AB Maid 2 Clean
Välkommen till AB Maid 2 Clean!
Vi levererar kompletta städtjänster för dig som företagare såväl som privatperson. Det finns många fördelar med att anlita städhjälp och det skiljer sig egentligen inte så mycket åt när det kommer till privatperson eller företag. För att trivas hemma vill du ha det städat och fint, likaså gäller för din arbetsplats. Slipp städa och få tid över till annat!
Våra tjänster: Hemstädning, storstädning, fönsterputs, trappstädning, byggstädning, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och industristädning.
Vi har alltid miljö i åtanke och arbetar alltid med miljögodkända kemikalier och preparat. Du är välkommen att fråga om du vill veta mer om hur vi arbetar för miljön.
Utmärkelser
219 omdömen om AB Maid 2 Clean
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag bokade in flyttstädning och är så himla nöjd! Otroligt duktiga och trevliga! Inte en enda anmärkning på städning och aldrig något krångel. Nöjd kund!
skrev om AB Maid 2 Clean
Isak som jag pratade med var väldigt trevlig
skrev om AB Maid 2 Clean
Jättenöjd med städningen, hade valt maid2clean igen. Även rekommenderat för vänner.
Trevligt folk på kontoret, städarna träffa jag aldrig. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Utförd sanering efter rökskador. Lukten försvann och lägenheten i bästa skick igen. Trevliga ocg professionella. Väldigt nöjd med resultat. Rekomenderas starkt.
skrev om AB Maid 2 Clean
Trevliga och professionella. Inga anmärkningar. Rekomenderas starkt.
skrev om AB Maid 2 Clean
Bra bemötande, snabba och blev bra resultat
skrev om AB Maid 2 Clean
Proffsig flyttstädning. Smidiga och trevliga att ha och göra med!
skrev om AB Maid 2 Clean
Mycket trevligt bemötande. Svar på alla frågor, service. Kände sig trygg med företaget o allt flöt på. Inga anmärkningar på städningen, så det blev godkänt. Rekommenderas på det varmaste.
E-L -
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag är mycket nöjd med leveransen som Maid2Clean ger mig. Alltid bra bemötande och ambitiös personal. Blir uppdaterad om avvikelser m.m. och får flexibel städning då jag ber om det.
Nöjd med flyttstädningen. Trevlig personal
skrev om AB Maid 2 Clean
Väldigt dålig städning som de visserligen kom tillbaka och rättade till.
Hejsan Amanda,
AB Maid 2 Clean
Tack för ditt omdöme. Vi fick en beställning ifrån kollegor i branschen med väldigt kort varsel för att hjälpa till med en svår situation för dom. Men tråkigt att det inte blev bra ifrån början, givetvis aldrig vårt mål. Skönt att det rättade till sig och det fort vad jag kan se.
Allt gott, -
skrev om AB Maid 2 Clean
Dålig kommunikation. Dålig återkoppling. Underkänd flyttstädning trots 2 tillfällen. Andra tillfället för att åtgärda fel från första tillfället. Ändå underkänt av hyresvärden.
Grus och dammråttor kvar på flera ställen. Fakturan kom 1 år efter städningen trots det usla resultatet. Ingen återkoppling efter mina synpunkter. Sämsta städfirman i Sverige.Hej Fredrik,
AB Maid 2 Clean
Tack för ditt omdöme. Tråkigt att du upplever det på detta sättet. Givetvis siktar vi aldrig på att flyttstädningen inte ska gå igenom och det är naturligtvis tråkigt att det inte gjorde det, men det är också därför många städfirmor erbjuder garanti på åtgärd, då det är städningar med väldigt höga krav.
Flyttstädningen har fått några anmärkningar. Vi fick aldrig besiktningsprotokollet och vi har försökt komma i kontakt med din kontaktperson hos din hyresvärd per telefon samt skickat två mail, där vi aldrig fick återkoppling. Det innebär att vi inte kunnat komma in i bostaden för att dessa anmärkningar.
Enligt vad du uppgav skulle du fått en faktura på åtgärda dessa anmärkningar. När vi ville ha kopia på fakturan och protokoll från besiktningen ifrån hyresvärden för att kunna hjälpa dig så fick vi aldrig det.
Vi tar verkligen hand om våra kunder och har kvalitetsgaranti där vi åtgärdar felen senast inom 24 timmar, bara vi får möjlighet till det så är det inga problem. Hade det varit så att vi inte försöker hjälpa våra kunder, så hade vi aldrig vågat ha verifierade kunder på Reco som kan lämna omdömen. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag hade fått bekräftelse att personal skulle komma till min bostad 09.00 den 16/12. När ingen anlänt kl 09.15 ringde jag upp och fick då veta att man hade bokat in mig en annan dag, trots bekräftelsen som skickats ut tidigare. Personal kom kl 11.30. Jag hade räknat med att städningen skulle vara klar senast 15.00 så att köparen av bostaden kunde komma och besikta den och jag kunde lämna ifrån mig nycklar mm. 16.45 var man klar med städningen och jag kunde låsa.
Jag hade fått ett pris på 3100 skr när jag efterfrågade offerter från olika företag. När fakturan kom var det helt plötsligt en annan siffra, 3900 skr.
Det är inte okej och jag kommer aldrig mer anlita detta företag och inte heller rekommendera andra att anlita företaget.Hejsan Anders,
AB Maid 2 Clean
Ber naturligtvis så mycket om ursäkt för orsakad väntetid.
Naturligtvis förståelse för en del du skriver, där det har blivit ett administrativt fel vilket jag varit ärlig med att ha sagt till dig när jag lika gärna kunde ha sagt att vi var försenade av någon mer naturlig orsak. Vi har dock tillsatt bra personal som har ordnat flyttstädningen till dig med godkänt resultat.
I övrigt så har vi ej haft någon överenskommelse om att det skulle varit klart en viss tid förutom att du sa det till oss samma dag som städningen utfördes. Dessutom så förstår jag inte riktigt vad du säger när det kommer till priset, när det kommer till prissättning så har det varit oerhört tydligt att det var 3900 kr från allra första början och då vi inte haft någon telefonkontakt förutom när jag meddelade förseningen, så är jag helt säker på att vi inte heller har råkat säga fel. Utan det har varit väldigt tydligt att det är 3900 kr som gäller, vet inte om du blandar ihop oss med någon annan?
Allt gott, Isak Maid2Clean -
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag är mycket nöjd med kundbemötande och service jag fick av Maid 2 Clean.
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag är mycket nöjd med Maid2Clean.
Det finns inget alls att anmärka på.
Minsta lilla sak är dammad och köksluckorna skiner likaväl som golven.
Det finns inget bättre än att komma hem till en välstädad lägenhet som dessutom luktar nystädat!
Så detta städbolag rekommenderar jag lätt och jättegärna. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Vi använde maid2clean när vi skulle flytta. Flyttstädet var jätte bra gjort och man blir bemött av företaget på ett varmt trevligt sätt.
Kan verkligen rekommenderas till alla att använda maid2clean. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Isak som jag pratade med vid beställning, samt vid besvär var mycket trevlig och vettig. Tyvärr var städningen mycket undermålig.
Hejsan Erik,
AB Maid 2 Clean
Härligt att höra att du upplevde vår service var bra. Tråkigt att inte städningen motsvarade dina förväntningar och det var givetvis inte det vi siktade på. Allting ska vara godkänt på en flyttstädning och om det är något som vi missat så fixar vi det. Vad jag har sett så är det en kökslåda som missats och enligt uppgifter från ny ägare så var det inte mer än så. Givetvis skulle det varit fixat från första början men undermålig städning skulle jag kanske inte hålla med om rent objektivt när 99% av lägenheten ändå var OK.
Annars förstår jag givetvis att man är besviken när det inte går igenom direkt. Allt gott! -
skrev om AB Maid 2 Clean
Klaudia ska absolut vara med varje städning. Den andra tjejen också duktig. Bra städning.
skrev om AB Maid 2 Clean
Fick supersnabb hjälp, med ett fantastiskt resultat. Kan varmt rekommenderas.
skrev om AB Maid 2 Clean
Bra bemötande & enkla att ha att göra med.
skrev om AB Maid 2 Clean
Bra städning och bra kommunikation
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag är super nöjd med det saneringsarbete ni utförde hos oss på fabriken.
Noggrant,professionellt och jag måste säga tack också för den snabba servicen. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Utmärkt städat! Snabba, bra bemötande och godkänd besiktning efter en städning! Rekommenderas!
skrev om AB Maid 2 Clean
Korrekt bemötande, men tyvärr dålig flyttstädning. Jag bad dem återvända och göra om, vilket de gjorde. Men städningen godtogs ändå inte av Hfab. Jag fick själv lägga tid på att städa, eftersom tiden var för knapp tills uppsägningen.
Tack för ditt omdöme Marianne. Den feedbacken ska vi givetvis ta med berörd personal och utveckla vad som kan ha gått fel. Det fanns en del svårigheter med omfattningen kring städningen som vi inte hade planerat för då vi inte fått någon info kring det, men givetvis ville vi ändå att slutresultatet skulle vara perfekt ändå.
AB Maid 2 Clean -
skrev om AB Maid 2 Clean
Mycket trevliga, både kontakt & städpersonal. Tydlig information. Beställde städflytt som hyresvärden godkände utan anmärkning & även frågade vilken firma jag anlitat.
Rekommenderas! -
skrev om AB Maid 2 Clean
Mycket nöjd det mesta var jättebra speciellt spisen fint bemötande
skrev om AB Maid 2 Clean
Har anlitat firman för hemstädning samt röjning i trädgården, lika nöjd varje gång. Professionella och serviceinriktade! Tveka inte att höra av er till dem.
Kom enligt överenskommelse
Vid kontakt via mobil klar och tydlig kommunikation
Det första som kom var fantastiskt noggranna
Samtliga hade ett föredömligt bemötande
Kan verkligen rekommendera företaget -
skrev om AB Maid 2 Clean
Bra service i alla lägen och rekommenderas starkt !!!!
skrev om AB Maid 2 Clean
Vi köper varannanveckas städning av lägenheten.
De två första gångerna hölls inte överenskommen tid, men sedan har det fungerat bra. Vi har också bett om att få samma personal varje gång. Detta fungerar nu också.
Företaget har alltid bemött oss bra. Vi har även fått hjälp med flyttstädning ett par gånger. Städningen u a. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Ställde upp på kort varsel med fönsterputs och första gången gjorde ni ett lysande jobb, andra gången slarvades det en del tyvärr och det blev en del ränder.
skrev om AB Maid 2 Clean
Mycket bra service! Snabbt och smidigt!
skrev om AB Maid 2 Clean
Bokade flyttstäd som var väldigt prisvärd och bra utförd.
Slutbesiktningen av lägenheten gick igenom utan anmärkning och då hade jag en väldigt nogran kontrollant. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Verkligen proffsigt och ett utmärkt utfört arbete, är super nöjd.
skrev om AB Maid 2 Clean
Jag var supernöjd! Fanns inget att klaga på!
skrev om AB Maid 2 Clean
Köpte tvätt av marksten & fasad & blev mycket nöjd! Bra pris & väldigt trevlig personal! Rekommenderas
skrev om AB Maid 2 Clean
Storstädning av lägenhet. Mycket nöjd. En man och en kvinna gjorde ett mycket bra jobb. Samarbetade under tystnad.
Märkte knappt att de var i lägenheten.
Kan verkligen rekommendera. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Eftersom städningen fick godkänt u.a. vid besiktningen så blir det guldstjärna. Det enda som inte funkade var att jag inte fick återkoppling på min förfrågan inom utsatt tid. För övrigt mycket bra.
skrev om AB Maid 2 Clean
- Har blivit bemött mkt bra!
- Hade höga förväntningar men utfall blev inte så bra!
- Köpte tvätt av tak, fasad och sten -
skrev om AB Maid 2 Clean
Så nöjd! Två flyttstäd på sex månader och lika nöjd båda gångerna.
Proffsiga, trevliga och väldigt noggranna! -
skrev om AB Maid 2 Clean
Pålitliga och effektiva. Använt företaget både i villa och lägenhet. Bra resultat bägge gånger!!
skrev om AB Maid 2 Clean
Det var en del missar tyvärr, lister, ett oputsat fönster, spindelväv i taket!
skrev om AB Maid 2 Clean
Jättebra företag! Har aldrig haft mitt hem så rent,och då var det flyttstädningen.till och med besiktningsman gjorde tummen upp😇. Väldigt trevlig man oxå som tog emot min beställning. Bra pris.💥💥💥💥💥💥
skrev om AB Maid 2 Clean
Professionella rakt igenom, man får valuta för pengarna.
skrev om AB Maid 2 Clean
Ställer alltid upp, även med kort varsel!👌🏻
Professionella, alltså tillmötesgående, noggranna, effektiva & trevliga! Vi kommer att behöva dem igen.😊😎
Rekommenderas varmt. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Städningen - Kalasbra, har verkligen inget att anmärka på.
Lite stökig kommunikation inför. Men det löste sig smidigt. -
skrev om AB Maid 2 Clean
Jobbet utfördes till full belåtenhet
skrev om AB Maid 2 Clean
Trevligt bemötande av personalen. Lätt att komma i kontakt med dom. Tydlig information. Mycket bra och noggrann flyttstädning av villa. Rekommenderar gärna AB Maid 2 Clean.
Mvh Janet/ Bitte -
skrev om AB Maid 2 Clean
Vi hade ett akut läge och Maid2Clean ordnade lokalvårdare till vår förskola med kort varsel. Jättetacksam!🙏🏼
skrev om AB Maid 2 Clean
Mycket trevligt bemötande. Fick flyttstäd bokat inom 3 dagar, supersnabba. Mycket bra städat erbjöd sig även frosta av frysen. Putsade även mellan fönstren. Väldigt prisvärd flyttstädning.