Härnöns Bil och Miljötvätt

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0611-105 50 Dela

Välkommen till Härnös Bil och Miljötvätt AB – din Autoexperten Bilverkstad i Härnösand! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar samt husvagnar) oavsett märke och modell. Vi är en komplett serviceverkstad där vi utför allt från felsökning, dragkroksmontering,...

394 omdömen om Härnöns Bil och Miljötvätt

Lars Daniel B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra och skickliga att ha att göra med. Super nöjd.

Jan Erik D
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra jobbat Tack !!!!!!!

Johan Carl-Gustaf R

Bra bemötande och toppenservice

Britt Monika L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Blev sååå glad när jag fick hämta bilen, och ser att de tvättat den invändigt, utöver vad jag hade beställt. Service!💛

Multimästarna P.e A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra service, snabba och smidiga. Trevlig personal,

Carin Margareta B

Toppen ! Bästa ställe ❣️Toppenbra service ❣️

Per Johan V
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb och effektiv service. Alltid bra resultat efter genomfört arbete.

Eva-Britt Ingegerd L
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Jättetrevligt bemötande både när jag bokade och när jag lämnade / hämtade bilen. Fantastiskt fin blev bilen. Som ny. Kommer igen.😄

Alsy Ingrid Gunilla K
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevlig personal och gott arbete

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Yngve Alf Erik N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Väldigt nöjd med servicen från personalen. Enkelt att lämna in bilen när man kan lämna den i ”nyckelskåpet”. Vilket innebär att man kan lämna den innan jobbet.

Laila Susanna Maria R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Det gick mycket bra, bra arbete och snabbt utfört. Personalen var hjälpsam och tillgänglig.

Gun Jeanette Ö
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande och snabbt jobbat , ren bil .

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Gunilla Elisabeth G
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Hej Reco! Jag blev jätte nöjd över Ert jobb, bilen såg ut som ny! Otur att det blev regn efter i tre dagar. Till det priset kommer jag nog tillbaka. Tack snälla för ert jobb. M.v.h.Gunilla Granlöf

Petra Kristina R
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Supersnabbt arbete, bra o alltid lika trevlig service 👏👏

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!

Gunn Olivia B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Min bil är så fint reparerad när den hämtas .och jG får bra. Mottaga nde.

Per-Erik Emanuel B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Fick snabbt tid och ett utmärkt jobb. Bilen blev så ren att vi önskar att vi inte använder den.

Inga-Britt Ann-Kris A

Trevligt bemötande. Tvätt invändigt och utvändigt. Väldigt nöjd

Monica F
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabbt och bra bemötande. Ren bil, både invändigt o utvändigt!

Stig B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Engagerat och energiskt bemötande.

Helen Vega Kristina J
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

God service, bra utfört jobb och trevligt bemötande.

Ingalill Agneta B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Super att få beställa tid på mejlen Företaget gör ett bra jobb Mycket nöjd med resultatet Bra också att jag fick tid så snart, ingen lång väntan

Ann-Christine S V

Trevlig personal Positivt bemötande Ren bil Färdig på angiven tid

Per Inge Erik K
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Väldigt bra! Och snabbt jobbat!

Peter Carl Erik B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Helt okej, minus på mattor och rutor

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Curt Lennart Conny E
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Kort väntetid på reparation vilket uppskattas av mig som kund. Rekommenderar gärna till andra att anlita verkstaden

Torbjörn V
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevlig personal. Bra utfört jobb med rekond in och utvändigt!

Lena Marie Christin A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Alltid ett vänligt bemötande och ett mycket gott resultat till rimligt pris. Alltid lika nöjd med min rekonditionering.

Yvonne Marg F
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Rent och fint. Vi beställde in- och utvändig rengöring.

Nils Bertil H
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket nöjd med tvätt ln och utvändigt

Hei Beatrice P
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevlig personal, utförde ett bra arbete. Utvändig tvätt av bil.

Anna Katarina G

Fint bemötande Över förväntan

Nils Arne Mikael H
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande och hjälpsamma Hele problemet blev dock inte löst. Men kan vara felet på spåret.

Elisabet Margareta B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande när jag ringde upp. Klara besked om pris och tid för att lösa mitt problem. Bra återkoppling via sms. Byte av bromsvajer. Mycket nöjd, rekommenderar gärna.

Karl Daniel F

Mycket bra! Trevligt bemötande!👍

Tobias Michael P
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb och bra service till ett bra pris

Stig Gunnar S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Stig sondell 70 år Anlitat företaget med att boka via telefon Emotagandet var det bästa och tydligaste undertecknat fått av något företag oavsett . Utöver det var uppdraget utfört till fullo samt en genomgående deklaration vad som var felet och vilken åtgärd som bör göras. Både verbalt och skriftligt. Övrigt utfördes ett enkelt akutfel som eliminerade avvikelsen utan påslag av överenskommits pris. Företaget genomsyras av proffisionalhet som sällan skådas i all enkelhet som avgör en tacksamhet med att rekommenderas till alla för deras proffsighet. Vi ses igen

Lars Anders S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Kunnig och duktig personal, fint bemötande. Får man önska skulle det vara mer parkeringar.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Rolf Elis T
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Väldigt ren och fin bil efter recond och tvätt

Jens Patrik N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Som vanligt trevligt bemötande och alltid prisvärda reparationer.

Mästarna Öbacka Ab M

Snabba ,duktiga o väldigt serviceminded... Dom löser allt

Clean Advanced Technology N
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Fantastisk bra service, överträffade mina förväntningar!

Bernt Erik Johan K
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Alltid bra bemötande och trevlig personal. Tillmötesgående och serviceinriktade

Nils Christer S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket bra bäst i härnösand trevlig personal

Willis Emanuel B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Alltid tryggt och bra service att få hjälp av er

Trafikia A
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Smidigt och snabbt service! Mycket bra!

Sara Elisabet S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Väldigt snabbt jobbat av verkstan.

Pär Niklas E
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Trevligt bemötande och bra service.

Rolf Pontus Ivan S
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Snabb service bytte mina p-broms vajrar samt backar o bromssköld. Skulle ha varit 5 stjänor om dom inte hade glömt att skruva fast mitt konsolen samt sätta fast bakre luft ut blåset

Tanja Aarre O
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Mycket trevlig personal och jobbar snabbt och är billig.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Lars Willis B
Skrev om Härnöns Bil och Miljötvätt

Bra och trevlig personal och bra service.

Svar från Härnöns Bil och Miljötvätt

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.