Bilfocus i Sundsvall AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 060-56 90 40 Dela

Välkommen till Bilfocus i Sundsvall AB – din Autoexperten Bilverkstad i Sundsvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och vår verkstad är en auktoriserad Subaru-verkstad. Våra erfarna tekniker utför bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, byte av vindruta, stenskottslagning, fyrhjulsinställning,...

263 omdömen om Bilfocus i Sundsvall AB

Sedan starten hos Reco 2015

Helena Margareta T
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Snabb service. Trevlig personal.

Linda Marie Kristina S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Smidigt att boka. Inlämning av bilen enkelt, och meddelandet av bilens färdigställande genom sms uppskattat.

Bengt Mikael A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra bemötande och snabbt fixat med bakhjulslagren

Peter Fredrik R
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Lätt att få kontakt, trevligt bemötande ochtillgång till lånebelopp.

Bengt Anders L

Hjälpsamma, bra bemötande. Bbb

Sven Peter L
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Mycket bra bemötande och mycket bra hjälp. Tack så mycket😊😜

Anna-Karin E
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Jag är supernöjd med Bilfocus! Fick en tid för reparation snabbt och toppen service av Linus. Kan varmt rekommendera dem.

Anna Karin E
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Är nöjd. Fick ett bra och trevligt bemötande och upplevde att de hade god kompetens. Kommer att välja Bilfocus igen när min bil behöver lite omtanke.

Carl Edvin Örjan K
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Service.

Erik Göran B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Snabb och vänligt bemötande. Bra jobbat!

Jan Erik Christer J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt bemötande vid ankomsten. Snabb service med fordonet från verkstaden. Får direkt information om bilens kondition och förslag på åtgärder. Känner mej väl omhändertagen som kund.

Eva Britta Kristina B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Mycket bra bemötande. Lätt att komma i kontakt med. Trevligt och tillmötesgående personal. Mycket nöjd.

Anna Sofia F
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Snabbt, bra och smidig service.

Christoffer Z
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Vi har gjort alla våra senaste servicetillfällen hos Bilfocus och är så nöjda med både utfört arbete och deras trevliga kundbemötande. Man blir alltid glad över deras engagemang och man lämnar verkstaden med ett leende på läpparna. Vi har ännu inte köpt någon bil via Bilfocus men ser dem definitivt som ett mycket starkt alternativ inför nästa gång.

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Kay David H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Pwesonalen var mycket trevliga 8ch hjälpsamma. Gott kaffe nör man väntade bjöds det oxå på. Rekomenderas

Kurt Göte J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Superbra mottagning och grevlig kontakt KANONBRA på alla sätt och vis

Kurt Göte N
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt mottagit och genomgång av vad Servicen innebär o ungefär när den är klar

Yngve Gunnar F

Snabbt åtgärdat Bra bemötande

Trond H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid bra service, det känns personligt. Lånebil uppskattas och är ett av skälen till att jag återkommer även om det finns billigare alternativ.

Anna Maria H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevlig personal och bra service.

Oleh S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Kunnig och hjälpsam personal. Jag fick snabbt hjälp och de löste mitt problem.

Marita Elisa G
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bästa anställda med bästa services för bästa priset!

Jennie Martina B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Smidig kontakt och trevlig personal.

Carl Gustav Sigurd B

Snabb och professionell service

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Dan Stefan H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Verkligen trevligt bemötande.arbetstiden kortare än jag trodde på förhand.priset var på en klart acceptabel nivå.

Anders Bertil D
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Lagandet av ett sommardäck gick bra. Om det håller tätt får jag reda på till sommaren.

John Henrik C
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid tipptopp bemötande och utförda jobb!

Per Fredric H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Jag blev bemött på ett bra sätt, och jag köpte ett inlastnings skydd till bilen, vid bakluckan

Bengt Arne O
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Varje gång jag besökt Bilfocus, Sundsvall, har jag alltid bemötts på ett öppet och trevligt sätt, så även denna gång. Mitt ärende denna gång gällde dels bokning av däckskifte dels datum för en årsservice senare. Inga problem denna gång heller. Tack

Kjell Adolf J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bara positivt och proffsigt, tack

Rut Evy B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid trevlig och bra personal och som gör ett bra jobb.

Max Ove B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid bra service vid alla tillfällen

Mats Christer Å
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Väldigt rörigt. Besökt butiken två gånger för att få köpa en elbil med en specifik utrustningsnivå men som inte fanns lager men de lovade att höra av sig. Av en slump fick jag info att det fanns en bil i lager som säljaren inte visste om. Vid leverans fanns en stor parkeringsskada på bilen som inte var åtgärdar. Gick inte heller att helt polera bort. Vid skrivning av kontraktet lägger ni på en registreringsavgift om cirka 1400 kr för ett IT-stöd som ni har valt att använda. Uselt! När jag hämtar bilen får jag nycklarna i...

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Vi är ledsna över att du inte är nöjd, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.

Bror Ivar Mattias J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Mycket bra bemötande, supernöjd.

Eva Birgitta B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra bemötande. Kunnig personal. Leverans på utlovad tid.

May Kristina Maria D
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Trevligt bemötande och snabbt byte av mina sommardäck till vinterdäck. Alltid väldigt bra service!

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karl Ivar Rolf J
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Besök för att skifta däck sommar till vinter. Genomgående trevlig personal och lätt att kommunicera med. Varit kund hos Bilfokus i ca. 8/9 år köpte min nya bil i år. Rolf Jonzon

Lisbeth Ingegärd B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Allt fungerade bra som vanligt!

Gun Ann-Sofi E
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra service och det gick snabbt

Kerstin Rut Margareta R
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Mycket trevlig och personligt bemötande personal, pålitliga reparatörer, slutlig bedömning Toppen

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Lev R
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bekant med företaget i 3 år. Känner mig där som hemma.

Svar från Bilfocus i Sundsvall AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bo Anders G
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Hade tid för däckbyte samt kontroll av motorvärmare. Väntade på plats. Ett kabelfel upptäcktes och kabeln byttes. Hela besöket tog 2 timmar vilket kändes som ganska lång tid. Men jag kom hem med en fungerande motorvärmare i alla fall.

Bengt Lennart S
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bilen blev servad och väl omhändertagen

Lars Anders B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Extra olje- och filterbyte. Snabbt utfört medan jag i princip väntade.

Per Börje A
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Var där för att byta däck! Alltid trevligt bemötande. Snabbt o smidigt jobb! Uppföljning av däckmontören var kanon.

Leif Håkan W
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid bra bemötande och hög service nivå

Per Anders Lennart B
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra hjälp, tillförlitliga och trevliga

Nils Lennart B

.............jepp..............

Thi Bich Thu T
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Bra service! Jag är väldigt nöjd!

Sten Sören H
Skrev om Bilfocus i Sundsvall AB

Alltid väl mottagen, trevligt personal.vid behov av hjälp av servis ,fungerar felfritt helt. .NÖJD .