Alltid tryggt och bra service att få hjälp av er
Härnöns Bil och Miljötvätt
Välkommen till Härnös Bil och Miljötvätt AB – din Autoexperten Bilverkstad i Härnösand! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar (personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar samt husvagnar) oavsett märke och modell. Vi är en komplett serviceverkstad där vi utför allt från felsökning, dragkroksmontering,...
351 omdömen om Härnöns Bil och Miljötvätt
Smidigt och snabbt service! Mycket bra!
Väldigt snabbt jobbat av verkstan.
Trevligt bemötande och bra service.
Snabb service bytte mina p-broms vajrar samt backar o bromssköld. Skulle ha varit 5 stjänor om dom inte hade glömt att skruva fast mitt konsolen samt sätta fast bakre luft ut blåset
Mycket trevlig personal och jobbar snabbt och är billig.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Bra och trevlig personal och bra service.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.
På tillfälligt besök i Härnösand fick jag problem med bilen. Ringde Autoexperten, som snabbt hjälpte mig med nytt batteri. Suveränt nöjd !!
Snabb och bra återkoppling. Trevlig personal och efter tvätt blev bilen gnistrande ren✨️ Hit kommer man tillbaka👍
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabbt att få tid, enkelt att få en offert, hyfsat bra priser, allt gick smidigt och lätt. 🙂
Mycket trevlig personal och bra utfört arbete
Kostnad precis som på offerten! Trevligt bemötande, noggrant utfört arbete! Mycket nöjd!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Riktigt hjälpsam och trevlig personal.
Proffsigt och vänligt mottagande De höll kostnadsförslaget och lovade tider. Bra redovisning om gjorda åtgärder.
Då jag äntligen fick kontakt med växeln gick det fort o vänligt med kontakten. Är inte kunnig nog o se om arbetet är bra gjort , men får ett bra intryck om att kvalitén är god. Bra service !
Trevligt bemötande trots allt inte kunde fixas på bilen just nu
Bra tillgänglighet, snabbt utfört arbete och bra prisbild.
Mycket bra bemötande och utfört arbete på bilen bra uppföljning.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevlig personal och bra bemötande. Det gick snabbt att byta däck och batteri. Enda anledningen till att jag inte ger 5/5 är för att det var svårt att höra vad personen sa i det första telefonsamtalet. Annars finns det inget att klaga på. Pris, bemötande, arbetstid allt detta var toppen. Jag fick ett prisförslag innan jag valde att boka dem.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Bra service och tillmötesgående
Väldigt bra! Proffsigt arbete och mycket bra resultat! Jag är mycket nöjd!
Fantastisk service, otroligt lösningsorienterad
Servicen är toppen och alltid duktig personal samt chef.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Utmärkt verkstad Trevligt bemötandetSnabbt fixat! Garanti på reservdelar o bra pris på del och arbete.
Felsökning pga motorlampa som börjat lysa. Bra bemötande och pedagogisk förklaring av felmeddelanden.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabb och bra service. Dessutom trevligt bemötande.
Trevlig kundservice och snabbt jobb.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra.Återkommer igen . Bra bemötande och snyggt jobb
Enkel bokning och vänlig personal. Väldigt nöjd med rengöringen av bilen.
Äntligen har jag hittat min nya verkstad
Snabb å bra service till överkomligt pris👍
Snabba, professionella och prisvärda!
Hade ingen tid bokad men testade att åka in för att se om de kunde åtgärda ett akut problem. 2 timmar senare var det klart fast de egentligen hade fullt med andra jobb!
Mycket bra bemötande. Bilen blev klar tidigare än beräknat. Före jag lämnade in den gick den knappt att köra nu funkar den som ny. Dom bytte svänghjul och koppling.
Väldigt trevligt bemötande! Fick snabbt en tid och pris på att laga min bil. Gjorde sig extra besvär att hjälpa mig när jag hämtade bilen och hade andra frågor. Rekommenderar dem starkt!
Trevlig personal, snabb hjälp och professionellt arbete
Duktig personal och snabb service. Rekommenderas!
Bra emottagande och utförande av service som vanligt mycket bra verkstad o personal
Fint och trevligt bemötande! Tack för ett bra jobb❣️
Gott bemötande och god service!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande . Rimligt pris Rekommenderas oavsett bilmärke
Trevligt bemötande och bra service
Lätt enkelt kunnig personal tumme upp
Mycket bra service och snabba, inget att klaga
Mycket bra service. Bra priser.
Jag blev väl bemött och fick bilen åtgärdad enligt överenskommelse och till ett bra pris
100% nöjd med arbetet som utfördes på min KIA. Mycket trevligt bemötande på Härnöns Bil. Kommer att anlita dom flera gånger.
Jag bokade biltvätt invändigt och utvändigt. Det blir alltid rent och fint. Det var dock lite lång väntan innan någon kom och hjälpte mig att lämna in nyckeln och även när jag skulle hämta min bil.
Mkt trevligt bemötande. Förväntade mig att bilen skulle vara ren och bländande när jag hämtade den och det var den. Tusen tack 🤩
Gick fort från första mötet till den var klar.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.