Otroligt kunnig, härlig och lyhörd. Man känner sig väldigt trygg i hennes stol
WAU Karlstad
Vad härligt att du hittat till vår nya salong på Sundsta Torg i Karlstad! Här har vi samlat några av Värmlands bästa frisörer som står redo att skämma bort dig för en liten stund. WAU Karlstad strävar efter att erbjuda en annorlunda upplevelse, och även om vi inte är belägna mitt i stan, är vi ändå nära till hands. Ta dig...
854 omdömen om WAU Karlstad
Sedan starten hos Reco 2024
Matilda är Alltid tillmötes gående & vi har alltid trevligt när jag är på salongen . Jag får alltid superbra service Såå nöjd 🥰🥰🥰
Man blir alltid väl bemött. Hon försöker alltid förstå hur jag vill bli klippt. Jag kan rådfråga om vad som blir bäst. Jag har varit mycket nöjd med resultatet.
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Irma, oavsett om det gäller klippning eller färgning! Härlig person med mycket bra service. Rekommenderas starkt!
Blev jättenöjd och kommer att återvända
Matilda var väldigt duktig och strukturerad på att sätta i min hårförlängning. Det gick fortare än vad jag trodde. Supertrevlig och väldigt mån om att kunderna får den bästa upplevelsen. Jag satt verkligen i goda händer och kände mig både trygg och lyssnad på. Stor eloge till dig Matilda och på återseende.
Jag har gått hos Emilia i flera år nu och mitt hår har blivit mycket bättre då jag har fått råd och nya idéer om hur hon ska behandla håret när jag är hos henne. Jag är så nöjd.
Min son var jättenöjd! Vi kommer tillbaka.
Att träffa duktiga Matilda var ett trevligt möte!
Trevlig! Skicklig! Serviceintiktad! Känns alltid bra att vara där och är alltid nöjd!😃
Matilda är en pigg glad och väldigt duktig frisör
Mycket trevlig och bra resultat
Felicia är mkt kunnig, omtänksam och professionell Jag har verkligen känt mig välkommen och hon har tagit hänsyn till mina önskemål vid varje tillfälle.
Trevlig och lyhörd frisör, är nöjd med besöket
Jag har klippt mig hos Maja i några år nu och det finns ingen annan jag skulle vilja gå till. Alltid lika bra resultat med både klippning och färg. Dessutom möts jag alltid av ett så trevligt bemötande! Karlstads bästa frisör enligt mig!
Proffsigt bemötande, kunnig, trevliga lokaler
Har haft Maja som frisör i några år nu och varje gång är jag så nöjd med resultatet. Maja är professionell och det känns mer som att man går till en kompis och klipper sig då hon är enkel att prata med. Maja har räddat mitt hår och hon vet också vad jag vill att hon gör med mitt hår. Maja är lyhörd för allt och jag känner att hon är helt klart en väldigt duktig frisör.
Tusen tusen tack för din fina feedback Emmelie! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen!
Ett trevligt bemötande. Vi hade höga förväntningar på Felicia då vi hade hört från andra som går till Felicia att hon är väldigt trevlig och hon levde verkligen upp till de så vi kommer att fortsätta att gå till henne 😀 Min dotter klippte sig samt gjorde slingor.
Tack Petra, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för och det glädjer oss att vi kunde möta era förväntningar! Ni är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Resultatet blev som jag hade tänkt mig/önskat mig samt att Maja va trevlig & glad!
Stort tack Isa, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Maja är grym, alltid positiv och trevlig! Lyssnar på sina önskemål och hon har även bra tankar och idéer när har själv har idétorka. Rekommenderar alla att klippa sig hos henne!
Stort tack, Robert. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Hon räddade mitt fula röda hår, så så nöjd!!
Tack för din feedback, Alina! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Hon va jättebra! Blev nöjd med håret och hade en bra upplevelse
Tack Bea. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Snäll och trevlig, duktig frisör.
Tack så mycket för din feedback Mathilda! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.
Fick en jätte fin klippning av Emilia med ett bra bemötande och jag blir nöjd varje gång jag klipper mig hos henne.
Tusen tack för din feedback Victor, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Supertrevlig, positiv, social och inlyssnade, bra kunskaper och omhändertagande! Inget dåligt att säga och ett superbra resultat! ❤️
Tusen tusen tack för din fina feedback, Alexandra! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. ❤️Varmt välkommen tillbaka!
Bra servicenivå trevlig,nöjd med resultatet kommer tillbaks
Tack så mycket för din fina feedback, Bo! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.
Alltid trevligt att gå till Maja och man blir alltid nöjd🥰
Tusen tack för din feedback, Thea! Det glädjer oss att höra. Varmt välkommen tillbaka! 🥰
Emilia är otroligt skicklig på både klipp och färg🌟 jag är supernöjd med min nya frisyr och redan bokat ny tid🤗
Tack Ann-Sofi, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss ☺️ Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa besök!
Fick ett trevligt bemötande och behövde inte säga så mycket. Hon kom med bra förslag på hur hon skulle klippa mig. Det blev riktigt bra.
Tack Birgitta, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jag upplevde Maja som duktig. Hon kom med bra förslag och jag blev mycket nöjd med resultatet 👍🏼
Tack Therése! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jag var som vanligt mycket nöjd med klippningen och bemötandet /Bernt
Tusen tack! Vi uppskattar verkligen din feedback, Bernt! Varmt välkommen åter.
En lycklig tonåring här hemma som fick en fin upplevelse med en proffsig frisör! Skolavslutningen räddad ;)Tusen tack <3
Tack för din fina återkoppling Mathilda! Det gör oss verkligen glada att du har en lycklig tonåring där hemma som är nöjd med sitt besök hos oss. Varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.
Jag klipper mitt hår samt färgar och gör slingor hos Maja. Maja är den utan tvekan den bästa frisör jag någonsin har haft. Hon är oerhört ödmjuk och lyhörd men samtidigt tydlig med vilka förväntningar för mig som kund som är realistiska. Jag har gått till Maja i flera år och hon har alltid fria händer. Min man och min son är också stamkunder vilket visar vilken bredd hon har. Vi rekommenderar alltid Maja som frisör till våra vänner och bekanta. En riktig stjärna.
Tusen tusen tack Paula för din fina återkoppling. Den värmer verkligen och vi blir så tacksamma för att få erat förtroende. Det betyder mycket att ni vill rekommendera oss vidare 🫶🏼 TACK. Varmt välkomna när det är dags för ett besök till salongen igen.
Supertrevlig, kunskap om att se kunden och hur man som kund vill ha det. Med färger och stil. Har egen brunn så svårt med vatten, väldigt påläst om hur jag ska behandla mitt hår. Fick bra tips om produkter köpte Keraste shampoo och balsam. Även köpt oljan tidigare. Tacksam att jag fick tips om Felicia.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök, Ann. Tack så mycket för din feedback, den betyder massor för oss! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.
Fint bemötande, uppskattade att hon vågade delge sina åsikter vid förfrågan, personlig men professionell. Ingenting att anmärka på, är mycket nöjd med mitt besök och resultatet, tack!
Stort tack Amanda. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.
Alltid lika trevlig och superbra klippning.
Tusen tack för din feedback Britta, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Hon är alltid så proffsig och så härlig som person! Hos Maja blir jag alltid nöjd, glad och känner mig berikad på styling tips och hårvårds rekommendationer! Så trygg i Majas händer, å då har hon skapat många olika färger och frister. 10/10!
Tusen tusen tack för din fina feedback Frida! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid lika professionell, supernöjd
Tack för din feedback Madeleine, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka.
Så trevligt bemötande och bra service!
Stort tack Jonna. Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.
Alltid nöjd efter ett besök hos Felicia 🥰🌸
Tack för din feedback Ida. 🌸 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Hon är grym!!! Har aldrig varit annat än jättenöjd.
Tack Markus! Din feedback betyder massor för oss och det glädjer oss att du är nöjd. Varmt välkommen tilllbaka igen.
Bra service, väl bemött o bra klippning
Tusen tack Lotta, ditt omdöme betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka igen.
Alltid lika nöjd när jag bokar tid för behandling hos Maja!
Tusen tack för din feedback Lilli-Ann, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Supertrevlig tjej! Väldigt bra bemötande och flexibel när det strulade lite med bokningen. Kan verkligen rekommendera Matilda, hon gjorde ett grymt jobb med mitt stackars hår!🩷
Tack för din fina återkoppling Jasmine! 🌸 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Irma gjorde mitt hår precis som jag önskade och var väldigt trevlig att prata med. Satte mig på stolen och började prata och helt plötsligt hade det varit strax 4 timmar och så hade jag as fint hår :)))
Stort tack Klara för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Det gläder oss att du är nöjd! 🫶🏼 Vi hoppas få se dig igen snart.
Matilda är en kunnig, inlyssnande och störtskön frisör. Jag går alltid därifrån nöjd och får alltid komplimanger för mitt fina hår! Mycket noggrann och hjälpsam. Rekommenderar WAU och Matilda till de jag känner.
Stort tack Fanny. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss vidare till de du känner. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Är jättenöjd efter mitt besök hos Matilda. Var mitt första besök på Wau och jag är så glad att jag hamnade hos henne. Hon förstod precis vad jag ville ha i både färg och klippning och var superhärlig att prata med. Ett väldigt lättsamt besök där jag lämnade salongen med massa positiv energi och med den finaste blonda färgen jag haft på länge. Supernöjd!!
Tusen tack för din fina feedback Stephanie! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Det är alltid bra där!men sluta nu med era frågor!mvh per
Tack Per. Kul att du trivs hos oss. Vi uppskattar att du tagit dig tiden att ge oss din feedback på våra frågor ☺️ Varmt välkommen tillbaka igen.
Så otroligt duktig ! Oerhört intresserad av hår och gräver djupt för att hitta och lösa problem. Jag har aldrig varit så nöjd som när jag gick från henne sist ! Man kände sig väldigt ompysslad och lyssnad på!
Stort tack Elin. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att vi får ditt förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Första gången jag var hos Irma och WAU, men inte sista 🤗
Det glädjer oss att höra. Stort tack Malin! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen ☺️