Katrineholms Begravningsbyrå

12 omdömen om Katrineholms Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Ann-Sofi H
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Dom är toppen, vi beställde en borglig begravning med kista och dekoration

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss!

Åsa H
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Väldigt trevligt bemötande och kunniga. Lugnt och stilla när man var där. Väldigt fint ordnat vid begravningarma som vi haft. Jag kan varmt rekommendera dom.

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack Åsa! Det betyder mycket att få ditt omdöme och att du tog av din tid att svara.

Yvonne G
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Trevligt bemötande lugna och tillmötesgående ordnade allt som vi ville ha det med både annons begravning och minnesstund,vi är mycket nöjda Yvonne Gustafsson och barnen med familjer

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack Yvonne för ert förtroende och att du tog dig tid att svara.

Annica J
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Mycket bra bemött och mötte alla förväntningar vi köpte ett standardpaket och hjälp med begravningannonns

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att du tog dig tid att återkoppla och att vi fick förtroendet.

Mikael E
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Vi var mycket nöjda med all service vi fick. Lottie fick en väldigt fin begravning. Jag och min dotter är tacksamma för att det gick så bra. Vi har från alla som närvarade bra hört positiva omdömen.

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att du tog dig tid att ge feedback och så tackar vi för att vi fick förtroendet att hjälpa er.

Lise-Lotte H
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Jag blev väldigt bra bemött. Det var ingen brådska med nånting. Jag fick den tid jag behövde för att bestämma mig om alla beslut. Det blev en väldigt fin begravning tack vare deras hjälp.

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att du tog dig tid att återkoppla, mycket värdefullt för oss. Tack också för att vi fick förtroendet att hjälpa till.

Anette O
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Väldigt trevliga och mycket hjälpsamma. Har ordnat med allt åt oss. Jag är mycket nöjd

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback och för att jag fick förtroendet att hjälpa er.

Marie-Louise A
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Min bror och jag besökte Katrineholms Begravningsbyrå för att vår mamma avlidit. Vi fick verkligen den hjälp vi behövde med allt som röde begravningen. Vi rekommenderar varmt begravningsbyrån med en mycket trevlig och duktig personal!!

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Vi tackar varmt för ert förtroende!

Maria K
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Mycket fint och professionellt bemötande från första kontakten gällande all planering och genomförandet av begravningen. Tack vare vår kontakt, Magnus Bosson på Katrineholms Begravningsbyrå gjordes en svår dag vacker och värdefull som blev ett fint minne.

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack snälla, och för att jag fick förtroendet att hjälpa er.

Ann-Charlotte O

Bra bemötande Prisuppgift som stämmer

Katrineholms Begravningsbyrå gillar detta
Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Jag tackar för ert förtroende.

Ing-Marie L
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Bra och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med.

Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig.

Mikael E
Skrev om Katrineholms Begravningsbyrå

Trevlig och kunnig personal som väl levde upp till våra förväntningar.

Katrineholms Begravningsbyrå gillar detta
Svar från Katrineholms Begravningsbyrå

Tack för att vi fick förtroendet.