BW SweGroup
Välkommen till BW SweGroup!
Vi är ett byggföretag som har dig som kund i fokus. Vår grund ligger i att vi håller vad vi lovar och utför proffsiga byggarbeten. Vi gör alltid ett hembesök innan vi startar ett projekt för att tillsammans med dig komma överens om hur vi ska lägga upp arbetet.
Våra tjänster: Taksäkerhet, måleri, snickeri, takrenovering, snöröjning, montering av solceller och mycket mer.
Vi har en gedigen kompetens och lång erfarenhet inom takarbeten. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med tak- eller byggarbeten!
Utmärkelser
15 omdömen om BW SweGroup
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om BW SweGroup
Otroligt snabb offert, leverans och montering av solcellsanläggning och byte av hängrännor. Bra kommunikation och intresse från företaget. De ordnade även elektriker rekordsnabbt.
Vad jag kan bedöma ett professionellt utfört arbete.
Jag är mycket nöjd. Väntar nu bara på tillstånd från nätägaren att köra igång anläggningen.
Fick goda rekommendationer för företaget från en granne som hade anlitat dem.
Bertil, Åkersberga -
skrev om BW SweGroup
Snabba, bra kvalitet och bra kommunikation
skrev om BW SweGroup
Väldigt trevliga killar. Enkel och smidig planering av jobb samt utfört på utsatt tid och inga förutsedda utgifter.
skrev om BW SweGroup
Från det att jag hörde av mig till att solcellerna var på plats tog ca 2 veckor! Klart över förväntan. Nu hoppas jag bara att det går lika bra när elektrikern kommer.
Trevliga, duktiga och noggranna
Mina förväntningar är att de slutför jobbet även om de stöter på hinder, vilket jag tycker att de gör.
Min uppfattning är att de gör som avtalat enligt överenskommet pris med rätt kvalité och tid.
Tjänsten jag köper är montagearbete på tak. -
skrev om BW SweGroup
Köpt en anläggning för solpaneler på en villa. Bra genomgång inför offert. Bra pris. Snabb leverans från datum. Höll alla datum, återkom när de skulle och hörde av sig i förväg som utlovat. Exemplarisk dokumentation efter montering! Rekommenderas varmt!
skrev om BW SweGroup
Trevligt bemötande. Höll bokade tider. Svarar på sms/mail frågor. Proffsigt, effektivt och snabbt utfört (11-12 gubbar som monterade 38 solpaneler på 5-6 tim). Blev precis som jag ville ha det!
skrev om BW SweGroup
De la om taket på huset, Den ansvarige på företaget är väldigt lätt att ha att göra med. Han svarar snabbt, kommer förbi och tar tag i frågor och sådant som blivit fel. Arbetet utfördes väl och enligt tidsplanen.
skrev om BW SweGroup
Vi anlitade BW att byta taket på vår kvarterslokal. Superbra utfört! Snabbt och smidigt utan störningar. Vi tog in flera offerter och BW hade en konkurrenskraftig offert och bra garantier. Kan varmt rekommendera BW!
skrev om BW SweGroup
Väldigt professionella, rimliga priser, bra utfört arbete på tid med utmärkt dokumentation. Kan bara rekommendera detta duktiga gäng!
skrev om BW SweGroup
Väldigt proffsiga offerter. Nya offerter på tilläggen. Bra utförda arbeten i rätt tid och väldigt bra dokumentation efter utfört arbete. 5 av 5 möjliga ⭐️
skrev om BW SweGroup
1,5 timmes jobb på plats av 2 man. Timpris på över 2000:-/man.
skrev om BW SweGroup
Proffsigt bemötande och bra utfört arbete.
skrev om BW SweGroup
Installerade solceller. Samtidigt utfördes en takrenovering. Otroligt proffsigt. Några extra uppdrag var prisvärda och mycket bra utförda. Bästa hantverkarna vi haft. Rent och snyggt i rätt tid. Kan verkligen rekommenderas.
skrev om BW SweGroup
Uppdraget gällde omläggning av tak på vår villa.
Arbetet gjordes ordentligt och allt enl offerten och överenskommelsen. Vi är mycket nöjda med arbetet och kan rekommendera dem.