Vi träffade personal från Wefix på seniormässan i Göteborg och det blev väldigt positivt och trevligt. Bra och saklig information från WEfix sida och ett bra bemötande. Vi har ju haft ett anat märke tidigare som robotgräsklipare men vi förstod snabbt att detta måste vara bättre och nu när inte priset skiljer så mycket så har vi nu beställt en Husqvarna mindre robotgräsklippare VR6. Vi har inte fått den än men känner oss ändå nöjda med affären eftersom allt verkar så bra. Vi kommer att få en personlig leverans av WEfix med alt vad det innebär.
Wefix Trädgård
Vi började som två kompisar som startade tidigt med våra första affärer. Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter några år valde vi att sätta extra fart...
710 omdömen om Wefix Trädgård
Sedan starten hos Reco 2016
Känner bara till robotinstsllstion och det fungerade jättebra
Bra personal som kan och genomför sitt jobb. Lätt att få kontakt med.
Amazing service and quick to schedule. Thank you!
Snabb återkoppling, proffsligt utfört och rimligt pris.
Gräsklippning har fungerat utmärkt.
Mycket välklippt på den stora ytan. Saknade lite klippning mellan buskarna. Trevligt och snabbt bemötande!
Vi är mycket nöjda med det arbete som WeFix hjälpt oss med. Kan rekommendera dem.
Lätt att få kontakt med ägaren som också ordnar med det vi önskar och påtalar kanske inte blev så bra utfört. Lite synd att kvaliteten på jobb mellan säsongerna skiftar så mycket, men det som inte blev ordentligt gjort fixas efter kontakt.
Jag fick snabbt kontakt med dem och de kom fort för att titta på det eventuella jobbat. Offerten kom snabbt också och även jobbet blev utfört snabbt. Dock missade de att ta med avfall från det vi hade grävt upp med rötter som jag bad om. Kanske de missade att läsa vad jag skrivit?
Perfekt visning av robotgräsklippare
Mycket bra bemötande och startup av allt. Är mycket nöjd och hoppas på en finjustering av klippytorna senare
Professionellt bemötande och utförande av mkt kunniga individer
Väldigt proffsiga och duktiga. Vi är väldigt nöjda.😀
Som förväntat, men! Han hade ingen jord med sig och skulle plantera en buske. Så han åkte iväg o köpte lite jord.
* blev mycket väl bemött av Wefix Trädgård * Behövde inte ha några stora förväntningar då de/den som utförde jobbet gjorde det mycket bra. *Upplevelsen mycket bra och den häck som skulle ansas blev väl gjord MVH Eva-Gun Thelén Eva-Gun Thelén
Efter före årets besvikelse har jag upplevt en bättre arbete. De har gjort bra arbetet i både på trädgården och rengöring av trädecken.
Jobbet utfördes aldrig - hade blivit lovad rengöring av min stengång. Detta skulle göras med algborttagningsmedel och sedan köras över med maskin. Därefter skulle stenen förseglas med något medel. Maskinen fungerade inte utan den gjorde stora rundlar o märken i stenen. Som tur var så fortsatte killen inte o köra. Uppenbart så fungerade inte detta. Dom hade lovat för mycket. Jag fick ändå en faktura på fullt utfört arbete enligt offert. 🫤
Duktiga och trevliga, fungerar utmärkt !
Rekommenderar varmt. Trevliga killar och proffsigt utfört arbete
Kunniga försäljare och installatörer. Trevligt bemötande.
Seb was super friendly and helpful. Installation of my new mower went smoothly and everything worked perfectly.
Adam från Wefix var kunnig och trevlig. Klipparen verkar funka enligt beskrivning.
Vi har alltidblivit väl bemöttav Wefix:s personal o ledning. Dom har utfört, de uppdrag o önskemå vi framlagt med gott humör och skicklighet.Detta har gjort att vi anlitat Wefix under ett antal år. / Gull-Britt
Fantastiska! Är mycket nöjd med resultatet. Tack!
Vänligt bemötande. Fint, noggrant och snyggt. Arbete utfört enligt överenskommelse
Kom på bestämd tid. Hämtade en stor hög med ris i vår trädgård utan problem. Trevlig och noggrann man som gjorde jobbet.
Wefix har hjälpt mig i trädgården i många år och jag är mycket glad över det. Med vänlig hälsning från Nina Hanson
Riktigt bra genomfört jobb, från första kontakt till avslutat uppdrag.
Flexibla och noggranna och allmänt proffsiga
De gjorde vad de skulle och bemötandet var utmärkt, det som är mindre bra är att man frångått offerten utan att avisera någon merkostnad vilket överstiger överenskommet belopp ganska mycket. Dessvärre har något sönder i min dator så jag kan inte säga hur mycket mer beloppet att betala är
Snabbt och bra jobb de la ut nu gräsmatta på en dag. Sen tar det nog några veckor innan man ser resultatet.
Ett mycket trevligtå å provsigt bemötande blev överraskad av att få jobbare gjort på en å samma gång. Mycket bra.
Bra, punktlig service när man behöver!
För det första är de otroligt trevliga att ha att göra med!! Utöver det är de väldigt professionella och kunniga. Jag kommer snart ringa dem igen 🤩
Först dåligt bemötande,sen kanon0m
Proffsig och trevliga medarbetare. Passar utsatta besökstider.
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Gör ett fint jobb och vi är mycket nöjda. Uppskattar att de kommer med förslag angående vår trädgård och att de är flexibla för vad som passar oss bäst.
Snabbt hembesök och offert. Bra och kunnig personal för utförandet.
Ställde upp med kort varsel. Tack för det.
Åsa är trevlig och gjorde jobbet bra. Men prisnivån nivån är hög.
Proffsig hjälp trevliga arbetare firma rekommenderas
Wefix jobbar snabbt och effektivt med bra slutresultat.
Bra och snabb leverans. Trevlig försäljare som gav god information om produkten.
Pålitliga, och bra skött arbete och vi diskuterade justeringar under arbetets gång
Mycket bra bemötande av personal. Maskinen u a.
Utmärkt service Allt till full belåtenhet.
Jättebra på alla sätt och vis. Rekommenderas!!!
Årligen får jag hjälp att kratta alla eklöv. Killarna är snabba, effektiva och jätte duktiga. Trevliga att ha att göra med och stämmer av med mig om det är något de undrar över under arbetet. Kan verkligen rekommendera Wefix. På kontoret är de lyhörda och fixar snabbt fram dagar som fungerar för oss bägge. Nöjd Kullaviksbo.
Jag köpte en vårstädning av trädgården. Detta är en återkommande tjänst som jag köper varje vår och Linnea och John är mina kontaktpersoner. Förväntningarna uppfylls alltid och jag är mer än nöjd. Toppen helt enkelt!