Bra bemötande . Rimligt pris Rekommenderas oavsett bilmärke
Härnöns Bil och Miljötvätt
Välkommen till Härnös Bil och Miljötvätt AB – din Autoexperten Bilverkstad i Härnösand! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar samt husvagnar) oavsett märke och modell. Vi är en komplett serviceverkstad där vi utför allt från felsökning, dragkroksmontering,...
311 omdömen om Härnöns Bil och Miljötvätt
Trevligt bemötande och bra service
Lätt enkelt kunnig personal tumme upp
Mycket bra service och snabba, inget att klaga
Mycket bra service. Bra priser.
Jag blev väl bemött och fick bilen åtgärdad enligt överenskommelse och till ett bra pris
100% nöjd med arbetet som utfördes på min KIA. Mycket trevligt bemötande på Härnöns Bil. Kommer att anlita dom flera gånger.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag bokade biltvätt invändigt och utvändigt. Det blir alltid rent och fint. Det var dock lite lång väntan innan någon kom och hjälpte mig att lämna in nyckeln och även när jag skulle hämta min bil.
Mkt trevligt bemötande. Förväntade mig att bilen skulle vara ren och bländande när jag hämtade den och det var den. Tusen tack 🤩
Gick fort från första mötet till den var klar.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Snabb service. Trevligt bemötande.
Bra mottagande och fick pris över telefon. Inga konstigheter vid inlämning. Snabbt jobbat och fick genomgång och råd vid hämtning. Kommer garanterat tillbaka. 10 av 10 prisvärt
Alltid trevligt bemötande och bra priser
Mycket bra service och bemötande.
Alltid nöjd med utfört arbete, de har alltid varit noga med att meddela vad som behöver göras, och kommer ofta med förlsag utefter behov. De är inte ute efter att sälja på massa onödigt arbete för extra pengar.
Städning av bil invändigt Fläckborttagning tvätt av bil utsidan Vaxning Motortvätt Nöjd Bra resultat Vänligt bemötande
Nöjd med hjälp Trivs bra med detta bolag
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt och seriöst bemötande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Upplever att de gör sitt bästa för att ge bra och snabb service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Allt fungerade enligt plan från tidsbokning till åtgärd.
×××××××××××××××××××××××××××××××××
Bra bemötande. Bra utfört arbete. Klart före utsatt tid.
Bra killar som gör ett snyggt jobb till bra pris.
Tvätt utvändigt å invändigt. Vänligt bemötande. Litet minus gummilist lossnat på höger dörr,åtgärdas tisdag 11/11.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Bra resultat, bra bemötande. Rekommenderas!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra service och bemötande, trevlig personal
Däcken bytt. Fick inget sms när den var klar men glad att det är gjort 👍
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Trevlig personal. Rimliga priser och lätt att få en tid som passar. Bra utfört arbete
Trevliga! Superbra jobb! Hjälper till, god information och feedback.
Snabbt jobb. Mycket trevlig kundmottagning
Superbra och jättetrevlig personal. Jag var in för att kolla vilken tid jag hade för däckbyte, och de tog bilen direkt även fast jag var flera timmar för tidig.
Mycket snabb och bra service med ett resultat av världsklass. Rekommenderas starkt!!
Bra jobbat med bilen och trevlig personal
Snabb och bra service, vänlig personal.
Bytte däck. Finns inte så mycket att säga. Det gick fort.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Hade gett 5 stjärnor om jag inte behövt vänta väldigt länge då jag skulle hämta bilen.
Trevligt mottagande,toppen personal snygg o ren bil,ut o invändigt, kommer gärna dit igen,det var min andra gång. TACKSAM
Bokade däckbyte lite akut och fick tid samma dag, snabbt och enkelt. Däcken sitter dessutom kvar!
Snabbt åtgätdande begriper inte hur mannen hinner och har sllas bilbekymmer u huvudet
Alltid vänligt och hjälpsamt bemötande. De har alltid levt upp till mina förväntningar, t.om. mer :) Hade vid senaste besök, 29/10, en fråga som krävde att man gick ut till min bil, vilket gjordes och problemets löstet. Vederbörande erbjöd sig även att byta till vinterdäck " när jag ändå var där". Det kan man säga är Service!
Bra bemötande. Färdig innan utsatt tid.
Snabbt och enkelt. Inga konstigheter. Trevlig personal.
Väldigt bra att bli kallad och få en tid för däcksbyte. Snabb och trevlig service
Hämtar en skinande blank och väldoftande bil efter en timme. Alltid nöjd. Lämnar bilen för tvätt o städning 2ggr/år sedan många år. Nöjd kund.
Bra och snabb service! Gott bemötande.
Trevligt bemötande och snabbt byte till vinterdäck.
Som vanligt underbart bemötande😃
Vänligt bemötande.Snabbt och bra service.
Mycket bra !! Service god har alltid varit nöjd
Bra service, snabbt jobb och kaffe☕