Härnöns Bil och Miljötvätt

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0611-105 50 Dela

Välkommen till Härnös Bil och Miljötvätt AB – din Autoexperten Bilverkstad i Härnösand! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar samt husvagnar) oavsett märke och modell. Vi är en komplett serviceverkstad där vi utför allt från felsökning, dragkroksmontering,...

437 omdömen om Härnöns Bil och Miljötvätt

Maria R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Behövde byta lampa till framlykta lite snabbt innan långkörning. Fick komma förbi och byta direkt.

Eva Agneta G
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

In och utvändig tvätt, supernöjd, både med service och utförande.

Keith Ian B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

En super pålitliga bilverkstan. Hittade felet dag 1, sedan måste vi vänta några dagar till första lediga tid, men bilen var fixad som lovade. Vi har använt Härnöns bil i 4 år nu och är alltid nöjd med bemötandet och arbetet.

Karl Bertil Nikolau S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra service är nöjd med jobbet och kommer säkert tillbaka 🤗!

Ulf Gunnar E
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Allt var toppen som vanligt. Bemötande och resultat bra!

Bengt Anders Svante L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Alltid bra service och bra resultat men min man Bengt Anders Svante är död. Det är Yasmine Lundqvist hans änka som äger bilen idag.

Lars G
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

De bytte till sommardäck åt mig. Jag fick komma direkt, och arbetet gick snabbt, för en inte alltför dyr peng.

Lena Margareta Å
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Allt var så bra för min del -ger 4 punkter för utrymme till förbättring om detta behövs.

Barbro Elisabet V
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Hejsan.Jag blev väldigt trevligt bemött, felsökningen på min bil gick snabbt och allt fungerar nu,kommer anlita era tjänster framöver.MVH Barbro Vallblom.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Naprapatlandslaget Med A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Suveräna trevligt bemötande jätte bra service bra genomförda efterfrågade arbeten

Pipsa K

Är så nöjd, bilen är så ren. Helt fantastiskt ❤

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Per H
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Svårt att få tid men väl värt väntan.. som en ny bil

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ernst Christer R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Nöjd med mottagandet och utförandet!

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Marie Elisabeth V
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Blev märken efter vinyl rengöringen, men det fixades nästa dag utan problem

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Gatu Och Väg Väst A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra jobb tillät utfört till ett bra pris

Erik Mattias G
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Jag är mycket nöjd med både jobb och bemötande.

Margit Viola K
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra och proffsigt utförande

Jan-Erik Olof L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra mottagande och service, inget krångel.

Inger Anita K
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Ett riktigt bra företag.Det är enkelt,smärtfritt och man blir så glad när man hämtar bilen,så ren och fin.Har tipsat mina kompisar om Auto Expert

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Betrida Petro F
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Jag upplevde att choufer + passagerare sittser blev inte riktigt rena, annars var jag nöjd.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karl Henrik B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb och bra service utan krångel och dolda kostnader

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Karin Madeléne T
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande och bra svar på dom frågor jag hade. Duktiga och kunniga, mycket nöjd och kommer att anlita dom igen

Eva Ulrika S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Fick bra service. Lätt att lämna och hämta bilen.

Erik Uno E
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Vi beställde reconding och är nöjda med resultatet.

Anna Marie M

Mycket bra. Trevligt bemötande

Erik Östen N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket mycket bra bättre än man trodde

Sten David P
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Fantastiskt professionellt bemötande! Rekommenderas varmt!

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Lena Elisabeth N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Jag tycker att det var väldigt trevligt och bra att lämna bilen där o vi är nöjda med resultatet.

Håkan Patric R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Smidiga att ha att göra med, flexibla

Bert Peter N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Allt fungerade bra. Bra bemötande vid bokning, bra info inför besöket och bra mwddelande efter besöket.

Petra Kat B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Fick snabbt hjälp med både inköp och byte av däck samt att de dessutom hjälpte min gamla far att både lasta i och ur däcken i hans bil.

Lars Börje N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra jobb mycket nöjd kommer tillbaka

Anton N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Grymt! Bra jobb. Effektivt, snabb service å bra bemötande. Priset var också otroligt bra.

Laurence Frank R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra bemötande och trevliga. Erbjuder kostnadsförslag arbete

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Britt Anita H
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra bemötande och bra service av personalen.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Per Mathias N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra service och trevlig personal

Ulf Christer H
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Som vanligt femstjärnig service, mycket tacksam som kund!

Ruth Maj-Lis N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabbt och som alltid bra bemötande

Mona S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Väldigt trevligt bemötande och fin service. Byte av däck och däckhotell.

Ulf Jörgen T
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt att besöka HBM, trevlig personal och bra utfört jobb.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Solvig Linnéa O
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande.Nöjd med utförandet.

Bengt Olof L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb service, bra bemötande, skäliga priser

Lars Tore L

Toppenbra bemötande och service

Lars Daniel B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra och skickliga att ha att göra med. Super nöjd.

Jan Erik D
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra jobbat Tack !!!!!!!

Johan Carl-Gustaf R

Bra bemötande och toppenservice

Britt Monika L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Blev sååå glad när jag fick hämta bilen, och ser att de tvättat den invändigt, utöver vad jag hade beställt. Service!💛

Multimästarna P.e A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra service, snabba och smidiga. Trevlig personal,

Carin Margareta B

Toppen ! Bästa ställe ❣️Toppenbra service ❣️

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per Johan V
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb och effektiv service. Alltid bra resultat efter genomfört arbete.