Fastighetsbyrån Mora

Fastighetsbyrån har funnits i norra Dalarna sedan 1970-talet och tack vare vår långa erfarenhet i området har en stark lokal förankring och ett stadigt nätverk utvecklats här i Mora, Älvdalens kommuner och Orsa.

Vi jobbar alltid med marknadsföring på våra och Swedbanks kontor i närområdet samt i flera andra kanaler för att varje objekt ska få så stor spridning och exponering som möjligt. Våra mäklare är målinriktade och engagerade och genom stark lokalkännedom, mycket kunskap och vårt samarbete med Swedbank kan vi garantera en trygg bostadsaffär för dig.

Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar kring bostadsbyte eller be om en fri värdering. Välkommen!

Utmärkelser

350 omdömen om Fastighetsbyrån Mora

Sedan starten hos Reco 2013
    • Sollerön
    2023-03-26 Verifierad kund
    Mäklaren var väldigt proffsig och svarade på de frågor man ställde. Visste mäklaren inte svaret återkom han snabbt.
    Att sälja via Fastighetsbyrån Mora är något jag rekommenderar alla att göra.
    2023-03-20 Verifierad kund
    Ett ärligt bemötande, Bra guidning i samband med köpet. Smidigt med online köpcoaching, o allt det praktiska med avtal o bank, som gör att jag känner mig trygg o inte behöver ha koll på allt själva. Snabbt o effektivt. Bra tillgänglighet vid visningar o frågor.

Jag har använt Fastighetsbyrån själva vid tidigare försäljning, så har upplevt Fastighetsbyrån både som säljare o köpare.
    2023-03-18 Verifierad kund
    Duktiga mäklare med trevligt bemötande!
    2023-03-05 Verifierad kund
    Otroligt proffsig mäklare. Bra bemötande, lyssnade noga på mina önskemål och försäljningen sköttes efter mina önskemål. Jag hade ett tydligt prismål och en tydlig tidsram. Johan såg till att möta båda de önskemålen.
    Jag är mer än nöjd och berättar gärna om hur nöjd jag är för alla som frågat om min försäljning!
    Stort tack för sådan fin respons, jättekul att höra tycker vi! Varmt välkommen åter om vi kan göra något för dig i framtiden. Vi önskar dig en fin vår! Fastighetsbyrån Mora
    2023-03-01 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och lätt att förstå allt som har att göra med försäljningen
    Hej, Vad roligt att höra - varmt tack för de fina orden. Vi önskar dig en fortsatt fin vinter och vår. Fastighetsbyrån Mora
    • Sandhed
    2023-02-18 Verifierad kund
    Bra bemött av mäklaren är nöjda
    Tack så mycket - Ha en härlig vinter! Varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden Fastighetsbyrån Mora
  • Derya T
    köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Mora
    • Orsa
    2023-02-16 Verifierad kund
    Hon var mycket förklarande och gav ett trevligt välkomnande. Tack så jättemycket!!
    Stort tack för sådan fin respons, jättekul att höra! Varmt välkommen åter om vi kan göra något för dig i framtiden. Önskar dig en fortsatt fin vinter & vår, vi ses! Fastighetsbyrån Mora
    • Färnäs
    2023-02-03 Verifierad kund
    Bra bemötande. Smidigt vid kontraktskrivandet.
    • Färnäs
    2023-02-01 Verifierad kund
    Med den ordinarie mäklaren har vi bara haft tfn, sms och mail kontakt med och det har fungerat alldeles utmärkt. Däremot är det mindre lyckat att sätta in en annan mäklare att visa objektet i fråga då denne inte kunde svara så bra på våra frågor.
    Tack så mycket för fint omdöme 😊 Välkommen till Mora och hoppas ni kommer att trivas!
    Vid visningar vid kort varsel samt helger hjälps vi alltid åt med visningar för att alla våra spekulanter ska få möjlighet att komma och titta. Efter visning ringer alltid ansvarig mäklare upp för att stämma av frågor och funderingar. Må så gott!
    • Våmhus
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mycket trevlig, proffsig, kunnig, noggrann och engagerad mäklare. Stort tack till Emma Albinsson! Vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen.
    Hej Eva, tack så jättemycket för dom fina orden du skrivit. Det värmer att få höra att ni är nöjda men både köp- och säljprocessen. Tacksam för förtroendet att få hjälpa er med livets störta affär och vill önskar er all lycka i erat nya boende!!
    Varma hälsningar Emma
    • Skogsbacken - Hånåkni
    2023-01-14 Verifierad kund
    Trevligt o bra bemötande och flexibelt från de 3 mäklare som var involverade. Kändes klart bättre än mina tidigare kontakter med andra mäklare genom åren. Fanns även en Mkt bra o sympatisk fotograf kopplad till Fastighetsbyrån Mora- Svåra tider att sälja så det drog ut mer på tiden mer än vad mäklaren först trodde när vi inledde säljprocessen. Men när det väl blev affär så hanterades kontakten med mig o köparen mkt smidigt. Det gick snabbt komma överens och det ordnades möte o kontraktskrivning precis när det passade mig. FByrån Mora kan rekommenderas!
    Tack så mycket för sådan otroligt fin respons, jättekul att höra tycker vi, det värmer verkligen! Ha en härlig vinter, vi ses. Fastighetsbyrån Mora
    2023-01-06 Verifierad kund
    Bra och professionell bemötande.
    Hej, Vad roligt att höra - varmt tack för de fina orden. Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året! Fastighetsbyrån Mora
    2022-12-28 Verifierad kund
    Emma Albinsson har varit strålande genom säljprocessen.
    Stort tack för sådan fin respons, jättekul att höra tycker vi! Varmt välkommen åter om vi kan göra något för dig i framtiden. Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året! Fastighetsbyrån Mora
    2022-12-20 Verifierad kund
    Trevlig och serviceinriktad mäklare. Snabba svar. Flexibel vid visningar.
    Stort tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter i framtiden om vi kan göra något för dig. Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året! Fastighetsbyrån Mora
    2022-12-02 Verifierad kund
    Perfekt Mycket bra Mycket bra 💕
    Tack så mycket för sådan otroligt fin respons, jättekul att höra tycker vi, det värmer verkligen! God jul & gott nytt år! Fastighetsbyrån Mora
    2022-11-18 Verifierad kund
    Trevlig och engagerad mäklare. Bra information under hela processen.

Jag hade förväntningar på ovanstående och känner mig nöjd med kontakten.
    Tack så mycket för sådan fin respons, väldigt roligt att höra tycker vi! Ha en härlig vinter! Fastighetsbyrån Mora
    2022-11-16 Verifierad kund
    Är nöjd med mäklaren Emma. Har fungerat bra.
    Hej, Vad roligt att höra - varmt tack! Ha en fin vinter, vi ses! Fastighetsbyrån Mora
    2022-11-14 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Johan var mycket genuin och pedagogisk från start till mål.
    Stort tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter i framtiden om vi kan göra något för dig. Må så gott! Fastighetsbyrån Mora
    • Evertsberg
    2022-11-07 Verifierad kund
    Mycket bra och professionellt. Hon förklarade tydligt arbetsgången i försäljningsprocessen och gjorde det enkelt för oss att följa stegen genom säljcoachen. Vi fick information om de alternativ vi behövde välja vad beträffar olika steg som försäkring mot dolda fel etc. Hon skötte budgivningen bra eftersom slutpriset blev högre än utgångspriset.
    Sammantaget är jag väldigt nöjd med hennes insats och skulle gärna rekommendera Fastighetsbyrån till någon annan som funderar på att sälja sin bostad.
    Tack så mycket för sådan otroligt fin respons, jättekul att höra tycker vi, det värmer verkligen! Ha en härlig höst & vinter, vi ses. Fastighetsbyrån Mora
    2022-11-05 Verifierad kund
    Vi har fått ett professionellt bemötande med en mäklare som är mån om både säljare och köpare. Mäklaren har vinnlagt sig om att vi som köpare är införstådda med processen.
    Så härligt att höra, vad glada vi blir! Varmt välkomna åter i framtiden om vi kan göra något för er och önskar er en fortsatt trevlig höst & vinter! Fastighetsbyrån Mora
    • Evertsberg
    2022-11-05 Verifierad kund
    Mycket bra och proffsig hantering av uppdraget. Bra information hela tiden om hur ärendet har fortskridit. Har bara positiva upplevelser av mäklarens arbete.
    Hej, Vad roligt att höra - varmt tack för de fina orden. Ha en fin höst & vinter! Fastighetsbyrån Mora
    • Broåkern
    2022-10-22 Verifierad kund
    Nöjd med bemötande och hjälpsam
    Stort tack för sådan fin respons, jättekul att höra tycker vi! Önskar dig en fin höst & välkommen åter om vi kan göra något för dig i framtiden. Fastighetsbyrån Mora
    2022-10-16 Verifierad kund
    Madelene Hassa för ett mycket bra bemötande 🤗🤗🤗👍👍👍
    Varmt tack för sådan fin respons, jättekul att höra! Fastighetsbyrån Mora
    2022-09-29 Verifierad kund
    Jättebra mäklare som hjälpte till med precis allt! Jag är supernöjd :)
  • köpte en tomt med hjälp av Fastighetsbyrån Mora
    2022-09-16 Verifierad kund
    Mycket bra och proffsigt bemötande. allt fungerade smidigt och bra. Jag är väldigt nöjd och tacksam för hela genomförandet av affären.
    Stort tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter i framtiden om vi kan göra något för dig. Må så gott & lycka till med byggnationerna! Fastighetsbyrån Mora
    • Våmhus
    2022-09-12 Verifierad kund
    Väldigt kunnig, positiv och professionell. Tydlighet och bra rådgivning.
    Hej, Vad roligt att höra, det blir vi väldigt glada för. Varmt tack! Ha en fin höst, vi ses! Fastighetsbyrån Mora
    2022-08-26 Verifierad kund
    Proffsigt och trevligt bemötande, som vanligt vid kontakt med Fastighetsbyrån och dess personal i Mora.
    Tack så mycket för sådan otroligt fin respons, jättekul att höra tycker vi, det värmer verkligen! Fastighetsbyrån Mora
    2022-08-24 Verifierad kund
    Emma Albinsson skötte sig med den äran.
    Kände mig trygg under hela processen.
    Stort tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter i framtiden. Må så gott! Fastighetsbyrån Mora
    2022-08-16 Verifierad kund
    Wir wurden sehr zuvorkommend und aufrichtig behandelt.
    Unsere Erwartungen voll erfüllt
    So schön zu hören, darüber freuen wir uns. Herzlich willkommen in der Zukunft, wenn wir etwas für Sie tun können und wünschen Ihnen weiterhin einen angenehmen Herbst! Fastighetsbyrån Mora
    2022-08-16 Verifierad kund
    Jag blev bemött väldigt bra av mina mäklarare.Mina förväntningar blev uppfyllda bra.Mina mäklare gjorde ett bra jobb,jag är så nöjd med dom.Tack från mig.🤗
    Så härligt att höra, det blir vi glada för. Varmt välkomna åter i framtiden om vi kan göra något för er och önskar er en fortsatt trevlig sommar & höst! Fastighetsbyrån Mora
    • Tomtebo
    2022-08-04 Verifierad kund
    En svært trevlig set.
    Jeg hadde store forventninger til at megleren kunne presentere leiligheten for salg, og han innfridde til de grader.
    Tilbakemeldingene fra megler mottok jeg jevnlig, noe som jeg satte stor pris på.
    Tack så hjärtligt, vad fint att höra att du är så nöjd, det värmer! Hoppas du får en fortsatt fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    • Nusnäs
    2022-08-04 Verifierad kund
    Madelene är den bästa mäklaren i området tycker vi!
    Har både sålt och köpt flera objekt med henne.
    Stort tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att ni är nöjda! Ni är varmt välkomna åter i framtiden! Fastighetsbyrån Mora
    • Kättbo
    2022-08-02 Verifierad kund
    En så länge en bra upplevelse.
    Vad bra, tack Per! Trevlig helg! Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-27 Verifierad kund
    Försäljningen gick bra, Trevlig och hjälpsam mäklare.
    Vad kul att höra, tack så mycket! Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-18 Verifierad kund
    Allt var kanonbra och mäklaren gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda
    Vad roligt att höra, tack så mycket! Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-12 Verifierad kund
    Vi blev mycket nöjda med försäljningen av vår stuga. Mäklaren gjorde ett väldigt bra jobb.
    Så härligt att höra, varmt välkomna åter i framtiden och trevlig sommar på er! Fastighetsbyrån Mora
  • Gunilla Irene J
    sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-09 Verifierad kund
    Mycket trevligt och proffsigt bemötande.
    Våra förväntningar uppfylldes med råge.
    Tack så mycket för fin respons, jättekul att höra. Ha det gott! Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-07 Verifierad kund
    Vänligt bemött hela tiden. Kunde inte ha varit proffsigare. Helt perfekt.
    Men vad kul att du är nöjd, stort tack och välkommen åter i framtiden! Fastighetsbyrån Mora
    2022-07-07 Verifierad kund
    Bra bemötande och sammantaget bra. Sämre på banksidan.
    Tack så mycket för bra feedback och för att du tog dig tiden att svara. Hoppas du får en fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    • Gesunda
    2022-07-04 Verifierad kund
    Allt har fungerat bra.
    Kommunikation mellan oss har varit bra.
    Tack så mycket för det, vad roligt att höra!
    Vi önskar dig en fortsatt härlig sommar,
    /Fastighetsbyrån Mora Orsa Idre
    2022-06-20 Verifierad kund
    Mäklaren är kanonbra, levde upp till våran förväntan.
    Allt gick supersmidigt och vi är nöjda med försäljningen
    Stort tack för ert fina omdöme. Kul att höra att ni är nöjda, hör av er om vi kan göra något för er i framtiden. Allt gott! Fastighetsbyrån Mora
    • Vika
    2022-06-20 Verifierad kund
    Motsvarat dom förväntningar vi hade.
    Stort tack - kul att höra att ni är nöjda, varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden. Önskar er en fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    • Bonäs
    2022-06-09 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och information av Mäklarn.
    Stort tack - vad roligt att höra att du är nöjd, vi önskar dig varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden. Önskar er en fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    2022-05-30 Verifierad kund
    Ordning och reda. Känns tryggt. Gått igenom allt noggrant och väl. Professionellt! Mycket fint och trevligt bemötande. Uppskattad värdering av arvode. Rekommenderas vidare!
    Vilket fint omdöme - vad glada vi blir! Varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden. Ha en fortsatt härlig sommar! Fastighetsbyrån Mora
    2022-05-28 Verifierad kund
    Mycket trevlig och seriös mäklare med högt kundfokus 👍
    Tack så mycket för det, vad roligt att höra - det värmer.
    Vi önskar dig en fortsatt härlig sommar!
    /Fastighetsbyrån Mora Orsa Idre
    2022-05-16 Verifierad kund
    Emma var väldigt bra förberedd och informerade bra. Vänlig.

Förväntningarna var att få svar på frågorna vi hade och förhoppningen var att det skulle gå snabbt med fotografering och annons. Emma bemötte allt detta.

Vi har haft en jättebra upplevelse. Bra kontakt och en snabb och bra försäljning
    Stort tack - fantastiskt roligt att höra att ni är nöjda, varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden. Önskar er en fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    2022-05-14 Verifierad kund
    Fått otroligt bra och mycket informationen ifrån mäklaren och blivit bemött med öppna armar.
    Stort tack - Superroligt att höra att ni är nöjda, varmt välkomna åter om vi kan göra något för er i framtiden. Önskar er en fin sommar! Fastighetsbyrån Mora
    • Tomtebo
    2022-05-09 Verifierad kund
    Det varit lite trög försäljning, mycket kanske beronde på bostadsmarknads situationen, men det som var inte så bra att skriva på överlåtelsen, för 3 månader sen så gjorde vi ett köp hos fastighetsbyrå och vi fick en bra genomgång överlåtelsen med förklaring till olika uppgifter och vad ska göras och när, på den försäljning så fick vi ingenting, även köparen har inte fått mycket info på de viktiga uppgifter. Jag hade inge problem att inte läsa det eftersom jag har gjort det förut, men köparens första gången skulle ha varit värt det.
    Hej Bashar
    Tack för din feedback som vi naturligtvis tar till oss. Det stämmer att det ibland kan ta lite längre tid att hitta rätt kund. Köparna är väldigt nöjda att få köpa Er fina lägenhet och eftersom jag redan vid visningen gick igenom köpprocessen och att de fick ta del av överlåtelseavtal dagen innan vi undertecknade avtalet, så kände de sig nöjda med genomgången vid kontraktstecknandet.
    Allt gott!
    2022-05-05 Verifierad kund
    Professionell, tillgänglig, kunnig. Nöjd rakt igenom.
    2022-03-23 Verifierad kund
    Jag blev först positivt överraskad då mäklaren tog sig tid att ringa upp inför visningen. Sen blev jag besviken direkt efter visningen eftersom jag ville lägga ett bud då direkt. Men då gick det inte att nå mäklaren. Kanske är så det brukar vara? Men jag blev lite förvånad. Mäklaren var trevlig och behjälplig i samband med budgivningen och kontraktskrivningen.
    Hej Lina, tack för din feedback.
    Vi återkopplar alltid så fort vi får möjlighet och är inte alltid tillgängliga kvällstid.
    Hoppas ni kommer att trivas i erat nya hus! 😊