Jag fick hjälp att bedöma däckens balansering. Det fattades navringar på tre av däcken vilket påverkar balanseringen negativt. Bra bemötande!
Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Härnösand! På Industrigatan 2 i Härnösand hittar du Mekonomen Bilverkstad Härnösand! Vi är ett team med lång erfarenhet och mycket kunskap. Vi är en Godkänd Bilverkstad vilket gör att du kan vara trygg när du lämnar din bil då vi följer de lagar och förordningar som finns för att få kalla...
1316 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Härnösand
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig personal och snabb döckbyte!
Trevlig personal, bra bemötande , informerade fortlöpande om reparation och tid
Snabbt och bra jobbat 😊Fick en snabb tid för reparation.
Försökte verkligen klämma in mig och trots lite större jobb än vad som var tänkt, fixade de även detta. Jättetacksam att de hjälpte mig! MVH Anders K
Mycket gott bemötande av kunnig person.
Trevlig personal jobbet klart bestämd tid
Trevlig och bra personal var rädd om dom
Bilen startade. Hade inte behövt ta betalt för felsökning.
Trevligt mottagande och trevlig personal Verkar ha stans högsta timkostnad för mekanikerna
Trevlig och hjälpsam personal.
Grymt bra och snabb service. Tyvärr galet dyrt . Men finns inget att klaga på.
Varit otroligt nöjd med mekonomens däckhotell. Synd det läggs ned.
Väldigt gott bemötande, professionella och sakliga. Gick igenom allt konkret till en icke sakkunnig och utförde ett snabbt och bra jobb. Trodde först att det skulle bli ett dyrt jobb, men de kom tillbaka och meddelade om problemet som då var billigare att fixa än väntat. Allt som allt var det en bra upplevelse med kompetent personal.
Väldigt bra bemötande å hjälp med reparationen
Jag tycker att de är bra. Jag lämnar gärna in bilen dit fler gånger.
Fick snabbt tid och trevligt bemötande.
Bra, snabb service. Trevliga killar.
Trevligt bemötande och bra genomfört arbete.
Väldigt snabb och kundanpassad service.
Jag erbjöds att välja bland många tider för mitt däckbyte, uppskattar det. Vänligt mottagande när det var dags att byta däck. Uppskattar att kunna vänta under tiden däckbytet sker. Önskar dock lite mer ”damtidningar” att bläddra i under väntetiden.
Snabb service och bra återkoppling. Rekommenderas.
Toppen service och snabba !!!!
Snabba och kommunikativa, gick lätt att boka tid och att komma i kontakt med dom. Rekommenderas
Med stor oro svängde jag in till Mekonomen H-sand eftersom jag hade 10 mil hem Varningstecken på displayen som jag inte hittade i instruktionsboken. Vänligt bemötande, kaffe under väntetiden. "Nu hade du tur" var de lugnande ord jag fick höra. Felet var däcktrycket som fixades och med glädje betalade jag för åtgärd och genomsökning. TACK !!
Med kort varsel ordnas tid genom ett telefonsamtal. Ingen väntetid. Smidigt.
Väldigt proffsigt mottagande och jobb utfört
Trevligt samtal, snabbt svar på luren. Tillmötesgående, bra service
Snabb hjälp och trevligt bemötande
Tidig tid för bedömning, tidig respons, snabb reparation.
Bra bemötande, bra och kunnig personal, Bra förklaring över utfört arbete.
Bra mottagande och Bra service
Smidigt och enkelt samt ett bra bemötande från personalen på verkstaden.
Mycket bra service och väldigt trevlig personal.
Behövde byta brombelägg och skivor. Ordnat och klart dagen efter jag hörde av mig. Smidigt, enkelt och trevligt!
Snabb och bra service som vanligt.
Bra bemötande och snabb återkoppling Kanon
Snabb service bra kund mottagare
Bilen blev som ny nästan . Så jag är nöjd funkade bra. Trevlig personal
Jättebra! De var här i tid, jättetrevliga, och gjorde ett bra jobb!
Bra service och fick tid mycket snabbt
Hade tid för felsökning omgående och trevliga på telefon.
Prisvärt när man jämför med andra
Trevlig personal i kassan. Utmärkt utfört jobb.
Otroligt bra bemötande och snabb service till ett rimligt pris.
Åaaaaaaaaaaaaaaaaaaaååaaaaaaaaaaaaas
Bra bemött och snabb hjälp fick vi
Trevligt bemötande men dagen efter hämtning av bil är det exakt samma fel så 3000:- för ingenting har vi betalat.
Hjälpsamma, trevliga möten via telefon. Fick vänta länge på reservdelar men det var ju inte deras fel
Superbra service!trevlig personal