Kompeten. Tillmötesgående. Serviceinriktad.
WAU Karlstad
Vad härligt att du hittat till vår nya salong på Sundsta Torg i Karlstad! Här har vi samlat några av Värmlands bästa frisörer som står redo att skämma bort dig för en liten stund. WAU Karlstad strävar efter att erbjuda en annorlunda upplevelse, och även om vi inte är belägna mitt i stan, är vi ändå nära till hands. Ta dig...
761 omdömen om WAU Karlstad
Sedan starten hos Reco 2024
Jättebra! Jag blev jättenöjd med klippningen och Matilda var jättetrevlig!
Jätteduktig, lyssnar och känner in vad man är ute efter men kommer också med egna förslag och idéer. Nöjd.
Jag blev jättenöjd med både klippning och färgning!
Jätteduktig - lyhörd, trevlig och framförallt en skicklig frisör. Blev mycket nöjd
Proffsig och trevlig. Nöjd kund sen många år bakåt.
Är ALLTID nöjd när Maja har klippt mig! Plus att man känner sig bortskämd när hon tvättar, klipper och stylar håret. Får ofta beröm för min frisyr av andra.
Superduktig och proffsig samt trevlig!
Proffsigt! Vänligt! Jag är jättenöjd!
Maja är uppmärksam, duktig och lyssnar till vad kunden vill
Proffsigt och noggrann med kunden i centrum
Tack för din feedback! Det värmer 😍
Hon är skicklig i sitt yrke och bra tips
Tack för din feedback! 😍 välkommen tillbaka!
Jättemysig stund, Irma var snäll och duktig :)
Tack för fina ord, värmer!🩷 Välkommen tillbaka!
Mycket duktig och proffsig tjej med en väldigt fin energi. Lyssnade in mig väldigt mycket 😁
Tack för fina ord! Du är så välkommen tillbaka 😍
Jätte nöjd !Kommer tillbaka. Anita🙂
Tack 🩷 härligt att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
Felicia var jättetrevlig… men blev lite besviken då utväxten forfarande syns bak som en skarp kant o det inte blev de effektslingorna jag efterfrågade. I övrigt trevligt bemött…
En skicklig frisör, lyhörd på hur jag ville bli klippt och förstod hur jag menade. Trevlig och med ett varmt och lugnt bemötande. Kände mej välkommen direkt. Har redan bokat nästa besök. Rekommenderar Irma, så himla bra ❤️
Men tack för fina ord 🩷 det värmer! Vad kul! Ser fram emot ditt nästa besök, välkommen! 😍
Jag fick ett så bra bemötande och blev så nöjd över resultatet!
Tusen tack Elin! Ditt omdöme betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Väldigt duktig och kompetent, ser kunden i fokus väldigt skön hårmassage.
Tack för fina ord 😍 varmt välkommen tillbaka!
Så trevlig och inkännande. Pratade mycket om hur man sköter håret när man har egen brunn så glad och nöjd för alla tips. Skulle rekommendera alla dagar i veckan
Men tack! Kul att du är nöjd och tack för rekommendationen 😍 välkommen tillbaka !
Jätteduktig och trevlig frisör!
Tack för din feedback, värmer 😍
Trevligt bemötande som sätter lite guldkant på frisör besöket.
Tack för dina fina ord 😍 välkommen tillbaka!
Irma en helt underbar frisör,kände direkt att man skulle trivas,rolig o jätteduktig,tog sig vrrkligen tid,för att man skulle ha det bra,njöt verkligen av denna dag. Ett trevligt mottagade alltså en frisör som hadr allt.
Tusen tack för fina ord😍 vad kul att du hade en härlig upplevelse! välkommen tillbaka!
Min upplevelse med Irma. Jag är så nöjd med min upplevelse. Irma är proffsig. Jag är så nöjd med mitt hår och alla svar på mina frågor. Rekommenderar Irma. Jag kommer åter framöver.
Men vad härligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss! Tack för att du rekommenderar oss 😍 välkommen tillbaka!
Jättebra klippning. Lugn och noggrann.
Tack för feedback! Välkommen tillbaka 😍
Bra upplevelse. Goda råd och snygg frisyr.
Tack för feedback, värmer 😍 välkommen tillbaka!
Är alltid nöjd efter att ha varit hos Felicia. Alltid kul att prata hårvård och produkter, hon är så oerhört kunnig på området. Får alltid bra tips som jag följer. Supernöjd!
Men tack för fina ord, och vad roligt att du är nöjd! Välkommen tillbaka 😍
Proffsig och personlig, ska verkligen besöka henne igen.
Tack för fina ord! Varmt välkommen tillbaka 😍
Helt fantastiskt duktig och trevlig! Klippte mig och blev otroligt nöjd, hon förstod precis hur jag ville ha det🫶
Men tack för fina ord och vad roligt att du är nöjd 😍
Mycket bra! Att bli omhändertagen av kunnig o trevlig personal! Ett mycket bra bemötande, trevlig att prata med!kommer att klippa mig hos Felicia igen! Snaggat!mvh per lindborg!8
Men tack för din feeeback Per 😍 Välkommen tillbaka!
Jag behövde byta frisör pga att jag flyttat till Karlstad. Jag känner alltid oro när jag byta till ett nytt ställe men jag blev vänligt bemött och blev nöjd med färg, tvätt/ massage och klippning. Jag kommer fortsätta att boka tid hos Matilda.
Tack! Vad härligt att höra att du fick en bra upplevelse hos oss din första gång! Varmt välkommen tillbaka 😍
Had a color makeover with Felicia. Super happy with the result.
Thanks! Happy to hear! 😍 Welcome back when its time again!
Blev mycket väl bemött proffsig på alla sätt kommer absolut att fortsätta att gå dit och rekommendera alla jag känner att gå dit, snygg lokal oxå
Men tack vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss 😍 varmt välkommen tillbaka!
Otroligt erfaren och lyhörd mot kund! Hon ger det där extra som gör att man vill tillbaka.
Tack för fint feedback, det värmer!🩷 Välkommen tillbaka!
Irma lyssnade och var duktig och noggrann. Längden på håret hon föreslog blev bra och tvättade håret skönt. Bjöd på gott kaffe och choklad.
Tack för fina ord! Kul att du haft en bra upplevelse hos oss! Välkommen tillbaka!🩷
Mycket bra bemötande och jättenöjd med klippningen.
Tack! Vad härligt att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka 🩷
Är mycket nöjd med bemötandet från Felicia. Hon var vänlig och intresserad av mina önskningar av hur jag ville bli klippt. Hon erbjöd att jag kunde komma tillbaka om jag inte skulle vara nöjd med frisyren . Kan varmt rekommendera Henne till andra.
Men tack för fin feedback och rekommendation 🩷 kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka!
Jättenöjd i mitt första möte med frisör Matilda! Inlyssnande i vad jag som kund önskade mig. Vi pratade oss fram gällande slingor och dess kulör. Även klippningen. Supernöjd med såväl klippning som färgning! Har nu två frisörer på WAU som jag definitivt återvänder till!
Men tack för du delar med dig om din upplevelse hos oss 🩷 fina ord, det värmer! Välkommen tillbaka!
Alltid bra bemötande hos bästa Felicia ☺️
Tack vad kul att höra! Du är så välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷
Emilia är jätteduktig och lyssnar alltid in hur man vill ha det blir alltid lika nöjd efter att ha varit till henne och WAU
Tack Emelie, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
väldigt trevlig och lyhörd person. alltid glad och det känns att hon är en väldigt genuin människa.
Din feedback värmer, stort tack Fredrik! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Klippning, ny frisyr Mycket trevlig, bemötande och duktig bara plus från mig
Stort tack Anette! Din feedback betyder massor. Varmt välkommen tillbaka igen.
Super trevlig, duktig och gav bra tips!!
Stort tack Felicia, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka igen.
Otroligt lyhörd och go frisör. Vi började med en noggrann konsultation där hon gav tips & pratade om hur man kan jobba med håret frampå och ta hand om det. Ett otroligt öga för färg då hon blandade ihop den alldeles perfekta bruna nyansen för mig som fick mina ögon att poppa ut som aldrig förr. Även en lugg klippning där Matilda trollade fram mitt självförtroende igen. Ett extra stort plus för den sköna skalp massagen jag fick vid schamponeringen. Matilda är absolut en frisör jag vill gå tillbaka till, hon visade mig absolut magi med klipp & färg. Rekommenderar starkt! 🤎
Men wow! Tack så mycket för fina ord och att du delar med dig om din upplevelse! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷
Det var min första gång på den här frisören med Irma och det gått jättebra. Irma är verkligen trevlig och duktig. Super nöjd med mitt hår.
Tack för din fina feedback, Shahrzad. Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Hon är verkligen den bästa frisören! Är alltid så så nöjd!
Tusen tack för din fina feedback Lovisa, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Jag är supernöjd efter mitt första besök hos Emilia! Inlyssnande, lugn, kom med idéer och tog sig verkligen tiden och var engagerad. Jag var så glad och nöjd efteråt. Tack så jättemycket, jag kommer tillbaka!😄
Kul att du hade trevlig upplevelse hos oss och att du är nöjd! Ser fram emot nästa besök! Välkommen tillbaka 🩷
Duktig o trevlig. Fattade hur jag ville ha det.
Tack för feedback! Välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷
Super duktig och trevlig! Lyssnade väldigt bra på hur jag ville ha det och samarbetade jättebra! Resultatet blev grymt!
Vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka! 🫶🏻
Färgnyansen och styrkan på färgen blev perfekt och stunden på salongen trivsam och skön.
Vad kul att höra Barbro! Kul att du är nöjd med din vistelse hos oss! 🫶🏻