Fantastiskt bemötande och proffsigt jobb
Ringöns Auto AB
Välkommen till Ringöns Auto AB! När du har råkat ut för problem eller skada på din bil ser vi till att du kommer tillbaka på vägen snabbt igen. Tjänster: Vägassistans, taxiservice, oljebyten, snabba reparationer, motorreparationer, kamremsbyte. Vi tar emot dig som företag såväl som privatperson oavsett om det handlar om...
206 omdömen om Ringöns Auto AB
Sedan starten hos Reco 2017
Trevlig personal och bra service. Kan varmt rekommendera!
Hej ! Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )
Mycket bra snabb service. Alltid trevligt bemötande! Pålitlig verkstad starkt rekommenderas.
Bra service och jättevarm rekommendera
Utför bättre jobb, både service och reparationer än vw service. Kunnig, duktig i diagnostik, noggrann med hög kvalitet, både delar och arbete. Dessutom mycket trevlig och pålitlig. Jag kan inte tänka mig gå till annan verkstad. Rekommenderar starkast och delar min positiva erfarenhet med andra.
Mycket bra bemötande. Alltid tillförlitligt och bra service.
Mycket bra och snabb service, mycket bra bemötande!
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Mycket bra och noggrant arbete, jag är jättenöjd.
Hej Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : ) trevlig sommar
Utmärkt bemötande och professionell service. De höll vad de lovade och löste problemen. Rekommendera starkt verkstaden!
Trevligt bemötande, fick hjälp snabbt
Hej Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Ni är alltid välkommen tillbaka.
Bra mottagande och grym service! Absolut ingenting att klaga på.
Alltid ett professionellt bemötande och Alltid ett bra jobb.
Mycket bra service bra företag tar inte över betalt
Hej ! Tack för din fina omdöme , det var roligt att jag kunde hjälpa er. Önskar er en underbar sommar.
Mycket bra service och arbete!
Hej ! Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : ) Har en underbar sommar.
Jätte nöjd med resultatet av reperationer på min bil.
Hej. Hej Tack för den fina omdöme, ni är alltid välkommen. Har en underbar sommar.
Trevligt bemötande, och en service som var mycket bra. Uppskattade att prata med en problemlösare och inte en säljare.
Underbar kundservice och bra utfört arbete med högsta kvalitet
Hej Tack för den fina omdöme, ni är alltid välkommen. Har en underbar sommar.
Hej, Jag har en bra upplevelse och jätte nöjd som en ny kund. Mvh
Hej Tack för era fina omdöme, ha en fin sommar .
Bästa, rekommenderar starkt 👍😀
Hej Hej ! jätte tack för den fina omdöme ni är varmt välkomna fram över har en fin sommar.
Mycket god service av AC på kort varsel. Bra kontakt och vänlig förklaring.
Hej ! Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : ) Glad midsommar
Proffsigt arbete o bemötande. Alltid bra och välgjorda jobb.
Mycket bra trevlig personal allt bra
Hej ! Tack för era fina omdöme, ni är alltid välkomna.
mycket snabb. väldigt hjälpsam
Hej Tack för era fina omdöme, ha en fin sommar .
Jätte trevligt bemötande och snabb service. Men kanske ska tänka på att ringa personerna för att meddela hur man vill göra innan det fixas så man vet pris och vad som är fel
Hej Stefan. jag förstår , håller med er om det. vid felsökning såg att det hade läckt från slavcylinder, men visste inte 100 % att det var felet så därför beställde jag en begagnad för att testa, Det blev bra med Slavcylinder. och bilen fungerade igen. Ni är alltid välkomna i fram tiden om det behövs. Mvh Same
Han är kunnig ,han är ärligt och korrekt och punktlig Mvh/Setin taxi ab/GHolam
Blev bärgad hit, en snabb felsökning och mindre än 24 timmar senare så var problemet löst! Bästa service! Tack!
Hej ! Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Det värmer hjärtat för att ni är nöjda. Ni och era nära och kära är alltid välkomna :)
Väldigt seriösa och professionellt
Trevlig och servicemedveten personal de gick snabbare än vad jag förväntat mig servicen tog ett par timmar och jag fick bilen samma dag
En fantastisk bemötande. Stora erfarenhet. Priset är bra. Allt är super bra.
Väldigt trevligt bemötande av kunnig mekaniker! Mycket bra.
Bra service. Snabb åtgärd. Transparent och pålitlig.
Hejsan Adam Det värmer mig över att du är nöjd med ditt besök. Ni är alltid välkommen ,
Väldigt bra, som vanligt. Lämnat in bilen flera gånger för reparation och givet att återvända när det behövs👍
Bra bemötande! Tydlig prissättning
Bästa mekaniker verkstaden i Göteborg 👌
Tillmötesgående och serviceminded. Hjälpte mig fort och till ett rimligt pris! Rekommenderas!
Jag är mkt nöjd med Ringöns Auto. Bra och prisvärt vilket är viktigt för mig. Har varit kund i många år och det ska jag fortsätta med. Rekommenderas varmt!
En riktigt bra verkstad! Bra bemötande. Hög kompetens. Bra priser. En verkstad jag med gott samvete har/kommer att rekommenderat till vänner och bekanta.
Rekommenderad verkstad för alla typ av fordons problem och service med duktiga personaler som tar hand om din bil
Helt underbart, fantastiskt bemötande och man känner sig välkommen
Det gick bra och smidigt. Inga problem med bilen som vanligt🙂👍
Sakkunniga råd,bra bemötande,bra telefonservis och proffsigt arbete med bilen.toppen
Proffsigt bemötande, alltid glad och trevlig personal som arbetar med mina bilar
Snabb och professionell hjälp samt väldigt trevligt bemötande!
Bra och snabb service, samt högsta klass på utfört arbete, rekommenderas.
Räddaren i nöden! Har varit kund hos Ringöns Auto nu i snart 6 år. Aldrig blivit besviken. Kunnig, ärlig och alltid hjälpsam Rekommenderas starkt. /Azi
Toppen Service och bemötande klart i tid.
Pålitlig, kunnig och hjälpsam, och ställer upp ifall du behöver hjälp även vid brådskande ärenden.
Han har bra service på högsta kvalitet och garanti på jobbet. Han har bra bemötande. Han är också bra på att kommunicera. Högsta kvalitet bildelar. Rimligt pris.
Trevlig och kunnig personal! Snabb service!
Som tidigare mycket kunniga och serviceinriktade.