Anna P:
Vi har anlitat Tiger Trädfällare flera gånger och varje gång har vi blivit jättenöjda! De är snabba med sin kundkommunikation, offerterna är mycket tydliga och de utför arbetet med suverän service och kompetens. Över förväntan, vi rekommenderar absolut!
Barbro H:
Har utnyttjat Stockholms Hus & Trädgårdsservice förstklassiga tjänster både inom husrenovering och trädgårdsarbete - och alltid med samma utmärkta resultat. Personalen är inte bara ovanligt trevlig och tillmötesgående - utan även mycket engagerad, målmedveten och yrkesskicklig ! Dessutom snabb och smidig kontakt hela vägen ... Har alltid varit helt nöjd med de utförda tjänsterna - t.o.m. grannarna har varit djupt imponerade ... ! Det är därför självklart ett nöje att varmt rekommendera detta seriösa företag !
Stefan E:
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
Glen Olov V:
Vi anlitade Martin för att avlägsna en gammal häck samt plantera en ny av typen, Thuja smaragd .
Från start till slut inget att klaga på, Martin har vart otroligt lätt att göra med.
Snabba och pedagogiska svar allt ifrån första offerten till anläggning samt färdigställning.
Något som uppskattades var också den info som vi fick under jobbets gång där om något behövde ändras eller vi inte förstod så förmedlades även detta på ett bra sätt.
Så stort tack till Martin/Schysst Trädgård AB
Camilla L:
Företaget var serviceinriktade, lätta att få kontakt med via tex mail. Arbetet utfördes effektivt. Hade önskat att jag använt mig av dem tidigare, eftersom jag såg hur de arbetade och lärde mig av dem hur man kunde lägga upp trädgårdsarbetet.
BETTINA F:
Emil och Micke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Vi beställde en mur i vår trädgård för att höja en perennplantering och få den avskild från gräsmattan och en bättre dränering för huset, eftersom våra stuprör slutar ovanför marken. De var proffsiga, trevliga och svarade på alla min tusen "varför"-frågor. Har lärt mig massor och kommer boka de igen för att fixa en mur på framsidan i mars/april. Kan varmt rekommendera de två!
Kristina P:
Väldigt trevlig personal, snabb hantering av både offert och leverans (fällning av träd) och dessutom ett påfallande omsorgsfullt utfört arbete! Jag rekommenderar dem starkt :-D
Erika W:
Murarbete och grov/finplanering av bergstomt. Matte och hans team är fantastiska på att lyssna in, förstå och förädla min egen idé med sin egen erfarenhet och kompetens. Precis som ett riktigt bra samarbete ska vara helt enkelt.
Rekommenderas varmt; professionella och pålitliga partner som kan 'läsa' förutsättningar och målbild riktigt väl. Deras lösningsorienterade attityd gör dessutom att själva arbetsgången är ett nöje, hela vägen fram till fakturan som stämmer överens med överenskommen offert. Så duktiga och proffsiga helt enkelt.
Erik Olof Santha A:
Riktigt bra jobb utfört av Jaroslav och hans män. Kapade 3 träd och beskar 5 st äppelträd. Bra pris, kommunikation, service och tidsåtgång! Kunde dessutom vara på plats redan samma vecka
Mira L:
Fick offert och svar på frågor i vändande mejl och textmeddelanden och utöver mycket trevligt bemötande så gjorde de ett ordentligt bra jobb. Behöver vi hjälp framöver kommer vi att be dem om hjälp igen. Kund i Tyresö