Wefix Trädgård

Wefix Trädgård

www.wefixtradgard.se
  • BadgeFourYears
4.5

Vi började som två kompisar som startade tidigt med våra första affärer. Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter några år valde vi att sätta extra fart...

763 omdömen om Wefix Trädgård

Sedan starten hos Reco 2016

Eva W
Skrev om Wefix Trädgård

Anlitar dem för gräsklippning och "trädgårdshyfs" vår och höst. Fungerar bra.

Ella M
Skrev om Wefix Trädgård

Perfekt. Inget att anmärka på.

Errol K
Skrev om Wefix Trädgård

Köpte en 308v Automower Wefix installerade tydlig och bra konversation.

Peter B
Skrev om Wefix Trädgård

Väl utfört men kom på fel datum 😀

Kerstin W
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har använt Wifix i över 10 år och är alltid nöjd med resultatet, även om timlönen är väldigt hög! De är proffs!

Linnea Å
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt, proffsigt, billigt och otroligt trevliga.

Willy S
Skrev om Wefix Trädgård

Trevliga och snabba samt bra utfört arbete

Björn S
Skrev om Wefix Trädgård

trevligt bemotande och val utfort arbete

Tommy S
Skrev om Wefix Trädgård

Bra bra bra bra bra bra bra bra

Veronica P
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande, kunniga. Fortsätter med dem.

Karl E
Skrev om Wefix Trädgård

Svår att komma i kontakt med. Kom överens om 3000 kr, räkningen var på 3600. Hela tiden ett jagande på att få rätt, de återkommer aldrig. Så behandlar man ej kunder

Lars H
Skrev om Wefix Trädgård

Fick förtroendefullt och bra bemötande.

Jan S

Dålig kontakt med representanten

Maria H
Skrev om Wefix Trädgård

Professionell personal som alltid gör fint.

Ann-Christin S
Skrev om Wefix Trädgård

Vänligt bemötande vid varje besök , är väldigt nöjd med gräsklippningen o trimningen, Bra hjälp då man inte klarar av en stor trädgård längre , Nöjd kund

Karin C
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har bra kontakt med en man som klipper mina häckar och rensar väg och vändplan. Han utför arbetet med tanke och känsla och jag är mycket nöjd. Frågar alltid om han är osäker på något, skickar SMS om han är försenad el dylikt. Om kontoret inte svarar ringer jag honom och så gör vi upp. Det är väldigt smidigt.

Björn J
Skrev om Wefix Trädgård

Wefix – använde dem för 1.a gg! Agnes, härlig trevlig tjej, kom före utsatt tid, var inlyssnande för mina önskningar och mycket effektiv. Tog med allt avfall och blåste rent. Återkommer för mer hjälp. 😊

Agneta W
Skrev om Wefix Trädgård

Åsa är alltid trevlig och gör ett mkt gott arbete.

Mia J
Skrev om Wefix Trädgård

Duktiga och alltid utmärkt bemötande. Brett utbud av tjänster vilket jag uppskattar. Kan vända mig till en person, samma, som sen ordnar att rätt person utför jobbet. Kan även få hjälp med rätt design på rabatter etc.

Kerstin H
Skrev om Wefix Trädgård

Alltid trevligt bemötande och kommer alltid på utlovad tid.

Torsten S
Skrev om Wefix Trädgård

Pålitliga och mycket professionella. Kontakten och dialogen väldigt trevlig. Vi kommer anlita wefix igen

Ulla G
Skrev om Wefix Trädgård

Efter dryga 10 år med WeFix Trädgård - alltid glad, nöjd och tacksam för deras hjälp!

Maria O

Super nöjd som ny Rekommenderar er till vänner. MVH Maria

Richard W
Skrev om Wefix Trädgård

Proffsigt och trevligt bemötande!

Ulf V
Skrev om Wefix Trädgård

Utför sitt arbete på ett mycket bra sätt finns inget att klaga på !

Maj P
Skrev om Wefix Trädgård

Vi fick vår syrenhäck klippt . Mycket nöjda.

Pär W
Skrev om Wefix Trädgård

Blev mycket trevligt bemött vid beställning av tjänst (häckklippning). Mycket proffessionelt arbetet utfört av Robban som dessutom är en mycket trevlig person.

Kerstin M
Skrev om Wefix Trädgård

Har ganska nyligen fått hjälp av Wefix trädgård och har därför inte så mycket att gå på. Wefix är ett mycket anlitat bolag och jag har tyckt att det varit svårt med kontakten. Efter första klippningen var gräset till min förvåning fortfarande mycket högt. Just nu är det förvuxet och jag får hjälp 3/7 och det dröjer för länge, men glad att jag får hjäl Hjälp då. Ipaden krånglar nu. Tack

Rune L
Skrev om Wefix Trädgård

Dom var kompetenta och jobbade snabbt o effektivt. Städade upp o tog med allt avfall , snyggt o prydligt

MELKER N
Skrev om Wefix Trädgård

Bra och trevlig support av Wefix Jonathan vid installation av robotgräsklippare. Rekommenderas om man köpt en trådfri Husqvarna robotgräsklippare,

Hans D
Skrev om Wefix Trädgård

Däremot var det många samtal till administrstionen innan jag fick kontakt!

Olle M
Skrev om Wefix Trädgård

Bra service och bemötande. Trevlig installatör

Gith E
Skrev om Wefix Trädgård

Köpte en Husqvarna auotomover 308 v, som jag är väldigt nöjd med. Mycket hjälpsam och trevligt bemötande. Stort tack till Jonathan

Peter L
Skrev om Wefix Trädgård

Ringde och behövde rensning av trädgård - wefix kom inom kort och rensade. Det blev jättebra. Funderar på att ta hjälp på regelbunden basis.

Anders E
Skrev om Wefix Trädgård

perfekt installation och genomgång - även om vi nu har glömt hälften

Ingela E
Skrev om Wefix Trädgård

Fint bemötande. Först ett möte med mycket bra genomgång av vad/hur vi önskade hjälp med i trädgården. Det genomfördes också som vi hade önskat. Vi är mycket nöjda med allt arbete som gjordes.

Annelie K
Skrev om Wefix Trädgård

Trädfällning i trädgård. Toppklass!

Bengt Alvar N
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har fått en mycket vacker trädgård nu när wefix mycket kunniga och trevliga killar har tagit hand om buskar och vår häck. Vi är mycket nöjda med ert utfärda arbete. Berit o en Bengt

Yvonne M
Skrev om Wefix Trädgård

Vi beställde behandling av våra altaner och vi är jättenöjda. Bra och snabbt bemötande i alla led - från offert till utförare.

Kim U
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt och bra bemötande. Gott jobb - men min överhängande känsla är att Wefix är dyra. 640 SEK/tim vet jag inte om det är dyrt men timmarna ramlar lätt på. Varje 30 minuter påbörjas en ny timme. Jag har en väldigt liten trädgård - klippa och trimma tar inte många minuter. Men ändå så blir det timmar. Synd - det borde kunna vara lite mer "trimmade" när det gäller tidsdebitering.

Ulf W
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande och snabb installation av Robotgräsklippare.

Sara A
Skrev om Wefix Trädgård

Mattias klippte olika buskar, häckar och tuijor hos oss på tre olika fastigheter samma dag. Vi är jättennöjda med både resultat och Mattias som var väldigt lyhörd för våra önskemål.

Christian E
Skrev om Wefix Trädgård

Alla är alltid vänliga . De gör det de skall och aldrig mer. De klipper vår gräsmatta regelbundet och det är okej. När man sedan vill ha specialinsats t ex klippa en häck då blir det dyrt! Översäljer sin kunskap att det alltid är en expert som kommer och det håller vi håller vi inte med om de kan oftast inte mer än vad vi själva kan.

Ulf Martin J
Skrev om Wefix Trädgård

Enkelt och smidigt och trevlig personal

Lars L
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket nöjd med gräsklippningen varje vecka. Mycket noggrann och bra! Har även anlitat Wefix för andra trädgårdsarbeten och det har alltid fungerat mycket bra!

Ali N
Skrev om Wefix Trädgård

Jag är inte nöjd med min upplevelse. Jag kontaktade företaget för att få hjälp med att åtgärda min robotgräsklippare, men jag fick inte den hjälp som utlovades för att lösa problemet. Trots detta har jag betalat en faktura för tjänsten utan att felet faktiskt åtgärdades. Som kund förväntar jag mig att betala för en tjänst som utförts eller lett till en lösning till problemet. Jag kommer därför inte rekommendera tjänsten baserat på min upplevelse.

Sofie B
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt jobbat och bra återkoppling.

Lars L
Skrev om Wefix Trädgård

Weefix är alltid noggranna och effektiva!

Helen A
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har en lång relation med Wefix och är jättenöjda.

Annika H
Skrev om Wefix Trädgård

Fantastiskt duktiga och trevliga. Trädgård rekommenderas!