Mycket bra service! Rekommenderas starkt!
Norrland Gear & Marine AB
Norrland Gear & Marine AB erbjuder professionell reparation, underhåll och service av marina, fordon, trädgårdsmaskiner, snöskotrar och mindre redskap. Vi tillhandahåller både mobila och fasta verkstad. Vilket gör det möjligt för oss att komma till kundens plats eller hämta utrustningen för service. Alternativt kan du även...
8 omdömen om Norrland Gear & Marine AB
Snabb och effektivt. Kunniga!
Lämnade in min husbil för rekond. Blev bemött av en mycket trevlig och kunnig personal. Resultatet blev fantastiskt. Dit åker jag tillbaka nästa gång jag behöver hjälp med någonting. Claes L.
Vilken utmärkt kundbemötande och service! Allting perfekt, väldigt bekvämt och bra att dom kunde hämta, reparera och lämna fyrhjulingen plus gräsklipparen helt kostnadsfritt (fraktfritt) när man hade ont om tid. Rekommenderar! Blir fler gånger att anlita dom när det behövs 👍
Lämnade in 2 yamaha motorer. Blev klart i tid och trevligt bemötande
Mycket bra bemötande, snabb respons och återkoppling.
Fick kontakt via deras hemsida. Intressant att de kunde göra 'hembesök' för att analysera vad som var fel på min båtmotor och ev fixa det på plats. Men efter analysen tog de båten till sin servicelokal eftersom det var en hel del som måste åtgärdas. Efter service körde de tillbaka båten. Skönt att slippa transporten på E4. Snabb kommunikation via mail uppskattades. Hoppas nu bara att allt fungerar när jag sjösätter om någon vecka. /Tore Lundgren Unnviken. Tynderö.
Jättebra personal, de tar verkligen bra hand om sina kunder. Rekommenderar starkt NGM Marin