Mycket bra service,trots fullbokat så tog dom an våran firmabil då den gick sönder. Detta tyder på en förståelse utöver det vanliga....
Verkstan i Sundsvall AB
Välkommen till Verkstan i Sundsvall AB – din Autoexperten Bilverkstad i Sundsvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, däckservice, AC-service och bromservice. Vi hjälper dig även med installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok,...
179 omdömen om Verkstan i Sundsvall AB
Hej bra bemötande, trevlig personal o ren toalett vilket inte brukar vanligt på verkstäder
Den var bra. Kommer nog bli fler besök.
Bra bemötande! Vettiga priser! Topp
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Jag fick den hjälp jag ville, snabbt och enkelt
Snabbt och smidigt. Trygg upplevelse och kompetens på personalen.
Chefen är den bästa mekaniker som finns i Sundsvall..
Det blev kanon tack för snabb hjälp !!👍👍
En väldigt bra verkstad med duktiga och trevliga grabbar. Jag kommer alltid lämna min bil hos Kent Ove och verkstan i Sundsvall.
Otroligt kompetent och trevlig personal , alltid lika hjälpsamma när man har problem med bilen en toppen verkstad // Matts
Snabb service och löste ett problem som andra gått bet på. Prisvärd.
Snabb och professionell! Jag kan verkligen rekommendera denna verkstad!
Super bra! Snabbt hanterat och trevligt bemötande.
Finns bara bra saker att säga Snabba, bra priser trevliga………
Väldigt hjälpsamma och trevliga!
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Glatt o trevligt bemötande, har bara positiva erfarenheter.
Trevligt bemötande och bra service
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök
Kompetensen är hög och löften hedras.
Bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
Mycket nöjd med bemötandet. Förväntningarna uppfyllda. Tjänsten var byte av kamrem och vattenpump i bilen.
Bra mottagande snabbt jobbat och chefen var rolig 😛
Bra jobbat och på utsatt tid till rabatterad kostnad.
Vänligt och trevligt bemötande! Fixat bilen enligt överenskommelse.
Proffsig service, fint bemötande och ett fint utfört
Jag blev väl omhändertagen med kaffe och TV i väntan på att de reparerade bilen. Fick den till och med besiktad. Toppen. Och bilen känns som ny med nya fjädrar och dämpare bak. Bra körupplevelse.
Bra utförda arbeten och konkreta redogörelse över vad de utför. Behöver jobba mer med att vara kontaktbar per telefon. Direkta kundkontakter finns inget att klaga på.
Bra bemötande av kunnig personal service vänliga och trevliga
Ett proffsigt mottagande, klara besked om när jag har tid och hur länge det tar. Man känner sig sedd. 10 av 10 🌞👍
Bra pris och extra hjälpsamma!
Trevlig personal som gör ett bra jobb
Duktiga mekaniker, bra kommunikation, rekommenderas starkt!
Trevligt bemött….duktig….snabb hjälp….
Sundsvalls bästa verkstad. Alltid trevliga och sätter kunden i fokus.
Mycket bra service och bemötande!
Bra mottagande, bra information, trevlig personal, är nöjd med arbetet . .
Vänligt bemötande, mycket trevlig personal Snabba jobb, känns tryggt att lämna bilen hos dem
Bästa verkstan, kunnig, gör bra jobb, löser det mesta. Är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Hög klass på kunnighet och problemlösning! Superenkelt att lämna och fick bra svar på alla mina frågor. Det är så här enkelt det ska vara att få hjälp med bilen. 👍🏼
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Kanon service och professionellt
Varmt mottagande av en trevlig personal. Jag skruvar lite själv, men det finns en anledning till att jag vänder mig till speciellt en som kan.
Mycket trevlig och kunnig personal
Otroligt förstående, bra servic, snabb flexibel. Vi har redan rekommenderat Verkstan till vänner.
KentOve är så trevlig och glad när man kommer in, såpass att det smittar av sig! Bra service och mycket bra jobb för ett riktigt bra pris Definitivt den verkstad jag alltid ringer först
Trevligt och bra kundbemötande!
Bra mottagande och trevlig personal.
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.
Mycket bra mottagande och snabb och kunnig jobb.
Alltid super bra service, trevlig personal
Alltid bra service och problemlösare till 100%
Bra snabbt mottagande felet snabbt åtgärdat bra bemötande
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Fint bemötande, inget krångel, dom gör det där lilla extra. Mycket kompetenta mekaniker . Bra valuta för pengarna . Snabba och effektiva och ”lägger inte på timmar” på jobben snarare tvärtom. Kan rekommendera denna verkstad alla dagar i veckan.