Toppen tjänst och super duktig montör, kommer nyttja tjänsten igen vid behov.
Clas Fixare AB
Sedan starten 1918 har Clas Ohlson-andan drivit oss att se lösningar och ge service i världsklass. Det är därför vi startade Clas Fixare - för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi erbjuder både små och stora tjänster inom bygg, småfix, renovering och montering. Flera av tjänsterna berättigar till RUT- eller ROT-avdrag....
15 omdömen om Clas Fixare AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket trevlig och hjälpsam kontakt samt utmärkt utförande av arbete !
Det gick smidigt och fort. Han var trevlig och kunnig.
Mkt trevlig ”fixare” som gjorde ett superjobb med att hjälpa mig med att sätta upp en gardinskena i taket. Helnöjd med jobbet! Rekommenderar varmt Clas fixare Med vänlig hälsning, Sarah
Blev väldigt nöjd med resultatet. Fick vänta en stund då fixaren var sen och det tog en stund innan arbetet var klart men det utfördes noggrant och fixaren var lyhörd för hur vi ville ha det.
Fick snabbt tid. Fick den hjälp jag önskade. Trevlig person.
punktligt, effektiv och hjälpsam
Supertrevlig kille, passar tider, lätt att samarbeta med, talar svenska!
The service was good. The staff was friendly. Though the waiting time was quite unclear, but I got in contact with the staff within 1 week after the confirmation. So it wasn’t so bad. It would be great to have more specific waiting time.
Superbra, snabb o nogrann! Även jättetrevlig
Snabb, noggrann och trevlig hjälp.
Trevlig, proffsig, superduktig, tänkte själv, flexibel, snabb, enkel att ha och göra med. Toppenbra! 6/5 Reco-bollar!
Jag behövde hjälp med att montera ett matbord. Jag kontaktade Clas Fixare och deras montör gjorde det snabbt på några minuter så jag är nöjd.
Kvaliteten på arbetet var mycket bra. Teknikern från Classfixare var professionell, åtgärdade alla problem på ett bra sätt och jag är nöjd med det arbete som utfördes. Däremot blev jag förvånad när jag fick fakturan. Arbetet hemma hos mig tog mindre än en timme, men jag debiterades för nästan 2,5 timmar. Jag förstår inte hur denna tid har beräknats och fakturan innehöll ingen tydlig förklaring. Även om jag uppskattar kvaliteten på servicen skulle större transparens kring debitering och tidsredovisning förbättra kundupplevelsen avsevärt.
Kunnig, trevlig och proffisionell.