Wefix Trädgård

Wefix Trädgård

www.wefixtradgard.se
  • BadgeFourYears
4.5

Vi började som två kompisar som startade tidigt med våra första affärer. Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter några år valde vi att sätta extra fart...

796 omdömen om Wefix Trädgård

Sedan starten hos Reco 2016

Nicole K
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har både köpt plantering och växter i projekt för trädgård men även ett underhållsavtal med Wefix där de tar hand om vår biodiversity-äng och stora planteringar utanför vårt köpcentrum. Alltid väl mött, proffsiga i sitt agerande och vi litar blint på deras kunskap.

Andreas M
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket trevlig och professionell kille som var noga med att stämma av med oss så vi skulle bli nöjda.

Örjan S
Skrev om Wefix Trädgård

Jonathan gjorde ett utmärkt arbete med utläggning av avgräbsningskabel för en Husqvarna 430X gräsklipparrobot. Hans erfarenhet och kunskap om arbetet var värdefullt.

Bengt A
Skrev om Wefix Trädgård

Engagerad och kunnig personal Återkopplar som avtalats

Paula M
Skrev om Wefix Trädgård

Väldigt proffsiga! Trevligt bemötande, snabba, lösningsorienterade. Vi fick hjälp med att ta ner ett träd och fick det uppsågat i bitar och grenarna flisat så att vi kan använda det på gångar. Vi är jättenöjda!

Karin Lisbet Gunilla F
Skrev om Wefix Trädgård

Linnea och John får Hysenbetyg: 6av5 sjärnor=Fantastiska!!!!

Margareta L
Skrev om Wefix Trädgård

Jag blev bemött mycke vänligt. Mina förväntningar blev uppfyllda. Ligusterhäcken blev klipp som jag ville ha den. Mycket fint gjort.

Tommy K

Kvalitet halvdålig. Många pauser och lång tid. Inte nöjd

Hans N
Skrev om Wefix Trädgård

Bra utfört arbete i trädgården. Klippa buskar och häckar

Lennart Ö
Skrev om Wefix Trädgård

Väl utfört arbete enligt mina önskemål!

Ann-christin N
Skrev om Wefix Trädgård

Fick hjälp med beskärning av min stora magnolia (som egentligen inte ska beskäras) där vi själva misshandlat den tidigare år. Nu blev den ordentligt urklipp av utbildad personal. Trevlig personal som kom och tittade och senare utförde arbetet.

Gunnar W
Skrev om Wefix Trädgård

Fungerar bra, enkelt och smidigt. Bra att Robban SMS:ar om han ser något i trädgården som kan vara bra för mig att veta.

Erik L
Skrev om Wefix Trädgård

Punktlighet, trevlig personal o utförare. Gjorde det som beställts. Eloge till dem. Bra pris för stort jobb, återkommer till er nästa år för ny klippning av häckarna. Erik i Lerkil

Ingegerd O
Skrev om Wefix Trädgård

Proffs inom trädgård med flera olika specialister. Noggrant utförda arbetsuppgifter gör att vi som beställare blir nöjda.

SINIKKA M
Skrev om Wefix Trädgård

De var mycket proffsiga och hade väldigt bra kunskap om växter. Vi fick gjort det vi hade beställt och det blev väldigt bra. Vi har behov av hjälp i trädgården då vi har haft problem med hälsan. Mycket proffsiga trädgårdsfixare. Tack Malin och Jacob fantasigt bra jobbat.

Pi L
Skrev om Wefix Trädgård

Har anlitat WeFix i flera år., både ang trädgårdsarbete och byggprojekt. Nöjd med både bemötande och skills.

Oskar A
Skrev om Wefix Trädgård

Enkelt och snabbt. Härligt kundbemötande och löste problemen direkt.

Magnus L
Skrev om Wefix Trädgård

Har nu i ca. 20 år anlitat Wefix. 🤠 Har alltid blivit nöjd vilket väl de ca. 20 åren av anlitande av Wefix ju bevisar. 👌 Har jag någongång inte varit helt nöjd så ser alltid Wefix till att rätta till det jag inte varit nöjd med så att jag blivit helt nöjd. ✌️ Wefix gör verkligen skäl för namnet Wefix! 👍

Bo G
Skrev om Wefix Trädgård

Trädgård bra ! WeFix Bygg allt annat än bra !

Björn H
Skrev om Wefix Trädgård

Effektiva, snabba, gör alltid det lilla extra

Elsie K
Skrev om Wefix Trädgård

Proffsiga ,vänliga och hjälpsamma är de.Robert Kristensen är en duktig man / vi är tacksamma för hans hjälp Elsie och Perolof

Vinga S
Skrev om Wefix Trädgård

Fick efterfråga en offert på gräsklippningen för att fortsätta med den i vår samfällighet. Sedan nu när det äntligen klipper gräset så görs det slarvigt

Birger J
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande! Lyckades hitta ett svårfunnet fel på vår långa guide-kabel inom en timma!

Axel B
Skrev om Wefix Trädgård

Bra bemötande och bra utfört arbete.

David B
Skrev om Wefix Trädgård

bra, men kom inte och klippte avtalad dag.

Ylva S
Skrev om Wefix Trädgård

Positivt bemötande hjälp när jag behövde kan alltid fråga om det är nogot som strular

Jarl L
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket trevligt bemötande och vi är mycket nöjda med resultatet.

Ewa J
Skrev om Wefix Trädgård

Lätta att få kontakt med. Gör ett noggrant och bra jobb

Mårten C
Skrev om Wefix Trädgård

I det stora hela bra service. Dock måste man på minna om besked/offert. Vidare vill man gärna ändra överenskomna tider. Installation av produkterna helt utan anmärkning

Yvonne Kerstin Marianne K

Håller inte vad dom lovar både när det gäller tid o kostnader. Finns bara ett ord usch.

Fredrik V
Skrev om Wefix Trädgård

Snabb och enkelt! Vänligt bemötande som tog sig tid för oss! Smidigt!!

Adrianus B
Skrev om Wefix Trädgård

WeFix kom och kapade ner vår vildvuxna häck, det gick snabbt och det blev jättebra. Proffsiga och trevligt bemötande.

Anna O
Skrev om Wefix Trädgård

De kunde inte lösa mitt problem, men jag fick betala per timme. Tacksam för att de slutade försöka efter en timme.

Eva W
Skrev om Wefix Trädgård

Anlitar dem för gräsklippning och "trädgårdshyfs" vår och höst. Fungerar bra.

Ella M
Skrev om Wefix Trädgård

Perfekt. Inget att anmärka på.

Errol K
Skrev om Wefix Trädgård

Köpte en 308v Automower Wefix installerade tydlig och bra konversation.

Peter B
Skrev om Wefix Trädgård

Väl utfört men kom på fel datum 😀

Kerstin W
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har använt Wifix i över 10 år och är alltid nöjd med resultatet, även om timlönen är väldigt hög! De är proffs!

Linnea Å
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt, proffsigt, billigt och otroligt trevliga.

Willy S
Skrev om Wefix Trädgård

Trevliga och snabba samt bra utfört arbete

Björn S
Skrev om Wefix Trädgård

trevligt bemotande och val utfort arbete

Tommy S
Skrev om Wefix Trädgård

Bra bra bra bra bra bra bra bra

Veronica P
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande, kunniga. Fortsätter med dem.

Karl E
Skrev om Wefix Trädgård

Svår att komma i kontakt med. Kom överens om 3000 kr, räkningen var på 3600. Hela tiden ett jagande på att få rätt, de återkommer aldrig. Så behandlar man ej kunder

Lars H
Skrev om Wefix Trädgård

Fick förtroendefullt och bra bemötande.

Jan S

Dålig kontakt med representanten

Maria H
Skrev om Wefix Trädgård

Professionell personal som alltid gör fint.

Ann-Christin S
Skrev om Wefix Trädgård

Vänligt bemötande vid varje besök , är väldigt nöjd med gräsklippningen o trimningen, Bra hjälp då man inte klarar av en stor trädgård längre , Nöjd kund

Karin C
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har bra kontakt med en man som klipper mina häckar och rensar väg och vändplan. Han utför arbetet med tanke och känsla och jag är mycket nöjd. Frågar alltid om han är osäker på något, skickar SMS om han är försenad el dylikt. Om kontoret inte svarar ringer jag honom och så gör vi upp. Det är väldigt smidigt.

Björn J
Skrev om Wefix Trädgård

Wefix – använde dem för 1.a gg! Agnes, härlig trevlig tjej, kom före utsatt tid, var inlyssnande för mina önskningar och mycket effektiv. Tog med allt avfall och blåste rent. Återkommer för mer hjälp. 😊