Vi är en Godkänd Bilverkstad vilket gör att du kan vara trygg när du lämnar din bil då vi följer de lagar och förordningar som finns för att få kalla oss Godkänd Bilverkstad
Christer T:
Trevlig hjälpsam personal gav god information både muntligt och på papper vad som är utfört.tack
Suzanne Iréne T:
Vi fick väldigt bra bemötande och hjälp när våran bil gick sönder på väg norrut. Proffsigt, snabbt och till ett väldigt rimligt pris fick vi bilen lagad. Åter igen, Tack till Örjan och Mattias!
Snälla och hjälpsamma!
Vi är tacksamma att vi hamnade här och inte på någon större märkesverkstad - hade aldrig fått denna service då!
Suzanne & Josefine
Magnus D:
Så har jag blivit förvånad igen, denna verkstad fortsätter att impa på mig. Det verkar inte finnas några gränser för vad dom är redo att göra för sina kunder..trodde inte att man kunde vara så service medvetna. Kul med en verkstad som verkligen bryr sig om kunderna, äntligen har jag hittat rätt!
Jenny Kickan Ann-katrine N:
Bästa verkstaden!! Jag rekommenderar den verkligen.
Jag har lämnat in bilar av olika fabrikat och det blir alltid bra utfört och en bra service. Allt flyter från bokning/offert till färdig bil.
Esa Christer S:
Westmans är Bästmans!
Ärliga, ödmjuka, tillmötesgående som tar sig tid med kunden. Fullskalig servicelogg vid service. Och mycket mer därtill. Westman, Bästmans helt enkelt.
Patric:
Väldigt serviceminded. Man får snabbt en tid för reparation och när det hade kommit fel grejer från leverantören så ringde de hem till mig när de rätta kommit och tog in bilen dagen efter. Bra pris.
Daniel G:
Mycket ärliga och sätter kundens intresse främst. Har två års garanti både på jobb och reservdelar. Jag har begagnat deras tjänster glera gånger och alltid blivit nöjd.
Anders N:
Kanonbra verkstad! Snabb service och trevlig och kompetent personal! Prisvärt! Har lämnat in min bil på denna verkstad två gånger, och gör det gärna igen!
Chingiz ehtibar S:
Sämsta bilverkstaden och kundkontakten som jag har haft. De pratar inte sanning, vill ha teknisk bevisning från mig om bilen när själva inte kan bevisa något. Rekommenderas verkligen inte.