och andra utbildningar som krävs. Vi riktar in oss på både företag, föreningar och privat personer så tveka inte på att...
139 omdömen om Maxine Trädfällning AB
Sedan starten hos Reco 2022
Lyhörda och proffsiga. Gjorde exakt det de skulle, och lite till - snabbt och smidigt.
Varmaste rekommendationer! Högsta betyg
All förväntningar uppfyllda. Perfekt och snabbt utfört jobb. Återkommer gärna.
Jag är mycket nöjd. Hela processen flöt mycket bra. Proffsigt.
Bra men lite dyrt men kom iallafall på utsatt tid det är ju bra
Mycket bra tydlig duktig effektiv!
Bra kommunikation inför och väl utfört arbete med beskärning av fruktträd.
Trevlig och proffesionellt arbete Mycket nöjd
Punktligt, proffsigt, problemfritt, rätt faktureringsbelopp. Helt klart en kanonupplevelse
Trevligt bemötande och proffsigt utförande
Vi är så imponerade av Maxine och hennes kollega!! De var otroligt snabba, effektiva och professionella och hade så bra samarbete sinsemellan. Dessutom var de väldigt lyhörda och noga med att stämma av med oss så att vi blev nöjda. Vilken entusiasm och glädje de spred! Om vi behöver hjälp igen, råder ingen tvekan om vem vi vänder oss till. Jan och Margaretha
Först har Maxine jätte skön energi, positiv och vänlig. Hon älskar sitt jobb och det syns. Andra är hon proffs med motorsåg. Jag tittade på henne medan hon arbetade med motorsågen och kan bara säga hon är exceptionell, snabb och duktig. Tredje är hon absolut bra valuta för pengarna. Så glad vi valde Maxine och det kommer ni också att vara.
Jag är mycket nöjd med Maxines trädfällning och kan varmt rekommendera denna firma till andra som behöver hjälp med trädfällning och trädgårds arbete.
Snabb bra service, även lyhörd vid problem.
Så proffsig, snabb och allt var perfekt 👌🏼
Otroligt bra bemötande, professionellt och utförde jobbet snabbt! Ger mina allra bästa rekommendationer.
Blev väldigt väl bemött av Maxine både vid första kontakten samt också när arbetet skulle utföras. Blev positivt överraskad då hon själv deltog i fällningen av de aktuella träden. Upplevde henne som både skicklig och väldigt mån om att jag skulle bli nöjd med fällning av mina 2 tujor. Kommer varmt rekommendera henne till alla jag känner och som behöver hjälp med trädfällning. Vänligen Yvonne Nejdborn
Utmärkt service! Snabb, Pålitlig och väl utfört jobb.
Jag är fantastiskt nöjd med utfört arbete! Allt har fungerat otroligt smidigt från först stund. Proffsigt, seriöst och snabba återkopplingar. Rekommenderas!!
Vi hade ett litet arbete med stubbfräsning av ett gäng stubbar nära vår fasad. Maxine och hennes sambo fick arbetet och vi har enbart positivt att säga om deras hjälp. Båda var supertrevliga och tillmötesgående, utförde jobbet snabbt och lämnade allt prydligt. Rekommenderas!
Allting funkade bra, från offert till att arbetet var utfört. Kan varmt rekommendera detta företag.
Proffsigt bemötande och utförande, snabba!
Superbra trädfällare, snabb och serviceminded
Pålitlig, snabb och trevlig. Gjorde ett jättebra jobb, rekommenderas varmt.
Väldigt bra och seriöst arbete gjort, kommer rekommendera till mina vänner & bekanta 🤩 Stort tack Maxine
Mycket bra utfört jobb! Bra planering, fint utförande och fin koordination med hämtning av nedsågat material.
Väldigt bra och snabb hjälp, väldigt nöjd.
Otroligt proffsig och kunnig. Löste en fällning galant!
Bra utfört arbete och snabb återkoppling.
Lätt att boka och trevligt och proffsigt bemötande En av de bästa dagarna i mitt liv Stott tak för hjälpen!
Professionell, snabb, tydlig och riktigt trevlig. Vi är jättenöjda med Maxine trädfällning.
Snabb återkoppling med offert, arbetet med att klippa ner vår häck gjordes snyggt och smidigt. Kan varmt rekomendera!
Så smidigt och prisvärt! Maxine var jättekunnig och fick till offert och utförande fort och smidigt. Vi tog bort två gigantiska träd och stubbfräste dessa och två mindre träd. Blev så fint !
Bra utfört jobb i alla delar. Trevlig i kontakter, snabb och bra information. Rekommenderas!
Snabba svar, snabbt och säkert arbete, bra priser. Super nöjd. Rekommenderas.
Verkligen trevlig och kunnig. Kapade mina thujor så det blev rakt och fint. Kan verkligen rekommendera Maxin.
Utmärkt - snabb, service-minded och professionellt. Dessutom konkurrenskraftigt pris. Rekommenderas varmt.
Mycket nöjd. Arbetet genomfördes noggrant och professionellt. Rekommenderas varmt!
Det gick snabbt och smidigt med Maxine och hennes kollega. Jag är nöjd!
Service och utförande var på topp
Snabb återkoppling, och Maxine kunde komma inom två dagar - perfekt. Vi var på resa när Maxine beskar ett äppelträd, men kände att vi kunde lita på hennes sakkunskap. Resultatet var jättefint - snyggt "friserat" så att trädet har en fin form (trots att det är gammalt och lite spretigt). Allt avklippt låg i en prydlig hög. Extratjänsten att kapa två murkna stammar på ett päronträd var också gjort väl.. Så, tack för finfint jobb!
Snabbt och professionellt trädfällning.
Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Jag fick snabbt hjälp och bra pris. Thujahäck och beskärning av fruktträd, som nu är jättefina. Jag kan verkligen rekommendera Maxine Trädfällning. Jag fick själv rekommendationen av nöjda grannar.
Väldigt kunnig och otroligt trevlig!
Mycket bra bemötande. Motsvarade våra förväntningar. Snabbt och snyggt arbete.
Maxine kom in under 1 dag som en stabil förstärkning. Duktig o lätt att samarbeta med.
Snabb på att ge offert. Jobbet proffsigt utfört. Mycket nöjd, kommer anlita Trädfällning AB igen. Rekommenderas starkt 10/10
Snabbt och proffsigt utfört arbete.
Vi är nöjda med precis allt, från bemötande till arbete, hälsning från Mats-Owe o Annki