Maid 2 Clean
Välkommen till AB Maid 2 Clean - där städning blir en upplevelse utöver det vanliga! Vi är stolta över att vara ett av Sveriges högst rankade städföretag när det kommer till kvalitet. Varför? För att vi inte bara ser städning som ett jobb, utan som en konstform. Vi är pionjärer inom branschen, ständigt innovativa och ivriga...
355 omdömen om Maid 2 Clean
Sedan starten hos Reco 2020
Jag hade beställt normal veckostädning. Två trevliga damer kom och gjorde en effektiv och grundlig städning som jag är mycket nöjd med. Om behov uppstår kommer jag att anlita Maid 2 Clean igen.
Köpte flyttstädning av lägenhet på 108 kvm. Proffsigt och mycket välstädat blev det. Enkel och trevlig kommunikation. Kan rekommenderas!
Vi är mycket nöjda med både service och slutresultat!
Bra bemötande och fint utfört jobb.
Städningen utfördes till full belåtenhet.
Bokade flyttstäd för mitt hus, väldigt trevligt och snabbt bemötande vid frågor och fint genomfört städuppdrag…
De som städar är väldigt bra. Ett minus att de inte förstår eller talar svenska. Ett stort minus är att det har under dessa år som ni har anlitats varit helt omöjligt att få ngn som helst rätsida på när ni ska komma och städa. Ni säger ett klockslag som är helt fel. Otaliga mail oss emellan utan ngn förbättring. Varför stannar vi då? Jo, de som städar är fantastiska. Kontorstjänsten är urusel.
Lätt att komma i kontakt med. Mycket bra utfört jobb. Bra tidspassning. Trevlig personal.
Seriöst, serviceminded och prisvärt. Rekommenderas.
Bra Service och Kommunikation
Tack så mycket Disa! Vi uppskattar verkligen din fina kommentar – kul att du är nöjd med både service och kommunikation. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!
Vi tog hjälp av Maid2Clean för flyttstädningen och är supernöjda! De kom i tid, var trevliga och gjorde verkligen ett toppenjobb – lägenheten blev skinande ren. Allt gick smidigt och utan stress. Rekommenderas varmt!
Stort tack för din fina recension Ida! Det gjorde vår dag :) Vi är superglada över att fått ha dig som kund och hoppas vi får chansen att göra dig nöjd igen i framtiden. Tack återigen!
Lätt att nå och få återkoppling, men lite strul med fakturan. Städningen var OK.
Tack Monica för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är glada att du upplevde oss som lättillgängliga och att städningen gick igenom besiktningen utan anmärkning – det är alltid vårt mål. Lite strul med fakturan är förstås inte optimalt, och vi tar med oss det för att bli bättre. Tack igen!
Städningen blev precis godkänd fast hon som besiktade torkade av på flertalet ställen. Man kunde inte heller kommunicera med personalen vilket gör det lite svårt (talade varken svenska och knappt engelska). Sen Tog fakturan hela dryga två månader att få medans man själv fick 15 dagar på sig.... Fick till och med påminna om att få den tre hela gånger vilket man inte ska behöva.
Hej Klara, Tack för att du tog dig tid att lämna ett utförligt omdöme. Vi blev lite förvånade över din feedback, då du tidigare skickat ett mail där du uttryckte uppskattning för vår service och tackade – vilket vi tolkat som att du varit nöjd med både bemötande och resultat. Därför är det tråkigt att höra att du nu upplever situationen annorlunda. Vad gäller damm, så är det vanligt att hyresvärdar kontrollerar detta med trasa. Om det hade funnits brister där brukar det inte bli godkänt, vilket gör att vi undrar om det...
Jättebra kundservice och blev jättenöjd med städningen :)
Tack snälla Eric för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både kundservicen och städningen. Det betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen 😊
Mycket bra ...................
Tack så mycket Muhammad! Vi uppskattar verkligen din feedback – det betyder mycket för oss att du är nöjd 😊
Om inte fönsterputsaren kommit för sent hade det blivit en femma.
Tack för din ärliga feedback, Thomas! Vi är glada att du var nöjd med fönsterputsningen, och vi beklagar att fönsterputsaren kom sent. Vi tar till oss detta och jobbar på att förbättra punktligheten framöver, vilket jag är säker på att vi gjorde vid nästkommande tillfälle du hade :) Är säker på att vi ger dig en fem-stjärnig upplevelse framöver!
Enkla att ha att göra med, gjorde ett fantastiskt bra och noggrant jobb , inga diskussioner om vad som inte ingår eller ej.
Tusen tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att du upplevde oss som enkla att ha att göra med och att du blev nöjd med vårt arbete. Att allt gick smidigt utan krångel är precis så vi vill att det ska vara. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!
Alltid väl bemött av företaget. Oftast uppfylls våra förväntningar. Varannan veckas hemstäd utförs efter önskemål.
Tack Mirjana för din recension och för att du är en återkommande kund – det betyder mycket för oss! Vi är glada att du känner dig väl bemött och att städningen oftast uppfyller era förväntningar. Samtidigt blir vi lite nyfikna på vad som gjorde att det blev 3 av 5 och inte 5 av 5 – vi vill ju alltid bli bättre och nå hela vägen fram.
Absolut inte helt nöjd. Men tiden fanns inte att göra flyttstäd själv. Dom fick komma tillbaka för att fixa det som.inte va okej. Fick klagomål vid slutbesiktning.
Tack Maria för din recension och för att du gav oss möjlighet att rätta till det som blev fel. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet, men vid flyttstädningar – som omfattar över 60 punkter i en besiktning – kan det vid ett fåtal tillfällen uppstå missförstånd eller något som missas. Därför erbjuder vi alltid tryggheten att snabbt åtgärda eventuella brister, precis som vi gjorde här. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och är glada att städningen slutfördes med godkänt resultat!
Mycket trevligt bemötande vid all kontakt med Maid 2 Clean. Tjänsten gällde flyttstädning och jag är mycket nöjd med resultatet. Kommer att rekommendera Maid 2 Clean till andra.
Tack Aina för din fina recension! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av flyttstädningen. Att du vill rekommendera oss vidare är verkligen det bästa betyget vi kan få. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.
Mycket nöjd med städning, bemötande o tillgänglighet.
Tack Ingrid för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både städningen, bemötandet och vår tillgänglighet. Det är precis så vi vill att det ska kännas – enkelt, tryggt och välgjort från start till mål. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när det behövs!
Det blev missförstånd med flyttstädningen men det ordnade ni sen upp snabbt. Jättefint och mycket trevligt bemötande och bra service !
Tack Filip för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att vi kunde reda ut missförståndet snabbt och att du blev nöjd med resultatet. Vårt mål är alltid att leverera både bra service och ett trevligt bemötande – och vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar det. Välkommen tillbaka när det är dags igen!
Bokade flyttstäd för andra gången. Smidigt och tillmötesgående företag.
Tack Sandra för att du valt oss igen – det betyder verkligen mycket! Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och tillmötesgående som möjligt, så det är fantastiskt att höra att det märks. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs – alltid med samma engagemang och noggrannhet!
Bra jobb och service. Fick bra information under arbetet
Tack Magnus för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både jobbet och servicen. Att du kände dig informerad under arbetets gång är precis vad vi strävar efter – tydlighet och kvalitet hela vägen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva, och hoppas få hjälpa dig igen framöver!
Min upplevelse började redan när jag tok kontakt med Maid2clean , allt gick smidigt med bokning och offert , flyttstädningen var 10/10 nöjd kund !! Rekommenderar starkt till alla där ute ! Fantastiskt service !!
Stort tack Dusko för din fina recension! Det betyder mycket att du är nöjd med både bokningsprocessen och själva städningen – vi vill att det ska kännas enkelt, tryggt och riktigt välgjort hela vägen. Att få ett 5/5 från dig gör oss både glada och stolta. Tack för att du rekommenderar oss vidare – vi står redo när det är dags igen!
Mycket trevligt bemötande! Otroligt välstädat! Kunde inte vara mer nöjd!
Stort tack för din recension, Lina! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vårt mål är alltid att leverera service med hög kvalitet och ett vänligt bemötande – och det är fantastiskt att höra att det märks. Vi är så glada över att ha dig som kund!
Professionella med hög kvalitet!
Tack så mycket för din fina recension Bajro! Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och ett professionellt bemötande, så det betyder mycket att du uppmärksammar det. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver – alltid med samma höga standard.
Maid 2 Clean underlättade flytten från vår bostadsrätt, särskilt med två små barn. Smidig & enkel kommunikation, flyttstädningen var guld värd !
Tack så mycket, Molly, för din fina recension! 💛 Vi är glada att vi kunde underlätta flytten för er – särskilt med små barn i bilden vet vi hur mycket det kan betyda att få lite extra avlastning. Det är härligt att höra att kommunikationen kändes smidig och att flyttstädningen gjorde skillnad. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när ni behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Jag tycker de var väldigt bra - svarade snabbt, var trevliga & duktiga på att städa! Rekommenderar absolut!
Tack så mycket, Charlotte, för din fina recension! 😊 Vi är glada att du upplevde oss som snabba, trevliga och duktiga på att städa – det är precis den service vi vill leverera. Din rekommendation betyder mycket för oss! Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Mycket välstädat, duktiga, noggranna
Tack så mycket, Ulla, för din fina recension! 🧽✨ Vi är glada att du är nöjd med städningen och att du upplevde oss som duktiga och noggranna – det är precis vad vi strävar efter i varje uppdrag. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Fick hjälp med fasadtvätt. Jättefint resultat, huset blev som nytt.
Tack så mycket, Ann-Charlott, för din fina recension! 🏡✨ Vi är jätteglada att du är nöjd med fasadtvätten och att huset känns som nytt – det är precis det resultat vi vill uppnå. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Vi bokade in Maid 2 Clean för en komplett flyttstäd av vår enplans-villa med källare och vi är supernöjda med resultatet. De kom i tid, var klara på utsatt tid och allting gick väldigt smärtfritt. Var det något vi undrade över så var det endast ett SMS eller samtal för att få svar på våra frågor. Städningen godkändes av de nya köparna utan anmärkningar. Kan varmt rekommendera Maid 2 Clean ifall du behöver hjälp med din flyttstädning. 5/5! :D
Stort tack, Anton, för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 🙌 Vi är så glada att allt gick smidigt med flyttstädningen av er villa och att både ni och de nya köparna blev nöjda. Att kunna erbjuda tydlig kommunikation och punktlig service är något vi verkligen prioriterar – så det är extra roligt att du lyfter fram just det. Tack för din varma rekommendation och 5/5 – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Vid bokning av flyttstädning så är dom väldigt bemötande, dom har ett väldigt väl tillväga gångssätt och gjorde allt för att få all information och för att säkerställa att vi var nöjda. Vår flytt inföll på en röd dag och trots detta var Maid 2 Clean väldigt bemötesgående och var noga med att boka in ett flyttstäd snabbt nästkommande vardag. Alla våra frågor blev besvarade med en tydlighet vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga i detta. Dagen för flyttstädet fick vi följa med processen genom uppdateringar från Maid....
Stort tack, Sebastian, för din fantastiska och detaljerade recension! 🙏 Vi blir verkligen glada av att läsa att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen – från bokning till uppföljning. Att kunna vara flexibla, särskilt vid röda dagar, och samtidigt hålla en tydlig och öppen kommunikation är något vi värdesätter högt. Det betyder mycket för oss att du upplevde vårt kundbemötande som underbart – det är precis den känslan vi vill förmedla. Tack för att du valde oss och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Jag beställer oftast fönsterputsning. Personalen är duktig. Man får alltid sin beställning snabbt åtgärdad. Superbra att man kan betala med Swish.
Tack så mycket, Maj Barbro, för din fina recension och för att du är en återkommande kund! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår fönsterputsning och att du uppskattar både personalens arbete och den snabba hanteringen. Det gläder oss också att Swish-betalning gör det smidigt för dig – vi vill att det ska vara enkelt hela vägen. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Från start till mål har Maid 2 Clean varit fantastiska. De är trevliga, inger förtroende genom hela processen och levererar dessutom god service till ett bra pris. Rekommenderas starkt!
Stort tack, Anton, för dina värmande ord och din starka rekommendation! 🙏 Vi är otroligt glada att du upplevde hela processen – från start till mål – som trygg, trevlig och professionell. Att få leverera god service till ett bra pris är precis vad vi strävar efter varje dag. Tack för förtroendet – du är alltid varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Punktliga, billiga och gör jobbet bra!
Tack så mycket, Sime, för din positiva recension! 😊 Vi är glada att du uppskattar vår punktlighet, prisvärdhet och att jobbet blev väl utfört – det är precis vad vi strävar efter i varje uppdrag. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Mycket trevliga och lösningsorienterade. Slapp många bekymmer med min dåvarande hyresvärd
Tack så mycket, Robin, för din fina recension! 🙏 Vi är glada att vi kunde vara till hjälp i en stressig situation och att vår lösningsorienterade inställning gjorde skillnad. Att du slapp bekymmer med hyresvärden tack vare vår insats betyder mycket för oss att höra. Tack för förtroendet – du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Väldigt god service! De löste alla mina städproblem i samband med en tung flytt vilket var ovärderligt. Dessutom till ett mycket lågt pris. Jag tkr Maid2Clean borde höja sina priser för än så länge är de väldigt billiga!
Stort tack, Magnus, för din fantastiska recension! 🙌 Vi är så glada att vi kunde underlätta din flytt och lösa städningen på ett sätt som kändes ovärderligt – det är precis den typen av service vi vill leverera. Och din kommentar om priset fick oss att le – vi uppskattar verkligen att du ser värdet i vårt arbete! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Funkade enkelt och snabbt boka tid för fönsterputs. Tiden som jag fick höll inte. Fick ringa flera gånger. Positivt att fönstren blev rena och fina
Tack så mycket, Elisabeth, för att du delade med dig av din upplevelse! 💬 Vi är glada att du är nöjd med resultatet av fönsterputsningen – rena och fina fönster är precis vad vi vill leverera! Vi beklagar verkligen att tidsbokningen inte fungerade som den skulle och att du behövde ringa flera gånger. Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi tar till oss din feedback för att förbättra vår planering och kommunikation framöver. Tack igen för att du valde oss – vi hoppas få chansen att ge dig en ännu smidigare upplevelse nästa gång. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Anlitade dem för en flyttstädning. Fick be dem återkomma för att ta väggarna, där spindelväven hängde kvar. Fick förklaring att det berodde på akut sjukdom och att de inte hunnit med. Hade önskat att de kontaktat mig och förklarat situationen och självmant erbjudit sig att slutföra uppdraget. Annars nöjd med kontakterna inför uppdraget och priset kändes konkurrenskraftigt.
Tack så mycket, Inga-Lill, för att du tog dig tid att lämna en ärlig och nyanserad recension. 🙏 Vi är glada att du upplevde kontakten inför uppdraget som positiv och att priset kändes konkurrenskraftigt. Vi beklagar verkligen att vi inte hann färdigställa städningen fullt ut vid första tillfället och att vi inte kontaktade dig proaktivt för att informera om situationen. Det borde vi ha gjort, och vi tar till oss din feedback för att förbättra vår kommunikation och rutiner framöver. Tack igen för att du lyfter detta – det...
Andra flytten jag bokar maid2clean och jag är jättenöjd. Trevliga och duktiga och får jobbet gjort. En liten grej dom kan bli bättre på är att skicka bekräftelse på bokningen via mail eller sms.
Stort tack, Ibrahim, för att du återigen valde oss och för att du tog dig tid att lämna en så fin och hjälpsam recension! 🙏 Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår insats och att du upplever oss som trevliga och duktiga – det värmer verkligen att höra. Tack också för din feedback kring bokningsbekräftelser. Det är en viktig punkt och vi tar det till oss direkt för att förbättra vår kommunikation framöver. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid nästa tillfälle! Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Bra service! Anlitade för flyttstäd, blev utan anmärkning på lägenhetsbesiktningen.
Tack så mycket, Ida, för din fina recension! 🧼✨ Vi är glada att du är nöjd med vår flyttstädning och att allt gick igenom utan anmärkning vid besiktningen – precis det resultat vi alltid strävar efter! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Smidig och fin kontakt. Löste uppdraget noggrant och proffesionellt. Rekommenderas.
Stort tack, Marie, för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 💬 Vi är glada att du upplevde kontakten som smidig och att vi kunde lösa uppdraget på ett noggrant och professionellt sätt – precis så som vi alltid strävar efter. Din rekommendation betyder mycket för oss! Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp. Vänliga hälsningar, Maid2Clean
Väldigt bra upplevelse. Har haft ett bra intryck.
Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är jätteglada att du haft en väldigt bra upplevelse med oss och att vi lämnat ett gott intryck. Det betyder mycket för oss att höra – vi strävar alltid efter att leverera service av högsta kvalitet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!
Jättebra upplevelse, trevligt bemötande!
Hej Elliot, Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du hade en jättebra upplevelse och att vårt bemötande uppskattades. Att ge våra kunder en positiv upplevelse är alltid vårt mål. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Ditt team på Maid 2 Clean
Vi är oerhört nöjda med städningen vi fick! Flyttstäd genomfördes snabbt och effektivt, vilket gjorde vår flytt betydligt enklare. Rekomenderas varmt!
Hej Ranchin, Stort tack för din härliga feedback! Vi är glada att höra att du är så nöjd med flyttstädningen och att vi kunde underlätta flytten för dig. Att göra processen smidig och effektiv för våra kunder är precis vad vi strävar efter. Tack för din varma rekommendation – det betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Ditt team på Maid 2 Clean
Lägenhetsstädning varannan vecka: dammsugning och moppning av alla golvytor, städning av badrum och kök, dammtorkning. Med undantag av början då det var många olika städare har det fungerat till belåtenhet.
Hej Mirjana, Stort tack för din omtänksamma återkoppling och för att vi har fått glädjen att hjälpa dig i ditt hem under så lång tid. Din förståelse, särskilt i början när det var lite omväxling i personalen, är något vi verkligen uppskattar. Det gläder oss att vi nu har funnit en rutin som fungerar till din belåtenhet – något vi är stolta över. Det är ett privilegium för oss att få serva en så fin människa. Vi ser fram emot att fortsätta göra ditt hem till en ren och trivsam plats, varannan vecka och vid varje tillfälle....
Trevligt bemötande men tyvärr allt för dåligt utfört arbete. Rent slarv på många punkter.
Hej, Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att uppdraget i lägenheten inte levde upp till den höga standard som vi vanligtvis strävar efter. Även om det handlade om flera småanmärkningar, är vi måna om att varje detalj ska bli rätt och har därför redan åtgärdat anmärkningarna från besiktningen. Vi uppskattar din förståelse och är alltid tacksamma för dina synpunkter, då de hjälper oss att hålla den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig av oss. Hoppas vi får möjlighet att överträffa dina...
Beställde flyttstäd och bemötande var bra.Lite strul med tiderna.
Hej Ann - Charlotte A, Tack för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att bemötandet var positivt, även om vi beklagar att det blev lite strul med tiderna. Vi arbetar alltid för att hålla allt smidigt och tydligt för våra kunder, och vi uppskattar verkligen din förståelse. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi hoppas få chansen att leverera en ännu bättre upplevelse nästa gång. Vänliga hälsningar, Asmir Krupic Maid 2 Clean