Vi. Är nöjda kommer anlita igen till sommaren nu får det vila
Fixat & Klart i Väst AB
Fixat & Klart i Väst AB finns här för dig som vill ha en enklare och mer välfungerande vardag! Med bas i Kungsbacka och verksamhet i hela Västsverige erbjuder vi tjänster inom bil- och båtvård, trädgårdsservice, fönsterputs, taktvätt och annan fastighetsservice, både för privatpersoner och företag. Vi vet att din tid är värdefull...
20 omdömen om Fixat & Klart i Väst AB
Första gången jag anlitade F & K efter att ha hittat dom på nätet. Trevligt bemötande och snabba var på frågor. Utförde beställt trädgårdsarbete snabbt och fullt tillfredsställande.
Uppdraget utfört bra som förväntat.
Trevligt bemötande vid bokningen av tjänsten. Mycket fint & bra utfört arbete av trevliga, arbetsamma, snabba & fina killar(2st).
Lätt att ha kontakt med, snabbt och effektivt åtgärdat trädgårdsarbete och god återkoppling under och efter arbetet.
Duktiga snabba trevliga killar som röjde sly.
Bra bemötande och trevliga killar som hjälpte oss att röja bort en övervuxen humle. Supernöjda med arbetet.
Fixat & Klart var mycket trevliga och proffsiga i sitt bemötande. De utförde trädgårdsarbete åt mig och där de under tiden bad om återkoppling och frågade mig så arbetet skulle bli exakt som jag önskade. Toppenservice och utförande.
Klippning av häcken och buskar. Trevliga killar
Flitiga och trevliga unga killar som gjorde ett bra jobb. Behöver jag hjälp igen tveka jag inte att kontakta dem på nytt MVHAgneta
Svarade snabbt på mail. Lätt att komma i kontakt med dem. Kom när vi avtalat och utförde jobbet på den tid som var sagt.
Jag tycker killarna var ambitiösa och bra
Ordning och reda och gjorde ett bra jobb till bra pris
Bra personal, leverade jobbet som utlovat
Högsta kvaliteten på utfört jobb till ett rimligt pris! Bra att kunna ringa för att få snabb hjälp.
Båtens skrov blev precis så fint som vi önskat och lite till!
Mycket bra killar! Noggranna, snabba, trevliga! Rekommenderas gärna!!
Grym service och bra resultat.
Jag är mycket nöjd med Fixat & Klart.
Jättenöjd med trädgårdsjobb utfört av trevliga killar