Trädgård i Halland

Falkenberg  (1 st)

Topp 5 trädgårdsbutiker i Halland

• Wefix Trädgård

429 omdömen
    Vi på Wefix Trädgård hjälper till med trädgårdstjänster i hela Göteborg! Vi har över 5000 nöjda kunder, kontakta oss.
    Ulf G
    Ulf G: Vi anlitar WeFix för snöröjning och halkbekämpning. Samarbetet fungerar väl och de kommer snabbt på plats när snön fallit eller halka uppstått. Trevlig personal som är behjälplig!
  • Ekmans Trädgårdsmiljö AB

105 omdömen
    Lennart P
    Lennart P: Jag anlitar Ekmans till all typ av trädgårdsarbete. Dock har jag inte haft behov av anläggningsarbete. Från första stund har jag blivit proffsigt, snabbt och vänligt bemött. Goda råd när det gäller val av växter, beskärning etc. Alltid med ett leende på läpparna. Ekmans motsvarar i högsta grad mina förväntningar och jag är inte sen med att rekommendera dem till vännter
  • Maid 2 Clean

315 omdömen
    Ebbe A
    Ebbe A: Fönsterputsning, utfört effektivt, ordentligt. Gott bemötande. Fullt tillfredsställande. Supernöjd!
  • Vi hjälper både privatpersoner, företag och offentliga aktörer med allt vad gäller träd och stubbar. Fällning, beskärning och bortforsling. Välkommen!
    KURT A
    KURT A: Fällning av ett träd och bortforsling kostar 7800 kr när vi bad om hjälp när de var på plats hos våra grannar. Oförskämt dyrt. Efter samtal med företaget och korrigering av priset så framstår de som seriösa och måna om sina kunder.
  • anna k
    anna k: MASSOR av penseer i alla tänkbara färger. här kan man spendera lite tid så ta med en tidning till gubben ;) sommarblommorna hade inte kommit än så det blir ett senare besök också :)