Millex AB

NORRTÄLJEVÄGEN 321, 761 74 Norrtälje — Visa karta

4.8 i betyg av av 8 omdömen
Vill du ge trädgården ett lyft? Lägga en gång, bygga altan eller kanske ett utekök? Vi på MILLEX gör det mesta som går att göra i en trädgård och hjälper dig gärna få till den perfekta utformningen för dig och din tomt.

Vi har många års erfarenhet och mycket kunskap inom trädgårdsanläggning. I bolaget finns utbildning för Säkra Lyft, LABC och Heta Arbeten. Vi har även certifikat för grävmaskin samt erfarenhet av att köra hjullastare.

Hör av dig till oss på MILLEX och berätta om dina trädgårdsplaner!

Vi utför arbeten som:
Naturstensarbeten
Markstensytor
Stöd- och dekormurar
Gräsmattor
Dräneringar
Trädgårdsbelysning
Utekök
m.m
Öppet just nu
Mån-Fre: 06:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 8 kunder tycker om Millex AB

 • 2018-07-26

  Insamlad av företaget
  Lars L skrev om Millex AB
  Bra bemötande.
  Mycket bra utfört arbete. Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • 2018-05-25

  Insamlad av företaget
  Martin S skrev om Millex AB
  När vi byggde hus anlitade vi Millex för att bereda tomten. Vi körde med en budget, och Millex hade fria händer att insperera. Vi gick en jättevacker och stor sten altan, med fin sten gång runt huset. De hjälpte även till att fixa ut matjord så att vi sedan kunde så gräs. Vi upplevde Millex väldigt kunniga på sitt område, var öppna, flexibla och lösningsorienterade genom hela jobbet. Bästa beslut vi tagit, mycket nöjda! Tänk på att vara ute i god tid, Millex är väldigt eftertraktade! Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • Erika W

  2018-03-12

  Insamlad av företaget
  Erika W skrev om Millex AB
  Murarbete och grov/finplanering av bergstomt. Matte och hans team är fantastiska på att lyssna in, förstå och förädla min egen idé med sin egen erfarenhet och kompetens. Precis som ett riktigt bra samarbete ska vara helt enkelt.

  Rekommenderas varmt; professionella och pålitliga partner som kan 'läsa' förutsättningar och målbild riktigt väl. Deras lösningsorienterade attityd gör dessutom att själva arbetsgången är ett nöje, hela vägen fram till fakturan som stämmer överens med överenskommen offert. Så duktiga och proffsiga helt enkelt. Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • Therese F

  2018-03-09

  Insamlad av företaget
  Therese F skrev om Millex AB
  med en utmärkt inlevelse och beskrivning vad vår tomt hade för möjligheter att lyssna till våra behov, drömmar och idéer. Satte Millex ihop ett förslag som var mer än vi kunde drömma o .
  Att under arbetet ha dem här var trevligt. Dem gjorde ett utmärkt jobb var trevliga positiva att ha omkring oss när dem utförde jobbet.

  Dem har satt murar fantastiska stenpartier trappor samt rullar gräs. Belysning i muren en välkomnande entré till vår tomt från uppfarten. Välkomnande Trapp till entrén samt till grovingången.

  Grunden till vår altan på baksidan samt runt på ena sidan av tomten. Där även En stöd mur med belysning ramar in på ett proffsigt och ett stilrent sätt! Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • 2017-01-29

  Insamlad av företaget
  Ulla B skrev om Millex AB
  Att anlita Mattes trädgårdstomtar är bland det bästa jag gjort. De lyssnade lyhört på mina önskemål och slet med min tomt tills den blev bättre än jag föreställt mig. Nu är jag inspirerad att fortsätta själv med att plantera och odla och göra färdigt min damm. Som sagt tack Matte! Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • Peter M

  2017-01-27

  Insamlad av företaget
  Peter M skrev om Millex AB
  Trädgårdstomtarna gav ett professionellt och trovärdigt intryck vid första mötet, kom med bra idéer och förslag innan vi fick en offert. Vi fick hjälp med att gräva ur en slänt och avjämna, stenlägga och bygga ett pooldäck samt en 50m lång mur. Allt blev mycket bra och snyggt. Vi flyttade till ett nybyggt hus där de fick stenlägga hela uppfarten med över 22000 stenar. De byggde även en 15 meter lång "blomlåda" med impregnerad slipers, anlade 200 m2 gräsmatta. Sedan fick de även göra en stenbeläggning för ett växthus och för ett spabad.
  Vi skulle aldrig komma på tanken att anlita någon annan än Mattes Trädgårdstomtar vid nästa jobb. Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • 2017-01-25

  Spontant omdöme
  Johan N skrev om Millex AB
  Mattes gäng har gjort 2 större projekt åt oss, dels en längre mur, ca 12m med tillhörande markarbeten, från grovplanering ända till nylagd gräsmatta, samt planering, grävning och läggning av en större glasfiberpool.

  Ihärdiga, kunniga, professionella och med rätt verktyg och rätt maskiner tillhands, kommer i tid och tar inga onödiga raster eller drar fötter efter sig, bra fart och bra tidsplanering

  Den kvalitet som dom uppvisat har gett dom ytterligare arbeten i vårt område och jag vet att samtliga kunder har vart ytterst nöjda med resultaten.

  Jag rekommenderar dom varmt och har själv ytterligare mark och anläggnings projekt där jag kommer att leja in dom. Läs mer
  Mattias E gillar detta
 • 2017-01-24

  Insamlad av företaget
  Pia N skrev om Millex AB
  Trevliga, ansvarstagande och uthålliga! Läs mer
  Mattias E gillar detta
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 302 rekommendationer
Vallbovägen 2, 13464, INGARÖ