Ringöns Auto AB

Ringöns Auto AB

ringonsautoab.com
  • BadgeSixYears
4.9

Välkommen till Ringöns Auto AB! När du har råkat ut för problem eller skada på din bil ser vi till att du kommer tillbaka på vägen snabbt igen. Tjänster: Vägassistans, taxiservice, oljebyten, snabba reparationer, motorreparationer, kamremsbyte. Vi tar emot dig som företag såväl som privatperson oavsett om det handlar om...

451 omdömen om Ringöns Auto AB

Sedan starten hos Reco 2017

Dick Roald N
Skrev om Ringöns Auto AB

Blir alltid trevligt bemött och proffsigt arbete

Parvin C
Skrev om Ringöns Auto AB

Som vanligt jättebra bemötande och service.

Filipos G
Skrev om Ringöns Auto AB

Det är helt fantastic eran servicen, det är jag nöjd på eran jobb.

Tommy C
Skrev om Ringöns Auto AB

Blev rekommenderad att anlita Ringöns Auto av en kille som jobbat tillsammans med Same på VAG. Jag fick på Ringöns Auto ett bra bemötande och det märktes att Same var kunnig. Intressant att få diskutera sånt man funderat på och få uppriktiga/ kompetenta svar. Bilen hämtades dagen efter och arbetet var utfört, en extra koll hade dessutom gjorts med anledning av mina frågor jag hade ställt. En del av arbetet behövde dock inte utföras eftersom det inte var något fel och det blev jag informerad om, sånt upplever jag väldigt seriöst. Jag tänker komma tillbaka nästa gång jag behöver med min Audi A6.

Btwm A
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket bra bemötande och bra service. Kan varmt rekommendera!

Mahmud Y
Skrev om Ringöns Auto AB

Väldigt bra verkstad och rekommendera

Michael T
Skrev om Ringöns Auto AB

Väldigt fint bemötande fint arbete, rekommenderar starkt Sami tack så jättemycket för allt hjälp och vänlighet 10/10.

Svar från Ringöns Auto AB

Hej ! Stor Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Rawaz F
Skrev om Ringöns Auto AB

Det var väldigt bra jag är väldigt nöjd

Johan N
Skrev om Ringöns Auto AB

Same är hjälpsam och uppfinningsrik - olik alla bilmekaniker jag haft innan. Och det menar jag på det mest positiva sättet

Yasin H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra service och alltid väl möt

Adel M
Skrev om Ringöns Auto AB

Till slut så hittade jag en bra verkstad. Ärlig. Snabb och prisvärt. Bättre än så kan man inte ha det tack

Nima S
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra och snabb service samt väldigt professionell utförande

VLADO D
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabbt och professionellt som alltid på denna verkstad.

Trattoria H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa bilverkstad allt är bra

Talal O
Skrev om Ringöns Auto AB

Bytte min växellåda på en nyare bil, Det gick Snabbt smiddigt enkel och till ett rimigt pris. Kommer defenetivt tillbaka :)

Same N gillar detta

Marie W
Skrev om Ringöns Auto AB

Väldigt kompetent och service minded. Jag får alltid bra bemötande och snabb hjälp. Jag åker ingen annanstans när bilen går sönder. Här vet jag att bilen blir lagad ordentligt.

Abiel E
Skrev om Ringöns Auto AB

Hej De har jätte bra kundbemötande och hjälpa samma, Jag gör service min bil, han bytte olja och filter . Sist men inte minst fick jag bra tips från Same att vad behöver göra för bilens bättre hälsa. Mvh Abiel

Hans W
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid punktligt, välgjort och trivsamt.

Yousra M
Skrev om Ringöns Auto AB

Same är så serviceminded som man kan bli. Han försöker alltid hitta lösningar och är mån om att man blir nöjd som kund. Rekommenderar starkt Same som bilmekaniker.

Kai K
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är jätte imponerad av jobbet som Sami har gjort,jag var förbi för att hämta en sak inile och såg vilket jätte jobb det var med bilen

Anna F

Bara bra generell 👍 Har inget att anmärka på

Athanasios T
Skrev om Ringöns Auto AB

En glad mekaniker som vet hur kunder skall bemötas.

Karlo M
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa bilmekaniker i Göteborg. Väldigt snäll och hjälpsam. Stark rekommendation!

Yousra M
Skrev om Ringöns Auto AB

Världens bästa same! Bästa bilverkstaden i Göteborg. Snabb och smidig service & fick lånebil.

Abdulah A
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa och ärligaste mekaniker i branschen. Hjälpte mig när Kamkedja och kamaxel höll på att rasa på min Audi q5.lämnade ifrån sig Exemplariskt arbete. Super nöjd rekommenderas till det bästa. Av mig får Ringöns Auto 🌞🌞🌞🌞🌞, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ och sist men inte minst 5 tummar upp 👍👍👍👍👍. Abbe A

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar.🌞🌞🌞🌞🌞, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs.

Johan H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra upplevelse, känns kunnig, seriös och sympatisk.

Anna I
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag kan rekommendera Ringöns Auto å det varmaste. Jag har varit kund länge och är väldigt nöjd. Kommer aldrig byta till annan verkstad. Har en Volvo som är 16 år nu, och den kommer rulla länge än med hjälp av Ringöns bästa mekaniker Sameh. Tack för all proffsig hjälp jag fått!

Maha A
Skrev om Ringöns Auto AB

Jättebra bemötande och snabb hjälp!

Mauricio M
Skrev om Ringöns Auto AB

Otroligt bra service och väldigt kompetenta och duktiga.

Eva T
Skrev om Ringöns Auto AB

Strålande Bra och snabb service och bra bemötande

Petra B
Skrev om Ringöns Auto AB

Utförande av önskad tjänst uppfylldes med fullgott resultat trots oväntade utmaningar. Puts av glas i framlyktor

Micaela S
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid lika trevligt att lämna bilen här. Man får rätt information och att kan lita på att arbetet blir korrekt utfört! Riktigt proffsiga! ⭐️

Anna J
Skrev om Ringöns Auto AB

Proffsigt vänligt bemötande och snabb och prisvärd hjälp med felsökning och byte av tändspolar.

Hajran R
Skrev om Ringöns Auto AB

Duktig trevligt fixar bilen i tid.

Per S
Skrev om Ringöns Auto AB

Vänligt bemötande, smidig och snabb hantering!.

Mona E

Mycket bra bemötande. Prisvärt

Ali V

Trevligt , hjälpsam och prisvärd

Nils P
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse!

Karin J
Skrev om Ringöns Auto AB

Är så otroligt nöjd med Ringöns Auto AB. Varje gång har det varit ett fantastiskt bemötande och snabba svar. Bra service!

Jonas L
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb och smidigt byte av vattenpump. Trevligt bemötande och tips på hur jag kunde åtgärda relaterat fel.

Burhan P
Skrev om Ringöns Auto AB

Hej En sympatisk och snäll person som mötte mig med ett stort leende och gehör för vad jag hade att säga. Han kan verkligen bilar, och man får en enkel beskrivning om felet och vad som kommer att göras osv.Jag kommer att rekommendera stället att bessöka help där i fall ifall. Hjärtligt tack Sami för allting du är en pärla..

Pernilla J
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid trevligt bemötande och bra service. Rekommenderar denna verkstaden till alla!

Hans B
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa Same som alltid, tryggt och tydligt. Vår tredje bil som vi tar till honom🙏

Personuppgiften S
Skrev om Ringöns Auto AB

Väldigt duktig och seriös mekanik ,en sån t verkstad rekommenderar jag att besöka, billigt och bra jobb.

Jessica H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa servicen. Snabb och tillmötesgående. Lösningorgenterad. Otroligt trevligt bemötande. Mer än nöjd !! Rekommenderas starkt

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : ) Hälsa dina vänner från mig.

Juha P
Skrev om Ringöns Auto AB

Superskön och vettig! Bilen blev bra den med

Marie Katarina T
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid snabb och bra service - och supertrevlig!

Tjörns A
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket vänlig. Snabb och super service.

Hannah F
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra bemötande, riktigt trevlig och fick bra hjälp med bilen.

Thomas I

Problem med Volkswagen DSG igen. Ringöns Auto fixade den snabbt. MVH Thomas