Alva Mjöberg

Alva Mjöberg

Alva Mjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mora

Alva Mjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Alva Mjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.6. Alva Mjöberg har haft 33 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

20 omdömen om Alva Mjöberg

Sedan starten hos Reco 2023
Elin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora
Mora Centrum

Fantastiskt bra hjälp när jag skulle köpa lägenhet.

Svar från Alva Mjöberg

Kul att höra, ha en trevlig helg!

Maia M
Köpte sitt hus med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora

Bra bemötande, bra på sitt arbete och kämpar för att uppnå sitt mål. Duktig på att kommunicera med båda sidorna. Önskar henne all lycka till i framtiden.

Svar från Alva Mjöberg

Tack Maia för de fina orden. Hoppas att ni trivs bra i erat nya hus. Ha en fortsatt fin höst!

Christofer E
Berget

Glad och trevlig tjej. Var dock sjukt svår att få tag på och dålig på att återkoppla! Hon var också väldigt kort i svaren och verkade tyvärr inte anstränga sig allt för mycket för att få till en försäljning. Det löste sig när jag kontaktade säljaren personligen!

Leah V
Gesunda

Bra bemötande med snabb kommunikation. Mycket professionell

Erik B
Köpte sitt hus med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora

Trevligt bemötande genom hela processen. Däremot en miss med fastighetsgräns vilket kunde framkommit tidigare om mer efterforskning från mäklaren och säljaren gjorts.

Daniel M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora
Mora Centrum

trevlig och hjälpsam mäklare som trots sämre tider hade ett engagemang att hjälpa oss med försäljningen/Daniel

Jan-erik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora
Mora Centrum

Trevlig cch tillmötesgående lätt att ha att göra med .

Linus W
Gesunda

Enkel kommunikation och snabb kontakt

Göran Mikael J
Sålde sitt hus med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora
Kallmora

Alltid ett professionellt bemötande. Mina förväntningar förverkligas varje gång. Min upplevelse av mäklaren vid försäljningen av Turistvägen 697 var exceptionell. Det var en stressfri och framgångsrik affär tack vare mäklarens höga kompetens, engagemang och det personliga bemötandet. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en mäklare som inte bara levererar ett fantastiskt resultat utan också gör resan dit till en positiv upplevelse. Hon var en riktig stjärna!

Svar från Alva Mjöberg

Tack Göran för otroligt fin respons. Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi mer framöver!

Magnus B
Köpte sitt hus med hjälp av Alva Mjöberg en del av Fastighetsbyrån Mora

Trevlig, korrekt och lyhörd. Svarar på telefonsamtal och återkopplar snabbt. En mäklare jag väldigt varmt skulle rekommendera!