Bilfocus i Sundsvall AB

Bilfocus i Sundsvall AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
Få pris & boka Ring 060-56 90 40 Dela

Välkommen till Bilfocus i Sundsvall AB – din Autoexperten Bilverkstad i Sundsvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och vår verkstad är en auktoriserad Subaru-verkstad. Våra erfarna tekniker utför bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, byte av vindruta, stenskottslagning, fyrhjulsinställning,...

22 omdömen om Bilfocus i Sundsvall AB

Sedan starten hos Reco 2015

Ann Monica S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt bemötande och bra service

Lars Mikael Å
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Inga som helst problem, finns inget att fila på för företaget den här gången iallafall. :)

Szymon Piotr H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid trevlig service. Inga problem eftersom de hjälpte mig med ett leende varje gång jag ringde. Och jag var och är väldigt nöjd Simon

Leif Christer N
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Mycket bra service, klara och tydliga besked. Bra mottagande, lätta att nå.

Irene Margareta A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Glatt, härligt bemötande. Kunnig å hjälpsamma,, ger goda råd å tips. Bara bäst ! Prisvärt. Känner mig trygg med Bilfocus.

Jimmy L
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Servat där i många år och det har alltid varit toppbemötande och god servicekänsla, framförallt från Linus.

Anna P
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra dialog och snabb att fixa. Lätt att få hjälp när man ringer. Bästa servicen.

Erik Ove B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid ett trevligt och positivt bemötande av alla 👍🏻

Ragnar Urban H

Trevlig och proffsigt personal

Carl Göran E
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Ett I huvudsak bra och professionellt bemötande som kanske hade kunnat kompletteras med att ge en realistisk bedömning av tidsåtgången. Tog nu avsevärt längre tid än vad jag räknat med.

Kent Göran A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevlig personal, bra service.

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Johan Birger Edvin S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra utfört jobb. Lätt att komma i kontakt mef.

Eva Pernilla S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid trevliga, med en super bra service !

Siv Viktoria J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra service, trevligt bemötande, ett företag jag har stort förtroende för, min familj har varit kund hos Bilfocus i omkring 25 år och kommer att så förbli

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Berit Carina H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Lämnade in min bil för byte av bromsskivor mm. Mycket bra bemötande av personal och service inriktad..

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Jbex Networks A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt bemötande Snabb hjälp vid servicen

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Susanna Charlotta F
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Snabbt och enkelt. Bra kommunikation. Reservdelen tog några extra veckor.

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Rolf Tommy S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid god service och bemötande på Bilfocus

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Anna Irene Margareta O
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Vänligt bemötande och snabb hantering.

2:nd Shift A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bilfocus lagade felet på bilen. Följde alla stegen med återkoppla vad felet var, kostnadsförslag på reparationen och utförde arbetet dagen efter då delarna hade kommit. Mycket bra!

Hans Erik V
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Denna gång gjordes service samt byte av bromsbelägg bak. Som vanligt mycket bra och alltid professionellt bemötande! /Hans

Anna-Lena Cornelia H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Professionellt bemötande och otroligt kunnig bilhandlare. Verkstad i toppklass. Genuint bra helt enkelt!

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Vänliga hälsningar från verkstan