Trevlig och mycket bra frisör.
Cityfrisörerna Gävle
Välkommen till Cityfrisörerna Gävle! Vi är din frisör i Gävle och vi har funnits i över 20 år för att se till att Gävleborna håller sina frisyrer uppdaterade. Våra frisörer har gesällbrev och den utbildning som krävs för att få kalla sig professionell frisör. Tjänster: Klippning, färg, permanent, slingor, skägg, styling och...
3369 omdömen om Cityfrisörerna Gävle
Sedan starten hos Reco 2022
Väldigt trevlig! Och noggrann.
Han förstod hur jag ville ha håret klippt och jag blev nöjd!
Jag går alltid nöjd från cityfrisörerna ocj så även denna gång.
Trevlig, bra bemötande till både oss föräldrar och barn.
Noggrann och duktig.Väldigt duktig frisör
jag blev väl bemött, mina förväntningar blev positiva, jag blev snyggt klippt !
DEN BÄSTA FRISÖR JAG HAFT I ALLA ÅR , TOPPEN!
Trevligt bemötande. Lyssnar på mig som kund, men kommer också med egna förslag.
Jättenöjd. Lika bra som sist. Proffsigt.
Jag blev lyssnad på och hon tog sig tid en väldigt positiv upplevelse och kommer att fortsätta där 👍
Lugn, nogrann och skicklig.. rekommenderas!
Trevligt bemötande och proffsigt. Som alltid på cityfrisörerna.
Den var super bra . Han var så duktig
Trevlig och noggrann. Lite fundersam om jag skulle haft liiiite mer uppklippt, men det ligger mer på mig än på Hazhar. Jag har bokat en tid i december hos Hazhar så jag rekommenderar honom varmt
Fin bemötande/ lyhörd personal/
Bra frisör, fin salong. Rekommenderas
Jag hade inte bestämt någon tid. Men fick komma och klippa mig på engång. Tycker att tjejen som klippte mig gjorde ett bra jobb.
Bra bemötande , snabb service , mycket bra resultat , snyggt
Så trevlig och uppriktig när hon skulle hjälpa mig med vad som hade passat mitt hår bäst. Rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande och duktig frisör.
Jätte bra besök. Trevlig personal. Nöjd med min nya frusyr.
Snabb och noggrann samt trevlig
Blev som ja önskade, kort o snyggt
Duktig, kunnig och inlyssnande!
Jättetrevlig och proffsig frisör som verkligen lyssnade in hur man önskade bli klippt. Verkligen nöjd
Trevlig lugn och väldigt duktig
1 aldrig varit så otroligt. snygg i håret efter en klippning som Ali klippte. 2. Hans rätta frågor till mig före klippning = han ville verkligen känna av min bekvämlig vad gäller jaget och mitt hår. 3. Kom med förslag efter sina frågor för att känna av att vi var på samma våglängd 4. Ali har extremt social kompetens så jag kommer inte någon annan klippa mig.
En väldigt trevlig person. Mycket social. Sedan var han väldigt bra frisör. Jag blev mycket nöjd. Det blev ett mycket bra frisörs kontakt
Bra bemötande o duktig o lyhörd
Bra bemötande, och fin klippning
Alltid nöjd och jag kommer åter
Alltid trevligt och proff! Tack för att ni finns och har tålamod med oss alla.
Trevlig, duktig, lyhörd. Bra bemötande!
Duktig, noggrann och snabb frisör.
Väldigt nöjd........................
Mycket bra, duktig med barn och såg till att barnet fick den frisyr han ville ha på ett skämtsamt och trevligt vis :)
väldigt kunnig och trevlig. Jag bokar alltid hos honom!
Väldigt proffsig bemötande och duktig
Super duktig! Riktigt nöjd kan verkligen rekommendera
Servicemainded. Noga. Intresserad av vad kunden ville och tyckte.
Trevligt bemötande. Lyssnade in min önskan, och gav lite förslag. Resultatet blev mycket bra
Kanon bra bemötande och ett grymt bra resultat.
En mycket kompetent frisör och dessutom trevligt bemötande!
Han är jätteduktig och trevlig
Trevlig och bra klippning, men jag är ändå fortfarande.mest förvånad över att han direkt efter att han sköljt ur slingorna blandar ny färg och sedan masserar in den i hela håret. Så jag kommer hem med helfärgat här istället för med slingor som beställt. Jag frågade honom när han kom tillbaka med nya färgen om något blivit fel, men fick svaret att den nya färgen skulle bli en lansering. Färgen är fin, men jag ville ju ha slingor delvis för att slippa utväxt. Jag blir inte klok på det.
Lugn och behaglig frisör! Noga och duktig! Kommer gärna till honom igen! Mvh Lillemor
Han gjorde ett bra jobb och var trevlig jag är supernöjd!
Mycket trevligt lätt att bokatid trevligt bemötande
Alltid lika trevligt att få håret klippt och vårdat av Ali. Jag är så nöjd med hur han klipper mitt självlockiga hår. De flesta frisörer och frisörskor jag gått till har haft problem med att gör en bra frisyr på grund av mitt självlockiga hår. Ali vet precis hur man klipper den här typen av hår med ett suveränt bra resultat.