Kiropraktor i Malmö

8 rekommenderade kiropraktorer i Malmö kommun

• 26 omdömen
    Filip N
    Filip N: Har varit återkommande kund till Peter Niclasen i några år nu och är super nöjd med hans behandlingar! 10/10!
  • Driver du kiropraktik i Malmö?

• Micromarketing F
    Micromarketing F: Datorkille med axelbesvär -Så fungerar det när hjälpen levereras! Inga problem efter några sessioner.
    Monika F
    Monika F: Jättebra Adressen stämmer inte det ska vara Davidshallsgatan 21
    Eva G
    Eva G: Oerhört skicklig och kunnig sjukgymnast med bred erfarenhet. Har själv blivit hjälpt vid flera tillfällen då jag har haft åkommer och kan bara varmt rekommendera henne.
  • Ami H
    Ami H: Efter ett dygns intensiva ryggsmärtor där jag inte kunde gå, stå, sitta eller ligga blev Henrik min (och min familjs) räddning. Jag fick snabbt en tid, redan dagen efter faktiskt och jag fick fantastisk bra hjälp när jag kom dit. Med mig fick jag också övningar och råd om hur jag skulle hålla besvären borta framöver och vad som skulle undvikas. Nu ett par veckor senare och några besök senare har jag kunnat konstatera att han vet vad han gör och vad han pratar om. Jag kan verkligen rekommendera Henrik Laurin, en duktig, lyssnande och kunnig kiropraktiker. Ett extra plus för en informativ och bra hemsida!
    Frans I
    Frans I: Har gått hos Martin länge, han kan verkligen sin sak och har styrt upp min rygg ordentligt. Han tar sitt jobb på allvar och kan lugnt rekommendera honom.
  • Ditte E
    Ditte E: Jag har aldrig blivit så otrevligt och kränkande bemött av någon person i vården tidigare. Jag ringde i ett akut och påfrestande läge och möttes endast av uppläxande kommentarer och ytterst kränkande uttalanden. Jag skulle inte rekommendera någon att utsätta sig för kontakt med Lotta Dolck.
  • Driver du kiropraktik i Malmö?

• Jane R
    Jane R: inte att gå tillbaka Såg fram emot att slappna av medan någon tog hand om mina fötter! Rummet var stelt,jätteupplyst och sterilt och jag fick sitta i en hård stol som liknande stolarna hos gynokologen. Hon pratade i ett, ingen chans till att bara få sitta där och njuta. Hade varit bättre att få lyssna på någon skön och avslappnande musik