Trädgårdsmakeover

4.7 i betyg av av 19 omdömen
Välkommen till Trädgårdsmakeover i Sverige AB.

Som namnet säger gör vi Makeover's i trädgårdar och utemiljöer. Trädgårdsmakeover är en skräddarsydd tjänst där vi förädlar din trädgård så att fastigheten får nytt liv.
Vi skapar Bolust när du säljer, det ger köplust och bättre budgivning.

Vi är specialister på att inför en försäljning av en fastighet göra trädgården attraktiv. Vi tar fram trädgårdens linjer och konturer, rensar allt och tvättar hårda ytor, på några få timmar är resultatet en konkurrenskraftig fastighet som lättare lockar köpare.
All statistik visar på upp till 20% högre slutpris. Vi alla köper med ögonen.

Vi är specialister på att skapa miljöer och bolust om du köpt ett hus och vill förädla trädgården, eller om du vill förändra något du bott i länge.

Behöver du någon som verkligen kan få dig att känna bolust? Då är det oss du ska kontakta.

Trädgårdsmakeovers utförs av licensierade och av oss utbildade samarbetspartners som finns över hela landet. De utför praktiskt trädgårdsarbete, beskär träd, planterar, anlägger allt i sten, stylar entrén, fixar grovrengöring och bortforslar trädgårdsavfall.

Självklart kan vi anpassa våra trädgårdstjänster efter dina önskemål om det är något specifikt du vill göra i din trädgård. Våra designers, arkitekter, trädgårdsmästare, trädgårdsskötare kan möta alla dina behov. Kontakta oss så berättar vi mer!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

19 omdömen om Trädgårdsmakeover