Anonym person, sa inte hej då när hon var färdig, bara försvann. Och ingen fråga om jag var nöjd. Det var bara fönsterputs utvändigt. Men jobbet var ok.
Buskhaga Säffle
125 omdömen om Buskhaga Säffle
Sedan starten hos Reco 2024
Smidigt och bra städat Kom i rätt tid
Efter första städningen var jag chockad över resultatet och mycket besviken. Smutsig för att inte säga grisig diskho och löv och smus på golvet. Efter att ha påtalat detta gjordes en omstädning och jag var då nöjd med resultatet. Förstod det som att även den nya ägaren var nöjd. Kunde inte ha lämnat över huset till den nya ägaren som det såg ut efter första städningen.
Tjänst; extra hård flyttstäd Förväntningar; snabb effektiv flyttstäd Bemötande; trevlig personal Sammanfattning; den flyttstäd som genomfördes (ca hälften av lägenheten) var mycket professionell, blev nöjd. Minuset var att varje rum tog lååång tid så lite besviken att det inte hanns med mer. Flyttstäd personalen var mycket noggranna, duktiga och trevliga, så även chefen (Fanny). Tack! MVH . Betyg 4 av 5. (okt. 2025)
Hur bra som helst. Trevlig personal. Bra städat som vanligt.
Det var helt okej, men absolut inte som jag trodde. Jag beställde en storstäd och det blev städat men ingen golvbrunn blev rengjord osv. De ska väl ändå ingå? Sen var det endel ställen man såg det var missat på. Mvh Mikael.
Hej och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Hade varit jättebra om du hörde av dig till oss när ni såg detta så att vi hade kunnat ordna till de, men tacksam att de tas upp.
Har bara träffat dem en gång än, kan inte bedömma
Tack för omdömet, vi skickar årligen ut nya förfrågningar om ditt omdöme så du får gärna återkoppla igen nästa gång :)
Mycket bra upplevelse. Trevlig flicka som putsade våra fönster på ett effektivt sätt.
Tack snälla, Kul att du blev nöjd med upplevelsen :)
Helt ok, även om något hörn var missat och balkongdörren lämnats olåsta!
Tack för detta, önskar gärna att du hade återkopplat om detta direkt för det är bra om jag får reda på sådana saker så att jag kan prata med personalen angående detta.
Tiden 90 minuter utnyttjades i stort sett hela tiden.vet ej om avloppet under duschen rengjordes. Men golven blev rena i hela lägenheten. Bra att tvättmedlet medtogs. Har inget att klaga på. Köpte rengöring golv och badrum denna gång.
Tack snälla för en utförlig feedback :) Avlopp i badrum är något vi inte gör ordinarie på återkommande städ men säg bara till om du vill ha de gjort så löser vi de!
Snabba svar och bra utförande av tjänsten som bestod av flyttstäd.
Toppen att ni blev nöjda och tack för att du tog dig tiden att dela med dig om detta :)
Trevligt bemötande o proffsigt jobb.
Tusen tack för detta, kul att du är nöjd :)
Fönsterputsning var ok men inte 100. Svårt att få bort visst klet, som hade fastnat efter fasadrengöring nån månad tidigare. Det var precis därför vi beställde proffs fönsterputsning. Tjejen var jättetrevlig och gjorde sitt bästa men tyvärr hade hon inte tillräckligt bra medel. Nåt att kolla upp för Buskhaga.
Tack för omdömet! Det är bra om man nämner sånt vid bokning så att vi kan ta hem medel för just de ändamålet så att de blir så bra som möjligt.
Det var bra, jobbet som utfördes hemma hos oss var toppen . Det jag önskar är telefonkontakt hellre än mailkontakt
Tack för responsen, vissa föredrar mail, andra inte men det är bara att ringa framöver! :)
En mycket bra städning inget att klaga på.Skulle kunna anlita dem igen.MED vänlig hälsning, Agneta.
Jättekul att ni blev nöjda med flyttstädningen och tack för att du delar med dig av de :)
Slarvas tyvärr ganska ofta. Kvaliteten i städningen är hely beroende av vem som städar. Alltid trevlig personal med på grund av mycket slarv överväger vi att byta städbolag.
Tack för att du delar med dig av detta! Vi försöker alltid att ha samma personal i den mån de går och vi jobbar ständigt med att alla i personalen ska ha samma förutsättningar för att arbeta på samma sätt.
Väldigt bra bemötande från både ledning och utförare. Väl utfört arbete.
Roligt att höra, tack snälla för detta!
Bokat fönsterputsning, som gick smidigt och vi är nöjda med resultatet.
Tack snälla för ditt omdöme, Roligt att ni blev nöjda :)
Verkar kunna sin sak Gick fort och blev bra
Jättekul att höra att du blev nöjd. Tack för ditt fina omdöme!
Skicklig och noggrann personal, så länge samma person återkommer förblir jag kund
Tack för detta omdöme, vi försöker alltid i största mån att ha samma personal på plats!
Buskhaga har så langt vasket en gang hos oss. De gjorde en super jobb. Vi var svært fornøyd. Alt var gjort grundig og fint. Vi kan trygt anbefale firmaet til andre. Tusen takk. Ole Martin, Norderhuset, Sillebotten
Va roligt att höra att ni blev nöjda, tusen tack för ert fina omdöme!
Proffsigt från början till slut! Enkel kommunikation, de kom när de skulle och var klara när de skulle samt efterlämnade sig ett strålande resultat!! Toppenbra pris! Kommer absolut att anlita dem igen och vill varmt rekommendera dem till andra!
Tusen tack för detta strålande omdöme, Jättekul att höra att de blev som förväntat och att är nöjda :)
Bra bemött och uppfyllde de petiga förväntningar som Åmåls kommunfastigheter har.
Roligt att du blev nöjd med flyttstädningen av oss, tackar så mycket för ditt fina omdöme!
Hade beställt storstädning och fönsterputsning. Flera fönsterrutor var inte ordentligt putsade. Det var inte något städat undet soffan i vardagsrummet. Inte dammsugit mellan puffarna i soffan. Ovandelen på skåpen i köket vsr inte ordentligt rengjorda. Duschkabinens väggar var endast delvis rengjorda. Det fanns naturligtvis delar av städningen som var tillfredsställande utfört men tyvärr överskuggar det dåliga den bra delen. Jag blrv bra bemött av den personal som jag träffade för information innan jag bestämde mig för att...
Tack Lillemor för att du delar med dig av detta. Vi tackar så mycket för att du kontaktade oss när du märkte att de inte blev som förväntat, de är något vi alltid uppskattar så att vi kan ta upp detta med berörd personal. Hoppas att du blir nöjd nästa tillfälle så att du får den rätta känslan :)
Effektiva och snabba,lyhörda och vänliga!Kort sagt mycket bra!
tack snälla för ditt fina omdöme, ha en superfin dag!
Perfekt flyttstädning. Trevligt bemötande och inga oklarheter. Bara positiv upplevelse
Men strålande, precis som vi vill att de ska vara! Tack för att du delade med dig av detta :)
Mycket trevliga och tillmötesgående. Toppen på alla sätt!
Jättekul att höra detta, de tackar vi för! :D
Vi, och vår hyresvärd, var inte nöjda med vår flyttstädning. Städeskorna infann sig inte till besiktningen som avtalar. Vi klagade på det mest anmärkningsvärda slarvet och det åtgärdades bra.
Tack för att du delar med dig av detta, tråkigt att de slarvades. Vi har alltid en dialog med vederbörande personal efter ett sånt här inträffande och fortsätter vårt kvalitétsarbete för att de inte ska ske igen. toppen att de åtgärdades på ett bra sätt.
Det var en helt OK städning, tack så mycket.
Tack för omdömet, skulle de vara något som inte känns bra så hör gärna av dig!
Alltid vänligt bemötande, lyssnar på våra behov och önskemål. Lätt att få ändra tid om det behövs. Valde Buskhaga igen då vi använt oss av dem tidigare och varit nöjda. Städningen alltid väl utförd oavsett vem som utför den.
Va roligt att höra att ni är nöjda med hjälpen :D Tack snälla för de fina omdömet!
Proffsigt bemötande. Punktlighet samt ger intryck av ordning och reda.
Roligt att höra, tack snälla för de fina omdömet! Ha en fin midsommarhelg :)
Mycket trevliga och duktiga kvinnor
Tack för de fina omdömet, underbart att höra att du är nöjd!
Rent och städat hem, kan verkligen rekommenderas Dem!!!
Fantastiskt, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Ha en fin helg!
Trevlig personal och gör det dom skall.
Jätteroligt att du är nöjd, alltid kul att höra!
Trevligt bemötande Snabb tidsbokning Väl utfört arbete
Vilken fin respons, de tackar vi för! Trevlig helg.
Mycket trevligt sätt och bra utfört arbete.
Jätteroligt att höra, tack snälla för de fina omdömet :)
Buskhaga är alltid trevliga vid besöken. Men dom behöver bli mer noga vid städningen exp. I hörnen och dra / lyfta på saker som står på golvet( dom som inte är tunga). Även damma på sakerna i fönstren,på hyllor samt byråar. Mvh.....
Hej Berith, tack för att du delar med dig om detta. Kontakta gärna mig om detta sker igen så att jag kan prata med rätt personal för att förhindra upprepning.
Det var så duktig och trevlig tjej som var hos mig frågade om hon skulle hjälpa mig med och var väldigt noggrann
Va roligt att de blev som förväntat, tack för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme!
Mycket bra bemött. Har en kompis som använder buskhaga och jag blev lika bra bemött som hon De tvättar mina fönster och byter gardiner samt tvättar golv några ggr per år
Tack snälla Ingegerd för de fina omdömet, alltid roligt att kunna hjälpa till på bästa sätt.
Trevlig personal mycket bra arbete
Strålande och jättekul att ni är nöjda med hjälpen från oss, Ha en fin midsommarhelg!
Trevlig personal som gör ett bra arbete. Någon enstaka gång har planerad tid för städning ändrats, men det har alltid lösts på ett bra sätt.
Tack Anita för ditt omdöme. Ibland kommer mänskligheten ikapp och vi tackar så för er förståelse när tid behöver ändras. Ha en Superfin helg!
Mycket bra personal hos mig putsade fönster och städat.Både gjört ett utmärkt jobb,jag är helt nöjd med resultatet och kommer anlitar Buskage i framtiden och rekommenderar dem till vänner som vill ha hjälp.
Jättekul att höra och att vi levde upp till dina förväntningar! Ha en fin dag i solen :)
Jag köper 3 timmars städning var fjärde vecka och är mycket nöjd med arbetet och blir alltid trevligt bemött. Oftast kommer samma städerska och det är mycket bra.
Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme, tack för att vi får hjälpa er med detta :)
Mycket nöjd man kommer hem och det är städat
Kul att höra, tack för ditt fina omdöme! Ha en fin fortsättning
Bara positivt bra bemötande enligt mina förväntningar
Tusen tack för ditt fina omdöme, hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig fler gånger!
Vi blir alltid bra bemötta och städningen sköts bra. Så långt är vi nöjda.
jättekul att att höra, tack för ert fina omdöme!
Kort, dom gör ett bra jobb, rent och snyggt blir det!
Stålande Mats, tackar för detta omdöme! Ha en fin dag.
Väldig trevlig personal som gör en toppe njobb åt oss!!
tack snälla för de fina omdömet, kul att de blir som förväntat.
Bra dialog. Inga problem. Städat enligt förväntan. Kom enligt bokat. Luktade fräscht och var en ren känsla i huset. Köpte städning och fönsterputs.
Tack för ett utförligt och fint omdöme, Ha en fin dag! :)
Trevlig och hjälpsam personal i Säffle
Va roligt att höra, Tack snälla för ditt omdöme!