Trevligt bemötande och bra information kring besöket samt rådgivning kring fortsatt underhåll. Dock missades ett tillfälle samt att fakturan inte stämde med offert. Detta justerades av ansvariga vid påtalan, till ett korrekt belopp.
NordTvätt i Sverige AB
Vi på NordTvätt i Sverige AB är specialister på fastighetsbehandlingar. Vi tvättar och skyddsbehandlar fasader och fastigheter snabbt, säkert och miljövänligt helt utan byggställningar eller liftar. Resultatet är att vi kan erbjuda högre kvalitet till en lägre kostnad. Vi erbjuder mögelsanering, fasadbehandling, takbehandling...
37 omdömen om NordTvätt i Sverige AB
Mycket bra trevliga killar. Bra telefonkontakt
Från inledande samtalet har jag fått regelbunden kontakt med dem. Mycket proffsigt agerande och hjälp till lösningar.
Det fungerade bra trots att det var kallt, men man glömde min piskbalkong
Hej Jan O. Vi har försökt kontakta dig. Kontakta gärna oss så kan vi säkerligen lösa eventuellt missförstånd. Vh NordTvätt
Utomordentligt snabbt Jag ringde på morgonen och på kvällen var det klart. Trevlig utförare
Bra killar, men strulig tidsbokning och glömda grejor sänker betyget.
Mycket trevligt bemötande av snabba och duktiga ”pojkar.” Kan rekommendera dem.
Vi beställde taktvätt, vi är nöjda så här långt. Trevliga killar som var här. Vi ser fram emot slutresultatet i januari.
Bra bemötande mycket bra förslag om åtgärder mot det jag själv trodde var bra
Allt till belåtenhet än så länge, smidigt. Får se efter några månader om mossan har försvunnit.
Service minded snabb leverans och utförande. Jag rekommenderar företaget.
Bra arbete ( än så länge) Trevliga att prata med
Jag ser inga ändringar nu det blir renare senare efter några månader sa dem , vi väntar tills det regnar och blir renare enligt deras information. M. V. H Susan Issa
Trevligt bemötande och bra kommunikation, prisvärt
Dom kan arbete Bravo bravo bravo
Jag uppfattade NordTvätt som seriösa och kunniga. Vi ser fram emot resultatet eftersom effekten av behandlingen kommer först efter ca. 6 månader.
Proffsiga och trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt!
Beställde tvätt med drönare, men vädret styrde om till traditionell tvättning där de kom åt. Nästa dag var de här med drönaren. Nordtvätt ser möjligheterna och gör det bästa av situationen. Like it a lot!!
Väldigt trevliga och proffsiga
Trevliga killar . Bra bemötande o snabbt jobbat
Vi fick besök av en mycket trevlig representant som gjorde ett gott första intryck och berättade om deras innovativa rengöringsmetod med hjälp av drönare. Vi tog inget beslut direkt vid mötet, men skickade några frågor till företaget efteråt. Anton svarade snabbt och tydligt, och efter ett par mejl fram och tillbaka var allt på plats. Det märks att NordTvätt är ett engagerat företag – de svarade till och med på våra frågor under helgen, vilket verkligen uppskattas. Själva arbetet utfördes snabbt, noggrant och med tydligt...
När det blev märken på vår dörr efter att drönare tog sig en extra sväng, Fick vi snabb kompensation och de ska fixa dörren
Jo, vi är nöjda. De var trevliga och allt gick smidigt. Vi mögelsanerade kattvindar och vind.
Tack vare nordtvätt kunde jag komma ner 10 gånger i pris än vad andra kom med för offerter. Det gav som resultat att jag kunde ta beslutet och få ett rent tak med ökad livslängd! Kul att även ny teknik används!
Bra förklaring vad deras uppdrag innebär, skönt att inte tak beträds.Mycket bra kommunikation/ dialog med Nordtvätt, vilka killar! Fantastiskt flexibla för uppdraget då det är väderberoende. Kort sagt; Rekommenderas med det varmaste!!! (Nu skall det bli intressant om Grön-Fri gör jobbet) //Björn Arnsteg
Snabbt och noggrant arbete, trevlig personal
Trevlig men stressad. Glömde en presenning
Jag upplevde ett mycket professionellt bemötande. Man förväntar sig att dessa företagen bara vil sälja men så va inte fallet här. Man märkte att NordTvätt bryr sig om att kunden ska bli nöjd och att allt blir så bra som möjligt. Ett pålitligt och proffsigt företag som drivs av två trevliga och ambitiösa pojkar.
Bra service Jätte trevliga Rätt pris Håller vad man låvar
Bra bemötande , trevliga .helt nöjd med arbetet .
Jag undrar när ni kommer tillbaka? Ni har utfört följande: Applicering av Grön-Fri® Proffs 50 på tak med drönare. Enligt överenskommelse skall ni komma tillbaka efter x -antal veckor och spola av taket med högtryck igen! Mvhl Peter Lindberg 0733100020
Mycket trevliga och ett tydligt proffsigt bemötande,, Om produkten dom säljer vet jag inte än, det tar några månader,
Trevliga killar, allt var smidigt!
Bra bemött Dom levde upp till mina förväntningar Jag köpte taktvätt allt gick bra. Får vänta 6 månader på resultatet
Bra jobb med mycket trevlig personal jag kan rekommendera dessa
Väldigt proffsiga och serviceminded
Supertrevliga. Arbetet gick snabbt på under timmen från ankpmst till avfärd, och utan krångel, för ca 3 veckor sedan. Grönfri användes.