Buskhaga Örebro

81 omdömen om Buskhaga Örebro

Sedan starten hos Reco 2024

Ulla C
Skrev om Buskhaga Örebro

Vi är mycket nöjda med städningen

Per S
Skrev om Buskhaga Örebro

Har alltid blivit välstädat och fint.

Barbro H
Skrev om Buskhaga Örebro

Dålig presentation vid första besöket av städarna!! Lite slarvigt städat i hörn i badrum! Ser inte ut som att de byter vatten i sin lilla hink någon gång. Syns på parkettgolvet i vardagsrum.

Edvin B
Skrev om Buskhaga Örebro

Ett städbolag man kan lita på, bra utfört arbete och trevligt bemötande av både personal i verksamheten och lokalvårdare. Varför jag valde Buskhaga, dom städade mitt hus när jag sålde det, när jag kom dit och tittade skulle jag gärna flytta in igen såå himla rent och fint. 🙏😊. Samma i Edvins mitt barnbarns lägenhet. Rekommenderar med varm hand. Hälsningar Edvins mormor

Susanne R
Skrev om Buskhaga Örebro

Jag blev väl bemött och hade ett bra samtal med deras chef ,jag tycker att personalen gör ett mycket bra jobb. Sammanfattning så skulle jag säga till folk att välja detta bolag som städfirma. Tack ni har gjort ett underbart jobb! Mvh Susanne

Camilla E
Skrev om Buskhaga Örebro

Proffsigt bemötande från början till slut!! Problemorienterade!!

Eleftherios N
Skrev om Buskhaga Örebro

Vi anlitade Buskhaga både när familjen bodde i Örebro och nu när jag har en övernattningslägenhet. Mycket god service, tillgänglighet, flexibilitet. Rekommenderas!

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Eleftherios, Stort tack för dina ord och för att du fortsätter att välja oss, 🌟 Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att kunna ge dig god service, tillgänglighet och flexibilitet. Varmt välkommen tillbaka Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Per L
Skrev om Buskhaga Örebro

Tyvärr väldigt slarvigt utfört städning. Fick be dem återkomma och göra om, även denna andra gången så blev städningen inte väl utförd. Man blir besviken när man lägger mycket pengar på en storstädning för att förenkla livet, så blir det bara krångel och illa utfört.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Per, Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar verkligen att städningen initialt inte levde upp till era förväntningar och det besvär det medförde. Din upplevelse är viktig för oss, och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service och undvika liknande situationer i framtiden. Tack för ditt tålamod och för att du valde Buskhaga Städ AB. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

ANNE H
Skrev om Buskhaga Örebro

Bra bemötande. Punktliga. Jobbar självständigt. Städningen är ok.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Anne, Tack för din ärliga återkoppling! Kul att du uppskattar vårt bemötande, punktlighet och självständighet. Vi tar till oss att städningen kan förbättras och jobbar ständigt för att höja kvaliteten. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Sten A
Skrev om Buskhaga Örebro

Städarna är trevliga och gör ett bra jobb.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Sten, Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och vårt team. 😊 Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Emina Å
Skrev om Buskhaga Örebro

Har bara haft dem 2 gånger men hittills är ja nöjd.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Emina, Tack för din återkoppling! Härligt att höra att du är nöjd hittills, vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service! 😊 Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Susanne T
Skrev om Buskhaga Örebro

Alltid ett glatt humör och noggrann städning

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Susanne, Tack så mycket för din fina kommentar! Härligt att höra att du uppskattar både vårt humör och noggrannhet. 😊 Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Hannah K
Skrev om Buskhaga Örebro

Fint jobb, gjorde allt vi kom överens om trots att jag missuppfattat dagen å inte var där och öppnade, så dom blev försenade. Besiktningen blev godkänd. Rimligt pris. Köpte flyttstädning av en 2a.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Hannah, Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att allt löste sig trots missen med dagen, och att både städningen och besiktningen blev godkända. Tack också för att du uppskattar vårt arbete och prisbild. Varmt tack för att du valde oss! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Charlotte B
Skrev om Buskhaga Örebro

Vi anlitade Buskhaga för städning ett flertal gånger i samband med Airbnb uthyrning. Jag har blivit otroligt väl bemött av Frida som hjälpt mig lägga en plan med datum och tider så att det skulle passa. Både vi och våra gäster har varit nöjda med städningen. Kan varmt rekommendera!

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Charlotte, Stort tack för dina fina ord och för att du återkommit till oss flera gånger, det uppskattar vi verkligen! Så roligt att höra att både ni och era gäster varit nöjda, Tack för rekommendationen och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Sara A
Skrev om Buskhaga Örebro

De var trevliga och städningen var bra!

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Sara, Tack så mycket för din feedback! Härligt att du är nöjd med både städningen och vårt team. Vänliga hälsningar, Buskhaga Städ AB

Sara Sheila K
Skrev om Buskhaga Örebro

Kände inte till Buskhaga Städ AB tidigare men efter en rekommendation bokade jag flyttstäd. Städningen var den bästa jag någonsin varit med om! Otroligt noggrant städat och köparna tyckte att det var mer än godkänt. Det var två killar men jag minns tyvärr inte namnen. Även kontakten med Frida var jättebra och hon var jättetrevlig. Stort tack! 😊

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Sara, Stort tack för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss! 🌟 Vi är så glada att du blev nöjd med flyttstädningen och att även köparna uppskattade resultatet. Jag ska se till att både teamet som utförde städningen och Frida får ta del av din feedback, det kommer göra dem jätteglada! Tack igen för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden. Allt gott! Mvh Frida Buskhaga

Madeleine H
Skrev om Buskhaga Örebro

Bra bemötande! Vi hade innan mycket dålig erfarenhet av annat städbolag så vi önskade att det skulle bli mer tryggt och noggrant med Buskhaga. De är bra på att passa tider vilket uppskattas och de är trevliga. Ibland har det missats på vissa ytor, men på det stora hela är vi nöjda! Vi har månadsstäd.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Madeleine H, Stort tack för din fina och ärliga återkoppling! Det gläder oss att ni känner er tryggare med oss och att bemötande, punktlighet och helhetsintryck lever upp till era förväntningar, det är precis det vi strävar efter. Vi tar till oss det du nämner om att vissa ytor ibland missas, och vi ser över detta så att vi kan säkerställa en ännu jämnare kvalitet framöver. Tack för att ni lyfter både det som fungerar och det vi kan förbättra. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om er månadsstädning! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Dan G
Skrev om Buskhaga Örebro

Blandat men mestadels bra. Missade dock vår sist beställda städning utan natt någon återkopplat på SMs till kontaktperson. Drar ner betyget annars inget att klaga på.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Dan G, Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi är glada att du i stort sett är nöjd, men vi vill verkligen be om ursäkt för att den senaste städningen uteblev och det tar jag på mig att jag missa, det är absolut inte den nivå jag strävar efter. Vi förstår att detta påverkat din upplevelse negativt och tar det på allvar. Jag pratade med dig på telefon och då hade jag chansen att be om ursäkt till dig. Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och för att du ändå lyfter det som fungerat bra. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Else-marie Hildman G
Skrev om Buskhaga Örebro

Rent o fint här Fin kontakt med dem dom jobbade Nöjd

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Else-marie, Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt kändes bra både med resultatet och kontakten med personalen. Det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Lise-Lott J
Skrev om Buskhaga Örebro

Trevlig och lyhörd personal. Önskar SMS med dag och tid innan varje städning men det missas ibland och då blir det tokigt. Annars är jag nöjd!

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Lise-Lott J, Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår personal och deras bemötande. Vi ber om ursäkt för att SMS-påminnelserna ibland uteblir, vi förstår att det kan ställa till det. Vi tar till oss detta och ser över våra rutiner för att säkerställa att du alltid får ett meddelande i god tid inför varje städtillfälle. Tack för att du hörde av dig, din feedback hjälper oss att bli bättre! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Anna S
Skrev om Buskhaga Örebro

Bemötandet var mycket bra av personalansvarig. Klart man hade bra förväntningar men tyvärr så blev det ej så. Sammanfattningen är att jag absolut inte var nöjd med den tjänst jag köpte. Köpte flyttstäd och var inte nöjd.

Svar från Buskhaga Örebro

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Jag är glad att du fick ett bra bemötande ifrån mig. Samtidigt är det väldigt tråkigt att höra att flyttstädningen inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar din synpunkt på stort allvar och jag har gått igenom med dig vad vi brustit i våra rutiner och tagit det med de berörda! Tack igen för din ärlighet, det hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ

Barbro L
Skrev om Buskhaga Örebro

Tina och Andreas är toppen. Har haft de i 15 år.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Barbro, Tack för din fantastiska lojalitet och de fina orden om Tina och Andreas! Det betyder otroligt mycket för oss att ha fått ditt förtroende i hela 15 år. Vi ser fram emot många fler! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ

Lena K
Skrev om Buskhaga Örebro

Tycker att det är härligt att komma hem till nystädat hem, när tiden inte räcker till att damma och putsa. Det är bra med att det kommer olika personal hem, för de är bra på olika saker, nån dammar tavelramar, andra är bättre på att torka skåpluckor i köket. Jag rekommenderar dem varmt till mina trötta tjejkompisar.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Lena, Tack så mycket för din fina och ärliga recension! Det gläder oss att du uppskattar känslan av att komma hem till ett nystädat hem, precis den lättnaden vill vi kunna bidra med i vardagen. Vi är också glada att du ser fördelen med att olika medarbetare har sina styrkor, vi jobbar som ett team och kompletterar varandra just på det sättet. Extra roligt att höra att du rekommenderar oss vidare, det betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ

Oscar F
Skrev om Buskhaga Örebro

Hemstädning av 2 rok, 90min var 4:e vecka. Trevligt bemötande av all personal, vilket gör att mitt betyg inte är lägre. Redan vid första kontakt uppgav de fel stad och storlek på lägenhet, vilket fick några varningsklockor hos mig att ringa. Men tjejen jag hade kontakt med var professionell och trevlig så jag gav dem en chans. Väldigt mycket utlovades, det lät bra för kostnaden. När offerten sen kom var den rörig, t.ex. nämndes en avgift vid två olika tillfällen men med 50% prisskillnad. Inför första städtillfället ringde...

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Oscar, Vi har samtalat du och jag och gått igenom städningen, jag försöker säkerställa städningen hemma hos dig, och tagit upp det med berörd personal. Hoppas vi får chansen att få lära känna ditt hem och bli bättre. Mvh Frida Buskhaga

Rune G
Skrev om Buskhaga Örebro

Bra jobb! Trevliga medarbetare..

Svar från Buskhaga Örebro

Tack för ditt omdöme, vi blir så glada av dom orden! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Christer K
Skrev om Buskhaga Örebro

Trevliga noggrann toppen helt perfekt

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Christer, Vi är jätteglada att du är nöjd med både bemötande och resultat, det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Katarina Birgitta V
Skrev om Buskhaga Örebro

Buskhaga är lätt att samarbeta med och är pålitligt vad gäller att inställa sig för att genomföra överenskommen städning, och med viss framförhållning går det oftast bra att ändra i städningen eller lägga till uppdrag som ska utföras. De ställer gärna upp även med kort varsel om de kan. Däremot är det inte alltid så god kvalitet i själva städningen. Det är många missar och man behöver kontrollera resultatet.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Katarina, Tack för din feedback! Vi uppskattar att du upplever oss som tillmötesgående, flexibla och pålitliga när det gäller att hålla överenskomna tider och att anpassa oss efter ändrade behov. Vi strävar alltid efter att vara så hjälpsamma som möjligt, även med kort varsel. Vi är samtidigt tacksamma för att du lyfter att kvaliteten på städningen inte alltid motsvarar förväntningarna. Det är självklart något vi tar på största allvar, och vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att vårt arbete håller...

Sven-erik A
Skrev om Buskhaga Örebro

Man gör det här lilla extra, som att ta ut soporna. Tyvärr så försvann det som var med från början. Hotellvikning av toapapper och rengörning av tandborstställ.

Svar från Buskhaga Örebro

ej Sven-Erik, Tack för din feedback och för att du uppmärksammar det lilla extra vi gör, som att ta ut soporna, det uppskattar vi verkligen! Vi beklagar att vissa tjänster, som hotellvikning av toapapper och rengöring av tandborstställ, inte längre ingår, det är om tid finns. Vi tar med oss dina synpunkter och undersöker möjligheterna att förbättra detta framöver. Tack för att du delar med dig, det hjälper oss att bli bättre! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Karin B
Skrev om Buskhaga Örebro

Trevliga och professionella i sitt arbete.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Vänliga hälsningar, Frida Buskhagastäd i Örebro

Gunilla L
Skrev om Buskhaga Örebro

Jag har bara gott att säga om dom! Tycker att jag har fin kontakt med både ledare och personal! Noggrann städning. Tvätt av fönster.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Gunilla, Tack! Det gläder oss att du är nöjd med både städningen och kontakten med oss, det är precis den relation vi strävar efter att ha med våra kunder. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och för att du valt Buskhagastäd! Mvh Frida Buskhaga

Mia H
Skrev om Buskhaga Örebro

Trevligt bemötande. Fantastisk person som kommer-samma! Vilket är jätteviktigt. Tryggt. Flexibla när det gäller att avboka eller boka om.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Mia H, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du känner dig trygg med vår service och att du uppskattar både bemötandet och kontinuiteten med samma person, det är något vi verkligen strävar efter. Vi är också glada att vår flexibilitet vid om, och avbokningar fungerar bra för dig. Tack för att du valt oss Mvh Frida Buskhaga

Johan E
Skrev om Buskhaga Örebro

Städar ok men med varierande resultat beroende på vem som städar. Alltid trevlig personal men ofta nya/olika personer från gång till gång. Skulle uppskatta att ha ett dedikerat team.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Johan, Tack för din ärliga feedback, det uppskattar vi verkligen. Vi är glada att du upplever vår personal som trevlig, men vi förstår att det kan kännas mindre tryggt med varierande resultat och olika personer varje gång. Din önskan om ett mer dedikerat team tar vi till oss, och vi kommer att se över möjligheterna att skapa en mer kontinuerlig lösning för dig. Tack för att du delar med dig, det hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga

Jennifer B
Skrev om Buskhaga Örebro

Första gången jag använt Buskhaga tjänster och jag blev nöjd. Hittills väldigt trevligt bemötande. Jag fick reda på Buskhaga via tips från bekanta.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Jennifer, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och att du blivit väl bemött! Det är alltid extra roligt att höra att nya kunder hittar till oss via rekommendationer. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig på bästa sätt framöver. Varmt välkommen till Buskhagastäd! Mvh Frida Buskhaga

Brittmarie L
Skrev om Buskhaga Örebro

vi har den bästa damen här hos oss som städar. hon är så noga o bra och trevlig hon heter AINA och vi har haft henne hemma hos oss i flera år. vi har aldrig haft några problem med Buskhagastäd i ÖREBRO

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Britt-Marie, Stort tack för ditt fina meddelande! Det gläder oss enormt att höra att ni är så nöjda med Aina och den service ni får från oss på Buskhagastäd. Aina är verkligen en uppskattad medarbetare, och vi är stolta över att ha henne i vårt team. Vi ser till att framföra dina vänliga ord till henne, det kommer säkert att göra hennes dag! Tack också för ert fortsatta förtroende genom åren. Det betyder mycket för oss. Mvh Frida Buskhaga

Christina B
Skrev om Buskhaga Örebro

Mycket nöjd med städning en gång i månaden. Aina som städer hos oss är vi mycket nöjda med, smidig och trevlig att ha med och göra

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Christian, Tack så mycket för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med städningen och att Aina gör ett så bra intryck. Vi ska självklart vidarebefordra dina ord till henne – det betyder mycket! Tack för att du valt oss och för förtroendet. Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Jan V
Skrev om Buskhaga Örebro

Väl fungerande städföretag som tar sitt ansvar för fastigheten, släcker stänger låser efter sig, samt bra genomfört jobb. Mycket nöjd kund.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Jan V, Stort tack för din fina återkoppling, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi strävar alltid efter att vara noggranna, ta ansvar och lämna fastigheten i gott skick, så det känns extra roligt att det märks och uppskattas. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Frida Buskhaga Städ AB

Tero K
Skrev om Buskhaga Örebro

De gör ett bra jobb, städar hos mig. Det blir alltid rent, snyggt och fräscht efter de varit hemma hos mig. Sen är de lätta att få tag i och samarbeta med om jag behöver ändra dagar för städningen.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Tero, Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med städningen och att du upplever det rent och fräscht efter våra besök. Vi uppskattar också att du tycker det är enkelt att få kontakt med oss – smidigt samarbete är något vi verkligen värdesätter. Tveka inte att höra av dig om det är något du behöver eller om du vill justera tider framöver. Vi finns här för dig! Vänliga hälsningar, Frida Buskhagastäd AB

Mikael N
Skrev om Buskhaga Örebro

Ibland inte helt städat på golv , kök och badrum

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Mikael, Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att städningen inte har levt upp till dina förväntningar, särskilt när det gäller golv, kök och badrum. Vi tar detta på stort allvar och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att kvaliteten förbättras. Om du har möjlighet att specificera vad som saknats eller vad som kan göras bättre, vore vi väldigt tacksamma – det hjälper oss att bli ännu bättre framöver. Tack igen för att du hörde av dig, och vi hoppas få chansen att visa dig...

Anna Lindberg Fl M
Skrev om Buskhaga Örebro

Väldigt bra samarbete! Alltid tillmötesgående, smidiga och vänliga.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Anna, Tack att du skriver så fina ord om oss, det blir vi glada för :) Med vänliga hälsningar Frida Buskhaga Städ AB

Marika S
Skrev om Buskhaga Örebro

Är nöjd med städningen, har inget att klaga på

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Marika, Tack för din återkoppling och det värmer att få höra sådana fina ord! Med vänliga hälsningar Frida Buskhaga Städ AB

Kerstin S
Skrev om Buskhaga Örebro

Bra kontakt och bra resultat av städningen med 2 undantag som är uträtt.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Kerstin, Tack för din feedback, vi är glada att ha dig som kund Med vänliga hälsningar Frida Buskhaga Städ AB

Åse S
Skrev om Buskhaga Örebro

Varierande kvalitet på städningen beroende på vem/vilka som städat.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Åse Tack för att du hör av dig och delar med dig av dina upplevelser – det uppskattar vi verkligen. Vi är glada att du valt att anlita oss, men det är förstås inte acceptabelt att du upplever varierande kvalitet beroende på vem som utfört städningen. Vårt mål är alltid att leverera en jämn och hög kvalitet, oavsett vem av våra medarbetare som kommer hem till dig. Vi tar det här på stort allvar och kommer att följa upp detta internt för att säkerställa att våra rutiner och kvalitetskrav följs konsekvent. Om det...

Kerstin L
Skrev om Buskhaga Örebro

Bra städning och bra kommunikation

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Kerstin, Tack för din återkoppling, och att du trivs med oss Med vänliga hälsningar Frida Buskhaga Städ AB

Lennart W
Skrev om Buskhaga Örebro

Jag är mycket nöjd med städningen som är fantastiskt bra och Aina som städar är aldrig omöjlig, t ex om en av katterna lagt en hårboll på finaste mattan. En bagatell kan den som inte har katt tycka, men för mig är Ainas små extra-städningar så väldigt värdefulla. Och hon är ALLTID glad och trevlig - hur bär hon sig åt? Däremot förstår jag inte riktigt den prissättning man tillämpar? Vill man inte behålla sina kunder? Kostnaden har ökat markant och jag får inte fakturans belopp att stämma? Ett par gånger har jag blivit...

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Lennart, Tack för ditt mejl – och för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Först och främst vill vi säga ett stort tack för dina fina ord om Aina. Det betyder mycket både för henne och oss att höra att hennes insatser gör skillnad för dig i vardagen. Hon är verkligen en stjärna, och vi är glada att du uppskattar både hennes glädje och noggrannhet. Vi vill samtidigt be om ursäkt för den bristande återkopplingen på ditt tidigare mejl. Det är absolut inte okej att du inte fått svar, och vi förstår att...

Lisbeth B
Skrev om Buskhaga Örebro

Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Det gällde flyttstäd i en ÖBO lägenhet. Vi var nöjda o kan rekommendera Buskhaga.

Svar från Buskhaga Örebro

Hej Lisbeth Tack för de fina orden du skriver om oss, och att du rekommenderar oss :). Mvh Frida Buskhaga Städ AB

Lena H
Skrev om Buskhaga Örebro

Första gången vi fick städat och vi är nöjda. Ser fram emot fler städ tillfällen.

Svar från Buskhaga Örebro

Tack för förtroendet att vi får städa hos er, vi ser fram emot att få vara hos er!

Maritha Ö
Skrev om Buskhaga Örebro

Hej, Jag kontaktade Buskhaga i Örebro för att diskutera en storstädning inför ett födelsedagsfirande som låg nära i tid. Bemötandet var mycket bra, jag upplevde att den jag talade med verkligen förstod våra behov. Vi bokade tid och det skulle komma fyra personer. På dagen kom det först tre personer - de verkade kompetenta och den som jag tror var arbetsledare förstod det jag särskilt påtalade som viktigt att få rengjort. Efter en stund dök det upp ytterligare tre personer. Jag blev lite tveksam till dessa tre, både...

Svar från Buskhaga Örebro

Tack för ditt omdöme. Vi tar åt oss kritiken och vi kan bara bli bättre i vad som hände, och vi har tagit upp det med de berörda. Den sista personen du fick möta, är vi glada för att du fick träffa, och att hon räddade upp situationen hemma hos er. Tack att vi fick åtgärda och rädda situationen åt dig!

Lars Åke N
Skrev om Buskhaga Örebro

Glada, snabba och effektiva. Pratar svenska så man kan få en personligare kontakt.

Svar från Buskhaga Örebro

Tack Lars Åke N Fint att du är nöjd och att du tycker om vår personal!

Per S
Skrev om Buskhaga Örebro

Har alltid gjort ett utmärkt jobb så jag har varit mycket nöjd alla gånger.

Svar från Buskhaga Örebro

Tack för ditt fina omdöme till oss!

Patrik U
Skrev om Buskhaga Örebro

Fungerar mkt bra..kommer i tid , gör att bra jobb , lyhörda för önskemål

Svar från Buskhaga Örebro

Tack Patrik för ditt omdöme. det uppskattas!