AB Maid 2 Clean

AB Maid 2 Clean

4.5 / 5 baserat på 219 omdömen
Välkommen till AB Maid 2 Clean!

Vi levererar kompletta städtjänster för dig som företagare såväl som privatperson. Det finns många fördelar med att anlita städhjälp och det skiljer sig egentligen inte så mycket åt när det kommer till privatperson eller företag. För att trivas hemma vill du ha det städat och fint, likaså gäller för din arbetsplats. Slipp städa och få tid över till annat!

Våra tjänster: Hemstädning, storstädning, fönsterputs, trappstädning, byggstädning, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och industristädning.

Vi har alltid miljö i åtanke och arbetar alltid med miljögodkända kemikalier och preparat. Du är välkommen att fråga om du vill veta mer om hur vi arbetar för miljön.

Utmärkelser

219 omdömen om AB Maid 2 Clean

Sedan starten hos Reco 2020
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-03-09 Verifierad kund
  Jag bokade in flyttstädning och är så himla nöjd! Otroligt duktiga och trevliga! Inte en enda anmärkning på städning och aldrig något krångel. Nöjd kund!
  Gilla
 • Seth K
  skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-03-07 Verifierad kund
  Isak som jag pratade med var väldigt trevlig
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-03-05 Verifierad kund
  Jättenöjd med städningen, hade valt maid2clean igen. Även rekommenderat för vänner.
  Trevligt folk på kontoret, städarna träffa jag aldrig.
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-02-22 Spontant omdöme
  Utförd sanering efter rökskador. Lukten försvann och lägenheten i bästa skick igen. Trevliga ocg professionella. Väldigt nöjd med resultat. Rekomenderas starkt.
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-02-09 Spontant omdöme
  Trevliga och professionella. Inga anmärkningar. Rekomenderas starkt.
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-01-26 Verifierad kund
  Bra bemötande, snabba och blev bra resultat
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-01-09 Verifierad kund
  Proffsig flyttstädning. Smidiga och trevliga att ha och göra med!
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2023-01-01 Verifierad kund
  Mycket trevligt bemötande. Svar på alla frågor, service. Kände sig trygg med företaget o allt flöt på. Inga anmärkningar på städningen, så det blev godkänt. Rekommenderas på det varmaste.
  E-L
  Gilla
 • 2022-12-28 Spontant omdöme
  Jag är mycket nöjd med leveransen som Maid2Clean ger mig. Alltid bra bemötande och ambitiös personal. Blir uppdaterad om avvikelser m.m. och får flexibel städning då jag ber om det.
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-28 Verifierad kund
  Nöjd med flyttstädningen. Trevlig personal
  Tack för din recension Cecilia. Du var en fantastiskt trevlig och tydlig kund också :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-28 Verifierad kund
  Väldigt dålig städning som de visserligen kom tillbaka och rättade till.
  Hejsan Amanda,

  Tack för ditt omdöme. Vi fick en beställning ifrån kollegor i branschen med väldigt kort varsel för att hjälpa till med en svår situation för dom. Men tråkigt att det inte blev bra ifrån början, givetvis aldrig vårt mål. Skönt att det rättade till sig och det fort vad jag kan se.

  Allt gott,
  AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-27 Verifierad kund
  Dålig kommunikation. Dålig återkoppling. Underkänd flyttstädning trots 2 tillfällen. Andra tillfället för att åtgärda fel från första tillfället. Ändå underkänt av hyresvärden.
  Grus och dammråttor kvar på flera ställen. Fakturan kom 1 år efter städningen trots det usla resultatet. Ingen återkoppling efter mina synpunkter. Sämsta städfirman i Sverige.
  Hej Fredrik,

  Tack för ditt omdöme. Tråkigt att du upplever det på detta sättet. Givetvis siktar vi aldrig på att flyttstädningen inte ska gå igenom och det är naturligtvis tråkigt att det inte gjorde det, men det är också därför många städfirmor erbjuder garanti på åtgärd, då det är städningar med väldigt höga krav.

  Flyttstädningen har fått några anmärkningar. Vi fick aldrig besiktningsprotokollet och vi har försökt komma i kontakt med din kontaktperson hos din hyresvärd per telefon samt skickat två mail, där vi aldrig fick återkoppling. Det innebär att vi inte kunnat komma in i bostaden för att dessa anmärkningar.

  Enligt vad du uppgav skulle du fått en faktura på åtgärda dessa anmärkningar. När vi ville ha kopia på fakturan och protokoll från besiktningen ifrån hyresvärden för att kunna hjälpa dig så fick vi aldrig det.

  Vi tar verkligen hand om våra kunder och har kvalitetsgaranti där vi åtgärdar felen senast inom 24 timmar, bara vi får möjlighet till det så är det inga problem. Hade det varit så att vi inte försöker hjälpa våra kunder, så hade vi aldrig vågat ha verifierade kunder på Reco som kan lämna omdömen.
  AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-25 Verifierad kund
  Jag hade fått bekräftelse att personal skulle komma till min bostad 09.00 den 16/12. När ingen anlänt kl 09.15 ringde jag upp och fick då veta att man hade bokat in mig en annan dag, trots bekräftelsen som skickats ut tidigare. Personal kom kl 11.30. Jag hade räknat med att städningen skulle vara klar senast 15.00 så att köparen av bostaden kunde komma och besikta den och jag kunde lämna ifrån mig nycklar mm. 16.45 var man klar med städningen och jag kunde låsa.
  Jag hade fått ett pris på 3100 skr när jag efterfrågade offerter från olika företag. När fakturan kom var det helt plötsligt en annan siffra, 3900 skr.
  Det är inte okej och jag kommer aldrig mer anlita detta företag och inte heller rekommendera andra att anlita företaget.
  Hejsan Anders,

  Ber naturligtvis så mycket om ursäkt för orsakad väntetid.

  Naturligtvis förståelse för en del du skriver, där det har blivit ett administrativt fel vilket jag varit ärlig med att ha sagt till dig när jag lika gärna kunde ha sagt att vi var försenade av någon mer naturlig orsak. Vi har dock tillsatt bra personal som har ordnat flyttstädningen till dig med godkänt resultat.

  I övrigt så har vi ej haft någon överenskommelse om att det skulle varit klart en viss tid förutom att du sa det till oss samma dag som städningen utfördes. Dessutom så förstår jag inte riktigt vad du säger när det kommer till priset, när det kommer till prissättning så har det varit oerhört tydligt att det var 3900 kr från allra första början och då vi inte haft någon telefonkontakt förutom när jag meddelade förseningen, så är jag helt säker på att vi inte heller har råkat säga fel. Utan det har varit väldigt tydligt att det är 3900 kr som gäller, vet inte om du blandar ihop oss med någon annan?

  Allt gott, Isak Maid2Clean
  AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-25 Verifierad kund
  Jag är mycket nöjd med kundbemötande och service jag fick av Maid 2 Clean.
  Megatack till din fina rekommendation Jonathan! Härligt att allt ordnade sig fint och du är givetvis så välkommen att boka oss någon gång i framtiden igen! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-16 Spontant omdöme
  Jag är mycket nöjd med Maid2Clean.
  Det finns inget alls att anmärka på.
  Minsta lilla sak är dammad och köksluckorna skiner likaväl som golven.
  Det finns inget bättre än att komma hem till en välstädad lägenhet som dessutom luktar nystädat!

  Så detta städbolag rekommenderar jag lätt och jättegärna.
  Tack så mycket för din fina rekommendation Emina! Ett nöje att ha dig som kund och du är så välkommen åter :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-12 Verifierad kund
  Vi använde maid2clean när vi skulle flytta. Flyttstädet var jätte bra gjort och man blir bemött av företaget på ett varmt trevligt sätt.

  Kan verkligen rekommenderas till alla att använda maid2clean.
  Tack så mycket för din härliga rekommendation Oscar och välkommen åter när det är dags! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-11 Verifierad kund
  Isak som jag pratade med vid beställning, samt vid besvär var mycket trevlig och vettig. Tyvärr var städningen mycket undermålig.
  Hejsan Erik,

  Härligt att höra att du upplevde vår service var bra. Tråkigt att inte städningen motsvarade dina förväntningar och det var givetvis inte det vi siktade på. Allting ska vara godkänt på en flyttstädning och om det är något som vi missat så fixar vi det. Vad jag har sett så är det en kökslåda som missats och enligt uppgifter från ny ägare så var det inte mer än så. Givetvis skulle det varit fixat från första början men undermålig städning skulle jag kanske inte hålla med om rent objektivt när 99% av lägenheten ändå var OK.

  Annars förstår jag givetvis att man är besviken när det inte går igenom direkt. Allt gott!
  AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-12-05 Verifierad kund
  Klaudia ska absolut vara med varje städning. Den andra tjejen också duktig. Bra städning.
  Härligt att höra att du är nöjd med Klaudia och nöjd med våra tjänster. Vi ser fram emot ett förhoppningsvis fortsatt gott samarbete och bra resultat. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-11-30 Spontant omdöme
  Fick supersnabb hjälp, med ett fantastiskt resultat. Kan varmt rekommenderas.
  Stort tack för din fantastiska rekommendation, det gör oss superglada! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-11-07 Verifierad kund
  Bra bemötande & enkla att ha att göra med.
  Tack så mycket för din rekommendation Patrik och välkommen åter när det börjar bli dags. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-11-05 Verifierad kund
  Bra städning och bra kommunikation
  Stort tack för din underbara rekommendation Jesper! Allt gott. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • 2022-11-04 Spontant omdöme
  Jag är super nöjd med det saneringsarbete ni utförde hos oss på fabriken.
  Noggrant,professionellt och jag måste säga tack också för den snabba servicen.
  Stort tack Ousmane! Detta gör oss otroligt glada och ni levererar alltid toppservice och bra kvalité som vanligt till oss också. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-11-03 Spontant omdöme
  Utmärkt städat! Snabba, bra bemötande och godkänd besiktning efter en städning! Rekommenderas!
  Tack så mycket Nathalie! Härligt att allt gick smidigt och bra till :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-11-02 Verifierad kund
  Korrekt bemötande, men tyvärr dålig flyttstädning. Jag bad dem återvända och göra om, vilket de gjorde. Men städningen godtogs ändå inte av Hfab. Jag fick själv lägga tid på att städa, eftersom tiden var för knapp tills uppsägningen.
  Tack för ditt omdöme Marianne. Den feedbacken ska vi givetvis ta med berörd personal och utveckla vad som kan ha gått fel. Det fanns en del svårigheter med omfattningen kring städningen som vi inte hade planerat för då vi inte fått någon info kring det, men givetvis ville vi ändå att slutresultatet skulle vara perfekt ändå. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-28 Verifierad kund
  Mycket trevliga, både kontakt & städpersonal. Tydlig information. Beställde städflytt som hyresvärden godkände utan anmärkning & även frågade vilken firma jag anlitat.
  Rekommenderas!
  Stort tack för dina underbara rekommendationer Henrik! Det var en ära att få ha haft dig som kund och du är så välkommen tillbaka. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-24 Verifierad kund
  Mycket nöjd det mesta var jättebra speciellt spisen fint bemötande
  Det gjorde vår dag när du ringde och berättade om utförd städning. Jättestort tack för att vi fick ha dig som kund och välkommen åter! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-11 Spontant omdöme
  Har anlitat firman för hemstädning samt röjning i trädgården, lika nöjd varje gång. Professionella och serviceinriktade! Tveka inte att höra av er till dem.
  Ett jättestort tack för din fina rekommendation Arsim! En ära att få haft dig som kund :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-06 Verifierad kund
  Kom enligt överenskommelse
  Vid kontakt via mobil klar och tydlig kommunikation
  Det första som kom var fantastiskt noggranna
  Samtliga hade ett föredömligt bemötande
  Kan verkligen rekommendera företaget
  Stort tack för din rekommendation Ejna. Det var en ära att ha dig som kund samt att få ta hand om den fantastiska bostaden och hoppas vi ses åter framöver. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-01 Verifierad kund
  Bra service i alla lägen och rekommenderas starkt !!!!
  Stort tack för din rekommendation Bruno. Underbart att ha dig som kund! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-01 Verifierad kund
  Vi köper varannanveckas städning av lägenheten.
  De två första gångerna hölls inte överenskommen tid, men sedan har det fungerat bra. Vi har också bett om att få samma personal varje gång. Detta fungerar nu också.
  Företaget har alltid bemött oss bra. Vi har även fått hjälp med flyttstädning ett par gånger. Städningen u a.
  Stort tack för ditt omdöme Mirjana. Givetvis vill man alltid komma i tid och det ska vi ta med oss! Skönt att höra att ni är nöjda och det har fungerat bra i övrigt :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-10-01 Verifierad kund
  Ställde upp på kort varsel med fönsterputs och första gången gjorde ni ett lysande jobb, andra gången slarvades det en del tyvärr och det blev en del ränder.
  Tack så mycket för ditt omdöme Ellinor. Tråkigt att det inte blev lika bra andra gången, säg till nästa gång så fixar vi det direkt! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-21 Verifierad kund
  Mycket bra service! Snabbt och smidigt!
  Tack för din fina rekommendation Ludvig och välkommen åter :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-21 Verifierad kund
  Bokade flyttstäd som var väldigt prisvärd och bra utförd.
  Slutbesiktningen av lägenheten gick igenom utan anmärkning och då hade jag en väldigt nogran kontrollant.
  Tack så hjärtligt för din fina rekommendation Atila. Härligt och höra att det gick smärtfritt :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-19 Verifierad kund
  Verkligen proffsigt och ett utmärkt utfört arbete, är super nöjd.
  Stort tack för rekommendationen Jörgen, trevligt att ha dig som kund och välkommen åter! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-17 Verifierad kund
  Jag var supernöjd! Fanns inget att klaga på!
  Bättre än så blir det ju inte :) Jättetack för rekommendationen Emma! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-09 Spontant omdöme
  Köpte tvätt av marksten & fasad & blev mycket nöjd! Bra pris & väldigt trevlig personal! Rekommenderas
  Jättestort tack för ditt fina omdömde Patric! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-09 Verifierad kund
  Storstädning av lägenhet. Mycket nöjd. En man och en kvinna gjorde ett mycket bra jobb. Samarbetade under tystnad.
  Märkte knappt att de var i lägenheten.
  Kan verkligen rekommendera.
  Härligt att höra Anngret, det gör oss väldigt glada och det ska vi absolut framföra till berörd personal :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-08 Verifierad kund
  Eftersom städningen fick godkänt u.a. vid besiktningen så blir det guldstjärna. Det enda som inte funkade var att jag inte fick återkoppling på min förfrågan inom utsatt tid. För övrigt mycket bra.
  Ett jättestort tack för din rekommendation Hans! Ja tyvärr så var det ett par dagar där till och med administrationen fick vara ute och jobba men målet är alltid så korta svarstider som möjligt! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-09-05 Verifierad kund
  - Har blivit bemött mkt bra!
  - Hade höga förväntningar men utfall blev inte så bra!
  - Köpte tvätt av tak, fasad och sten
  Tack för ditt omdöme Jesper. Definitivt blev det några missar och det kommer vi alltid att korrigera för dig, och ofta mer än så! Vi utvärderar arbetet med berörd personal och utvecklar. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • 2022-08-27 Spontant omdöme
  Så nöjd! Två flyttstäd på sex månader och lika nöjd båda gångerna.
  Proffsiga, trevliga och väldigt noggranna!
  Jättetack för din fina rekommendation och välkommen åter tredje gången gillt Alexandra :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-27 Spontant omdöme
  Pålitliga och effektiva. Använt företaget både i villa och lägenhet. Bra resultat bägge gånger!!
  Jättetack för din fina rekommendation Nikola! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-17 Verifierad kund
  Det var en del missar tyvärr, lister, ett oputsat fönster, spindelväv i taket!
  Tråkigt att höra! Nu godkände ju hyresvärden städningen så vi fick aldrig chans att se detta. Men vi tar med oss din feedback och utvecklar det med berörd personal! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-17 Verifierad kund
  Jättebra företag! Har aldrig haft mitt hem så rent,och då var det flyttstädningen.till och med besiktningsman gjorde tummen upp😇. Väldigt trevlig man oxå som tog emot min beställning. Bra pris.💥💥💥💥💥💥
  Det gjorde vår dag när du ringde oss om detta efter utförd städning. Stort tack och du var jättehärlig att ha som kund också! :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-10 Spontant omdöme
  Professionella rakt igenom, man får valuta för pengarna.
  Det gör oss superglada. Tack för din fina rekommendation Salem! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-09 Spontant omdöme
  Ställer alltid upp, även med kort varsel!👌🏻
  Professionella, alltså tillmötesgående, noggranna, effektiva & trevliga! Vi kommer att behöva dem igen.😊😎
  Rekommenderas varmt.
  Ett jättetack för ditt fina omdöme Edina :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-08 Verifierad kund
  Städningen - Kalasbra, har verkligen inget att anmärka på.
  Lite stökig kommunikation inför. Men det löste sig smidigt.
  Stort tack för din rekommendation Felix! Målet är givetvis alltid att kommunikationen ska vara bra även i stressiga situationer. AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-05 Verifierad kund
  Jobbet utfördes till full belåtenhet
  Stort tack för rekommendationen Stefan! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-08-04 Verifierad kund
  Trevligt bemötande av personalen. Lätt att komma i kontakt med dom. Tydlig information. Mycket bra och noggrann flyttstädning av villa. Rekommenderar gärna AB Maid 2 Clean.
  Mvh Janet/ Bitte
  Ett jättestort tack för det fina omdömet! AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-07-24 Verifierad kund
  Vi hade ett akut läge och Maid2Clean ordnade lokalvårdare till vår förskola med kort varsel. Jättetacksam!🙏🏼
  Jätteroligt att höra och det var en ära att få ha städat era charmiga lokaler! Stort tack och hjärtligt välkomna åter :) AB Maid 2 Clean
  Gilla
 • skrev om AB Maid 2 Clean
  2022-07-23 Verifierad kund
  Mycket trevligt bemötande. Fick flyttstäd bokat inom 3 dagar, supersnabba. Mycket bra städat erbjöd sig även frosta av frysen. Putsade även mellan fönstren. Väldigt prisvärd flyttstädning.
  Tack så jättemycket för din rekommendation Marie-Louise! :) AB Maid 2 Clean
  Gilla