Stort extraljusjobb - blev hur snyggt som helst!
Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Härnösand! På Industrigatan 2 i Härnösand hittar du Mekonomen Bilverkstad Härnösand! Vi är ett team med lång erfarenhet och mycket kunskap. Vi är en Godkänd Bilverkstad vilket gör att du kan vara trygg när du lämnar din bil då vi följer de lagar och förordningar som finns för att få kalla...
773 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Sedan starten hos Reco 2021
Helt ok så långt jag kan överblicka men man vet inte som kund vad som utförs i praktiken.
Bra service och snabb återkoppling
Mycket bra har inte tid med mer tack
Missförstånd mellan lokal och central del, Bokade 09.00 och erhöll 12.45 vid bekräftelsen
Bra tillgänglighet, tydlig offert och fint bemötande.
Bra bemötande och snabb hjälp med fast pris.
Vänligt bemötande och tydliga besked. Från förfrågan till åtgärdat fel gjordes inom ett dygn.
Bra och snabbt utfört arbete. Önskar ett trevligare bemötande hos den som har kundkontakten. Svårt att komma fram på telefon samt att man inte läser det mail jag skickat.
Hej. Just under denna period har vi reducerad personalstyrka pga semestrar, därav kan det stundtals vara svårt att komma fram. Man kommer dock alltid fram till vår centrala kundtjänst ändå som kan hjälpa dig oftast eller ta ett meddelande. Rörande mailet så har vi läst det och det står bara att du lämnat bil och ditt telnr. Vi hade fått 2 olika telefonnr på denna bil och de var därför vi kontakta det andra. Ha en trevlig dag!
Snabb o bra service , gott bemötande
Bemötandet var bra. prissättningen på 8500kr för 1,5h jobb är dock ett skämt.
Toppen!!! Nöjd med bytet av lamporna :)
Enkelt snabbt och kunnig personal
Fick snabbt en tid för service. Hyfsat bemötande när jag kom. Bättre när jag hämtade bilen.
Urusel! Hade tid 07.30 och klockan 13.45 hade de åtgärdat justering av handbromsen och släkt 2:an från Opus bilprovning som jag hade beställt till en kostnad av 2.700kr. Då hade det gjorts en felsökning av handbromsen som jag överhuvudtaget inte behövde . De utförde sedan när jag påpekade att det var justering och släckning av 2:an jag ville ha utfört och beställt. Besiktningsprotokollet låg i bilen som de uppmanade oss att ha med
Tack för att du har delat med dig av din upplevelse med oss. Först och främst vill jag be om ursäkt för det missförstånd som verkar ha uppstått under din senaste besök hos oss. Din feedback är mycket värdefull för oss, och vi strävar alltid efter att förbättra vår service.Jag vill gärna ge dig en förklaring till de frågor och problem som du har tagit upp i ditt mail. När det gäller tidsåtgång för våra arbetsmoment på verkstaden kan vara svårt att förutsäga exakt hur lång tid ett jobb tar, särskilt om vi stöter på oväntade...
Snabbt jobbat. Bilen blev klar en dag tidigare en det var bestämt.
Smidigt med online bokning! Snabb felsökning. Hittills nöjd
Väldigt fint bemötande , bra service .
Trevlig serviceinriktad personal
14000 mil service. Bra bemötande. Inga större åtgärder.
Den var bra. Trevligt bemötande.
Positivt och professionellt bemötande vid första kontakten.Vänligt och personligt mottagande av felande bil.Snabb återkoppling och hög ambition att snabbt göra reparation. Mycket bra allt igenom!
Toppenbemötande. Inga förväntningar, så förvånande snabbt och toppenbra utfört arbete och snabba var de att lokalisera felet på bilen. Mekonomen Härnösand Alltid pålitliga.
Bemötandet var helt ok. Företaget höll vad de lovat och hörde av sig när bilen var klar. Det arbete de utförde var byte av kamrem.
Snabbt och smidigt! Två dagar från beställning till genomförande. Toppen!
Byte och köp av batteri. Väldigt nöjda,trevligt bemötande av samtlig personal.
Kamremsbyte ok , men glömt montera tillbaka plastkåpa över motorn.
Snabb service o bra fixat på en gång Hade gnissel i vänster framhjul
Uppstod fel i efterhand som inte stod med på besiktningsprotokollet som bilen lämnades in för.
Mycket bra bemötande och service under semestertid. Reparation av äldre bil där reservdel var svår att få ta i, men Mekonomen lyckades.
Fick bilen transporterad vid haveri till närmsta verkstad. Förslaget om Mekonomen från försäkringsbolaget kändes tryggt med Mekonomens seriösa ”stämpel” De höll snabb telefonkontakt från felsökning till mitt beslut om åtgärd och kostnadskalkyl. Snabbt jobbat, Färdig på en dag då de hade resevdelar
Innan arbetet utfördes begärde jag en offert på arbetet jag ville få utfört vilket jag också fick på plats i kundmottagningen. Efter att jag tittat Igenom prisförslaget och jämfört med andra alternativ ringde jag och bokade tid. Tidsbokningen fungerade utmärkt. Förmodar att den skedde centralt. Däremot var jag inte helt nöjd med mottagandet vid prisförfrågan, och vid inlämning och avhämtning av bil. Personalen verkade ha tråkigt på sitt jobb och saknar social kompetens. Har för närvarande inget att anföra om utfört arbete.
Mycket trevligt bemötande och bra information.
Mycket bra service och vänlig personal. Enda minus var att då man inte var från stan och var på genomresa att dem inte hade möjlighet att kolla bilen förräns 1 vecka senare. Skulle vara bra med "akuttider" 😃 Men allt löste sig och bilen lagad och hämtat hem den.
Det är fantastiskt att höra att du var nöjd med vår service! Vi uppskattar verkligen din feedback och förstår din önskan om att ha tillgång till akuttider, särskilt när man befinner sig på genomresa. Vi vill gärna förklara att med akuttider kan det vara en utmaning att upprätthålla en stabil lönsamhet för vår personal och vår verksamhet. Att erbjuda akuttider kräver ofta extra resurser och personalberedskap, vilket kan öka våra kostnader betydligt. Dessutom kan det påverka vår möjlighet att effektivt planera och hantera...
Snabb och bra service! Trevligt bemötande och kunnig personal:-)
Mina förväntningar va ett trevligt bemötande och de va nog de sista jag fick. Fick däremot trasiga lampor efter besöket hos dom
Hej Ni lämnade in bilen för att byta hjullager och en ljusinställning som besiktningen anmärkt på . När vi justerade ljusbilden visade det sig att höger strålkastare funkade allt som det skall på men inte vänster . Nånting i strålkastaren är trasigt så det inte går att justera och detta är inget vi rår för att det är så . Vi har ordnat en offert på en beg strålkastare till er som vi mailat . Ha en bra dag Mvh Mekonomen Härnösand
Bra service, hittade felet snabbt och blev billigt!
Det var bra. Kunde bli bättre om citate hade också i sms:n jag blev när felsöknigen var klar
Snabbt svar och hjälpsam personal.
Allt ok. Snabb resultat. Bra meddelanden via sms.
Trevligt bemötande och justa priser.
Snabb och bra. Bra kommunikation.
Klaet nöjd! Bra bemötande och snabbt arbete
Ordnade bilen enligt överenskommelse inget att anmärka på.
Trevlig personal, gott bemötande.
Trevligt bemötande, hade något strul med ett verktyg så reperationen tog två dagar istället för 2 tim
Trevligt bemötande! Återkommer gärna när det behövs
Bra bemötande och trevliga. Servicen drog ut på tiden men personalen såg till att hantera det på ett bra sätt som gjorde att jag blev nöjd.
Jag blev väl bemött så jag har inget att klaga på. Jag var där för årlig ser-vis av min bil. Mvh Marianne Andersson
Bra tillmötesgående personal och rimligt pris