Lokalvårdare i Örebro

8 rekommenderade lokalvårdare i Örebro kommun

• TIQQE SERVICES AB

32 omdömen
    Thomas N
    Thomas N: Vi fick ett väldigt positivt intryck av personalen på TIQQE. De var väldigt lyhörda på vad som skulle göras samt att det blev noggrant utfört. Vi bokade fönsterputs.
  • Driver du städfirma i Örebro?

• Buskhaga Örebro

56 omdömen
    Christer K
    Christer K: Trevliga noggrann toppen helt perfekt
  • Hans T
    Hans T: Trevliga, proffsiga, noggranna! Wärna medarbetare känns som familjemedlemmar.
  • Snabb och enkel städning till din tjänst.
    Tomas E
    Tomas E: Vi har blivit bemötta av Hemfrid på ett mycket positivt sätt. I början hade vi olika städare men blandad kvalitet. Men numera har vi Titiana som vår städare och hon är jätteduktig, så vi vill absolut inte byta. Tjänsten vi köper är städning av vår trerumsradhus varannan vecka. Vi har ibland även bytet någon veckostädning med föntertvätt. Ca. 2 gånger om året.
  • Närke Städ AB

16 omdömen
    Inger A
    Inger A: När min städerska slutade på det företag jag anlitade och gick över till Närkes Städ flyttade jag över dit. Det visar väl att jag trivs med min städerska. Hon städar lägenheten var fjärde vecka, och jag är nöjd
  • Stefan P
    Stefan P: Kanonbra , bra service, trevliga
  • Rebecca K
    Rebecca K: Dåligt bemötande! Kommer en timme tidigt och hör av sig till mig om att lägenheten är inte upplåst. Jag förklarar att det är vintertid och att han är tidig. Han säger att jag inte vill att han ska städa och sedan lägger på luren. Jag ringer upp och han lägger på. Jag får tag på någon som kan låsa upp lägenheten som han ska städa och smsar till honom. Han svarar då att han inte kommer och jag får anlita en annan städfirma. Detta resulterar i att lägenheten ej blir städad. Det finns fler oklarheter kring denna firma så boka inte denna städfirma! Städfirman är privatägd.
  • Driver du städfirma i Örebro?

• Oskar T
    Oskar T: Detta är ett mycket dåligt och ohjälpsamt företag. Vill varna er för att anlita Städexpressen AB, de misslyckades med nästintill samtliga punkter på besiktningsprotokollet för en flyttstädning i Laholm. Uppföljde inte sen heller sin garanti om återstädning! Dessutom har de en helt obefintlig kundkontakt. De avslutate vår mailkontakt med: "Vi har inte möjlighet att åtgärda er städning, vi har ont om personal och ansträngt läge med många bokningar. Tyvärr. Vänligen kontakta inte oss flera gånger." Detta efter att vi bokade in oss tre veckor innan lägenheten skulle lämnas. Välj ett annat företag! Hälsningar en missnöjd kund