Supertrevlig, hjälpsam och professionell. Vi kan absolut rekommendera honom.
Oscar Gustafsson
Oscar Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mora
.Oscar Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-08. Oscar Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.7. Oscar Gustafsson har haft 37 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
39 omdömen om Oscar Gustafsson
Snäll och hjälpsam! Alltid tillgänglig. Han är väldigt kunnig och jag känner mig väldigt trygg!
Engagerad. Tog snabbt kontakt, tydlig och saklig men alltid med glimten i ögat. Professionell i alla frågor och snabb att hjälpa till med det lilla extra. Aldrig stressad utan lugn och stabil på mötena. Kommunicerar via mobil, sms, mail och skötte våra två affärer så bra! Rekommenderar Oscar och Fastighetsbyrån Mora varmt till dig som ska köpa eller sälja.
Jag upplever Oscar som mycket trevlig och ödmjuk, lättsam, noggrann och tydlig. Jag tycker att han har skött försäljningen jättebra!! Skulle lätt anlita honom igen!!
Har fått fantastisk hjälp under sommaren.. TACK…! /Tomas
Oscar är lättsam att ha och göra med. Försökte hela tiden att hålla ångan uppe trots att marknaden var emot oss.
Han har väldigt bra bemötande. Trevligt, respektfull som säljare.
En härlig, kunnig, omtänksam och seriös kille med hjärtat på rätt ställe Ringer t o m och hör hur man trivs i nya boendet!!! Rekommenderar honom på det varmaste 🏘 Vänliga hälsningar Siv Hinders
Mycket förtroendeingivande och hjälpsam. Flexibel och rolig. Personlig men ändå professionell. Han är helt klart en mäklare jag skulle vilja anlita den dagen jag säljer min bostad.
Allt är ok med upplägg och genomförande.