Wefix Trädgård

Wefix Trädgård

www.wefixtradgard.se
  • BadgeThreeYears
4.4

Vi började som två kompisar som startade tidigt med våra första affärer. Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter några år valde vi att sätta extra fart...

623 omdömen om Wefix Trädgård

Sedan starten hos Reco 2016

Ann-Margreth J
Skrev om Wefix Trädgård

Väldigt nöjd med trädgårdsarbetet, rekommenderar dem till vänner!

Rolf H
Skrev om Wefix Trädgård

Trevlig klippare som lätt fattade våra önskemål ochh gjorde ett bra jobb samt lämnade trädgården väl avstädad TOPPEN;

Lars G
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har anlitat Wefix Trädgård sedan 10 år tillbaka och kan varmt rekommendera dem.

Yvonne Marta Cecilia E
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har fått all hjälp som jag har bett om och de flesta gånger mycket snabbt. Mina förväntningar var stora och Wefix har levt upp till dessa. Jag har fått hjälp att tömma varmkomposten, klippa Äppleträd, klippa gräs, häck och övriga buskar samt rensa ogräs. Allt har varit bra.

Gustav D
Skrev om Wefix Trädgård

Alltid trevligt bemötande! Utförandet blir alltid bra och om ngt inte ärnaom jag tänkt kommer dom tillbaka. Väldigt service-minded!

BjörnströmTore L
Skrev om Wefix Trädgård

Bra kommunikation och trevliga. Se bokade om några gånger pga vab.

Gerd J
Skrev om Wefix Trädgård

Ett underbart företag med mycket kunnig och trevlig personal! Allt arbete blev vi mer än nöjda med och priset var mycket bra också! Vi kommer rekommendera Wefix Trädgård till alla som behöver hjäl! Vi är SÅ glada och nöjda!

Jan W
Skrev om Wefix Trädgård

Allt vara utmärkt. Trevliga och kunniga👍

Yvonne D
Skrev om Wefix Trädgård

Snabba , mycket proffsiga , mycket fint resultat.

Jessica L
Skrev om Wefix Trädgård

Självgående med ett bra slutresultat

Anita E
Skrev om Wefix Trädgård

Proffsigt och trevligt bemötande.

Christer W

Mycket Bra trevlig noggrann snabb 👍👍👍

Ann-Christin L
Skrev om Wefix Trädgård

Vi behövde hjälp med att ta bort en gammal ligusterhäck och plantering av nya plantor. Vi är mycket nöjda med bemötande och arbetet. Väldigt bra att Josefine kom hem till oss och bedömde vad som behövde göras samt rådgjorde med mig om växter.Trädgårdsarbetarna kom en solig dag och arbetade både snabbt och snyggt. AC

Carina E
Skrev om Wefix Trädgård

Effektvt och proffsigt arbete, mitt plommonträd blev som nytt

Birgitta Å
Skrev om Wefix Trädgård

Wefix har skött om min trädgård sedan 2018. Jag är jättenöjd. Bra service, bra arbete och trevligt bemötande. Att Wefix på ett så fint sätt tar hand om min trädgård bidrar till att jag försöker bo kvar i radhuset på gamla dar.

Jonas L
Skrev om Wefix Trädgård

Fantastiskt bra service och ett grymt bra jobb i vår trädgård. Wefix var otroligt professionella hela vägen och jag kan varmt rekommendera Wefix Trädgård//Jonas

Ingrid G
Skrev om Wefix Trädgård

Trevlig bemötande Höll tider, både vad gäller klippning och borttransport Kommer att använda mera

Kjell T
Skrev om Wefix Trädgård

Häckreducering av topp på 25-30 m taxushäck skulle utföras. Uppsamling och bortforsling av klipp behövde ej göras. Arbetet utfördes av två personer till en kostnad av 3 746 kr med skattereduktion 3 120 kr borträknad. Utan rutavdrag blev timpriset därmed 1 933 kr. Lite dyrt kan man tycka. Utförandedatum flyttades även pga sjukdom utan förestående avisering. Ny datum erhölls efter kontakt med Er.

Johan J
Skrev om Wefix Trädgård

Allt suveränt bra Personal mm.

Rosella A
Skrev om Wefix Trädgård

Ett företag med medarbetare somsom lyssnar och bemöter kunden vänligt och förklarande. Utför överenskomna arbeten och upplyser om ev behov av extra insatser. Utför arbeten professionellt. Jag brukar köpa trädgårdstjänst och entreprenad.

Leif T
Skrev om Wefix Trädgård

Jag behövde snabb hjälp med att ta ner ett träd innan höststormarna. Dom kom på några dagar och fällde det på ett super proffsigt sätt. Trädet stod dumt till i hörnet på tomten och riskerade att skada grannarnas hus. Det var ju inte helt billigt men jag hade inte kunnat göra det själv.

Susanne G
Skrev om Wefix Trädgård

Kom enligt plan, lyssnade på hur vi ville ha det. Utförde arbetet väl i samråd med oss, då de kom med goda idéer. Vi är väldigt nöjda med utförd tjänst. Återkommer gärna.

Lotta B
Skrev om Wefix Trädgård

Fungerade bra. Häcken blev snygg.

Hans C
Skrev om Wefix Trädgård

Nöjd med allt utom priset. Utförde röjning med trimmer på årslångt gräs om cirka 100 kvm. Två timmars arbete på plats . 2340kr!

Kjell L
Skrev om Wefix Trädgård

Beskärning träd mkt bra samt bra bemötande . Häckklippning , mindre bra saknades lite erfarenhet samt motivation , bra bemötande

Bengt D
Skrev om Wefix Trädgård

Bra, trevliga och kunniga kan sin sak

Roy Y
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt ute på besök för bedömning, sedan skickades en tydlig offert och jobbet utfördes felfritt. Nöjda!

Bertil T
Skrev om Wefix Trädgård

utomordentligt bra bemötande. Jag hade höga förväntningar och de levde upp till dessa. Trädgårdsarbete, beskärning av buskar mm. En bekant hade tipsat om Wefix.

Leif B
Skrev om Wefix Trädgård

Dom gjorde ett bra jobb på en av mina fastigeter

Rainer B

Svarar snabbt, professionella, servicevänliga

Arja M
Skrev om Wefix Trädgård

Jag är jätte nöjd med företaget och genomförandet av uppdraget. Arbetet utfördes snabbt och bra

Pia P
Skrev om Wefix Trädgård

Bra bemötande av administrativ personal men framförallt snyggt och effektivt trädgårdsarbete. Snyggt och snabbt klippt häck där alla löv och pinnar hade städats bort.

Sture S
Skrev om Wefix Trädgård

är nöjd med gräsklipp som utförts av robban

Ann-Britt I
Skrev om Wefix Trädgård

Snabba trevliga tjejer.Gjorde allt jag ville.

Göran L
Skrev om Wefix Trädgård

Effektivt med lite extra touch genom bra råd.

Marianne M
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket proffsiga, snabba och noggranna! Resultatet utmärkt.

Kristina D
Skrev om Wefix Trädgård

Underbara människor som utför ett fantastiskt arbete! Varenda gång är vi supernöjda!

Benny L
Skrev om Wefix Trädgård

Helt okay bra killar snyggt jobb rekommenderas

Bjarne L
Skrev om Wefix Trädgård

Tacksam för snabbt support och en bra leverans!

Paul G
Skrev om Wefix Trädgård

Kom i tid och gjorde mycket bra jobb med överenskommet pris

Jan E
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket bra men väldigt dyrt Duktiga tjejer och pålitliga och punktliga

Teodora V
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har använt WeFix för några år nu, från enkla jobb till avancerad behandling av växter och är mycket nöjda och tacksamma. Trevlig och bra bemötande samt vilja att anpassa tider efter oss har spelat en stor roll. Återkoppling och uppföljning var en annan del som vi upplevde som mycket positivt.

Roy S
Skrev om Wefix Trädgård

Vårt uppdrag var att klippa en tuhja häck på 2,5m som tog ner ca 80 cm samt klippning av sidorna. Vi hade 2 väldigt trevliga och skickliga häck klippare och är mycket nöjda. Var noga med att inte förstöra andra växter. Vi är mycket nöjda. Faktureringen var något i överkant men OK då man gjorde ett mycket bra jobb.

Rut M
Skrev om Wefix Trädgård

Enkelt att boka, kom när vi avtalat och fint utfört arbete. Trevliga personer som utförde jobbet. Mycket nöjd.

Margareta B
Skrev om Wefix Trädgård

Var mkt nöjd med arbetet som We Fix medarbetare gjort i min trädgård.( röjning av sly plus bortförsel.)Från Rådgivningen i början till hur arbetet var utfört. Trevligt bemötande av alla. Har haft dom en gång tidigare, kan rekommendera dom.

June A
Skrev om Wefix Trädgård

Jag tycker dom gjorde ett väldigt bra jobb. Lyhörda, återkopplar alltid, la till ett jobb i sista minuten som inte var med i min offert men det var inga problem. Verkligen supernöjd. Kommer att anlita dom igen.

Therese L
Skrev om Wefix Trädgård

Snabba och duktiga. Vi ville ha röjt i trädgården så den inte såg överväxt ut vilket dem löste på en dag två personer. Vi har stor trädgård så jag var imponerad!

Yvonne P
Skrev om Wefix Trädgård

Är så nöjd med Wefix, det är alltid fint när de varit här och de ser själva vad som skall göras! De städar upp och tar med allt trädgårdsskräp! Skönt att kunna ringa dem när man inte klarar allt själv! Högsta betyg!

Agneta L
Skrev om Wefix Trädgård

De levererar efter förväntan. Pålitliga.

Nicole K
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande, expertis inom växter och trädgård.