Trädspecialisterna i väst AB

Trädspecialisterna i väst AB

tradspecialisterna.se
  • BadgeSixYears

Trädspecialisterna i väst AB är ett familjeföretag med rötter ända tillbaka till 1990. Företaget startade under namnet Trädfällningsspecialisten och har genom åren utvecklats till att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom träd- och trädgårdsskötsel. Vi har vår bas i Kungsbacka och arbetar över hela Halland och Västra Götaland...

435 omdömen om Trädspecialisterna i väst AB

Sedan starten hos Reco 2016

Gunvor L
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabbt och bra extra plus för uppstädning efteråt. Thomas

Karin K
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Gott bemötande och bra jobb. Fixade det jag behövde hjälp med snabbt och lätt. Nöjd kund🥰

Ingela S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Var inte hemma när de tog bort den gamla stubben men resultatet såg bra ut. Får nu själv ta bort och slänga uppblandad jord. Jättetungt.

Åsa U
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Fyra unga trevliga män beskar träd och fällde träd och sopade uppoch gjorde snyggt.Jag är mycket nöjd. Åsa U.

Louise A
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Bra bemötande och professionellt utfört

Marianne K
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Ett bra o trevligt bemötande , lyhörda killar gärna inom rimlig tid och de kunde komma samma dag 👍snabba leveranser gillar jag , upplevelsen var att det gick fort allt och samtidigt som vi diskuterade om hur det skulle se ut , sen rent och snyggt uppstädat efter, det var alltså en trädkrona på ett äppelträd som skulle beskäras . Tack för ett gott arbete . Nöjd kund Marianne från Hisingen ☺️

Martin C

Snabb offert. Och jobbet utfört på proffigt sett. Kan rekomendera

John H

Trevlig gäng. Jobb väl utfört. Inget att klaga på

Eva E
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Bra service, snabba och kompetenta

Viviann S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

- Snabba och utför ett proffesionellt arbete - Alltid ett vänligt och trevligt bemötande - Sinne för proportioner och ser till helheten - Lyssnar på hur kunden vill ha det och kommer med egna bra förslag - Samarbetar bra och lyssnar och hjälper varandra

Bengt B
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Enkelt proffsigt och med omvårdnad om trädet ifråga.

Hanne-Liv S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabb och tydlig offert. Trädspecialisterna beskärde två förvuxna fruktträd, tog ned ett dött ett träd på utsatt tid med en mycket effektiv bortforsling av riset. Arbetet utfördes mycket väl. Vi ser framemot uppföljningen gällande beskärning av bog och syrenhäck vid årsskiftet. Trädgårdsspecialisterna kan varmt rekommenderas!

Kent S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Experter på att klättra upp i träd och såga ner gren för gren. Toppen

Lars-Erik R
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mkt snabb hantering av mitt ärende. Trevligt bemött. Vänliga grabbar som gjorde beskärning.

Lena E
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Vi är väldigt nöjda med Trädspecialisterna! Professionellt och trevligt bemötande, arbetet utfördes smidigt och resultatet blev precis som vi önskade. Kunniga, effektiva och pålitliga. Vi kan varmt rekommendera dem!

Jan H
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Trevliga och mycket professionella !

Margareta S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mycket nöjda med Trädspecialisten med sin trevliga och hjälpsamma personal! Stor eloge! 👍😄👍😄

Karin G
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Pålitlig service. Fungerar lika bra varje gång. Bra kommunikation och klippt enligt överenskommelse.

Vivianne H

Trevligt bemötande Kom på avtalad tid Gjorde ett bra jobb

Christer K
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

De gjorde ett jättefint jobb. Det var två uppdrag.1 ta ner träd på västsidan 2 och även på östsidan på till grannen. Vi är mycket nöjda. de städade upp fint efter avslutat jobb De verkade vara väldigt samkörda hur det skulle gå till. Kan rekommenderas. Vad som kan förbättras är kommunikationen med beställaren när man avslutar dagen och när man kommer tillbaka. -- Christer Köhlberg

Maria B
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabb och effektiv borttagning av stort träd. Städade efter sig så att det knappt syntes att de varit där. Allt var klart på en timme. Trevligt och bra bemötande från början till slut.

Nicklas S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabba och duktiga. Blev supernöjd.

Kaj D
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Alltid bra bemötande har hjälpt mig med träd häckar i trädgården i flera år

Gunnar H
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Proffsiga och trevliga killar som kunde sin sak

Anki H
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mycket proffsigt utförande , vi är jättenöjda!

Susanne G
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Teamet som kom var kunniga, proffsiga och hade gott öga för hur klippningar görs för estetiken. Trädspecialisterna var de enda som hade förslag på hur det kunde se ut, vi hade tänkt annorlunda innan. På en dryg timme hade de tagit ner en björk, putsat tre stora idegranar och städade jättesnyggt innan de åkte. Det blev en helt annan trädgård! Jättetack till er alla!

Jonas J

super smidigt och superduktiga

Mats B
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Bra bemötande, både vid inledande telefonsamtal, vid kostnadsbeslut, och vid deras arbete på plats. snabbt och bra jobbat, och väl städat efteråt! Kanonjobb!

Tanja S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Tydlig dialog, kom mycket snabbare än jag vågade hoppas på. Resultatet blev bra!

Katrin S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Trevligt bemötande, snabb respons och mycket väl utfört arbete!

Annie R
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Jag beställde beskärning av vårt plommonträd. Punktligt anlände två män som snabbt riggade upp sin utrustning. Arbetet var effektivt och trädet blev även vackert format av beskärningen. Herrarna städade tomten efter sig. Dessutom var de trevliga.

Kith A
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabbt kundbesök med genomgång av mitt behov. Effektiva medarbetare som återkopplade,och städade upp snyggt efter sig.

Chadi E
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Fick hjälp med ett större jobb med ett stort antal väldigt höga träd i ett villaområde. Allt gick snabbt och smidigt! En fiberkabel gick av och de skickade snabbt dit en tekniker som löste det utan några diskussioner. Vi bad om lite tilläggsarbeten och de utfördes mot en rimlig tilläggspeng. Allt som allt - väldigt nöjda!

Johanna V
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Superproffsigt och dessutom väldigt trevligt bemötande, vi är jättenöjda!

Clary B
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Det enda jag har att klaga på var att de inte städade (alla småkvistar) efter sig.

Karin G
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Vänligt och proffsigt bemötande!

Västra Linden Ab
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mycket professionell kontakt och mycket väl utfört arbete. Imponerande städat från alla grenar och kvistar efteråt också. Vi är supernöjda!

Mikael E
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mycket väl genomfört uppdrag och bemötande!

Towe Å
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

De var jätte duktiga och trevliga.

Theresia L
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Smidig kontakt och mycket bra och snabb hjälp med fruktträd.

Torsten S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Fick hjälp med kronlyft av en bok som hade blivit alldeles för stor och från första kontakt med Trädspecialisterna, på platsen konsultation, genomförande av arbetet vilket genomfördes snyggt och prydligt och slutligen till "tack och adjö" var hela upplevelsen över förväntan och det märktes att de ville både mitt och trädets bästa. Stort tack för professionellt bemötande i alla led och varma rekommendationer.

Blanka A
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Företaget tillmötesgick min önskan om att få arbetet utfört inom någon dag, då detta påverkade mina planer för fortsatta projekt. Två leende killar kom inom två timmar!! Det är kundservice!! Jobbet utfördes effektivt och utan onödig nedskräpning. Jag är en mycket nöjd kund och kommer att anlita firman även nästa gång. Blanka Augustsson

Janne N
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Väldigt bra från 1’a mottag till avslut av uppdraget.!!! Trevligt bemötande från samtliga och proffsigt utfört och otroligt snabbt o effektivt. Beställde nedtagning av träd och klippning samt puts. Rekommenderas varmt….

Jan-Olof B
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Vänligt och professionellt bemötande. Mycket väl utfört arbete. Kan rekommenderas.

Olov A
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Mycket bra och proffsig hjälp med att ta ner träd. Rekommenderas.

Stefan G
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Kunniga på proffsig sett Kan rekommendera dom

Marianne S
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Snabbt svar på offertförfrågan Personligt besök i trädgården för att diskutera arbetet Offert snabbt på plats med ett rimligt pris Arbetet utfördes tidigare än jag hoppats Proffsiga och trevliga Jag är nöjd med resultatet

Klas M
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Effektivt, bra bemötande och professionell rådgivning.

Mats N
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Kan inget annat göra, än att berömma killarna på plats, för ett väl utfört arbete. Allt gjordes enl mina önskemål.

Birgitta E
Skrev om Trädspecialisterna i väst AB

Jag blev mycket trevligt bemött och informerad om arbetet. Både förväntningar och färdigt arbete blev jag helt och fullt nöjd med. Väldigt trevliga killar som jobbade snabbt 🤩Birgitta