Starta 60 dagar kostnadsfritt

Sveriges största oberoende
plattform för kundomdömen

Om Reco

Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Det är inget nytt fenomen utan människor har i alla tider tipsat varandra om vilka företag som är skickliga på vad de gör. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Just förtroende är så oerhört viktigt för oss, vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco så att våra besökare ska kunna känna sig trygga i sitt val av företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

JJ

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med över 1.000.000 kundomdömen om olika företag.

Tobias Basilius
VD och grundare

Kontakta oss här

Varför Reco?

Tillsammans med dig ser vi till att sätta upp tydliga mål att följa upp på, så att du får se effekten av att samla in omdömen. Några mål kan exempelvis vara att se till att din sökträff på Google förbättras, ge fler besökare och förfrågningar på din webbplats eller ta kontroll och förstärka ditt företags digitala rykte. Varför ska du göra det tillsammans med oss?

79ef0d_035004abba514a89ae10208c5febf8ef~mv2

Vi förstår vikten av bra kundservice

På Reco kan du alltid förvänta dig lättillgänglig och rådgivande support. Vi välkomnar alla frågor och vår support finns redo endast ett samtal, mejl eller sms bort. Vårt mål är att du ska spara tid och att jobba med oss ska vara enkelt och smidigt.

 

Innovativa för de mer komplexa lösningarna

I vilket program eller affärssystem hanterar du dina kunder? Vi har hittills byggt över 20 integrationer till våra kunders affärssystem för att ha möjlighet att automatisera insamlingen och verifiera affären. Har du ett system som inte finns bland våra färdiga lösningar? Inga problem, vi ser gärna över hur vi kan utveckla fler integrationer.

En trygg och rådgivande partner

Vi är investerade i ditt företags framgång. Genom att lyssna på dina behov möjliggör vi utveckling som skapar mervärde. Med vår långa erfarenhet skapar vi rätt förutsättningar för just ditt företag - för att uppnå dina mål.

 

Två månaders garanti

Det stämmer, vi har en omdömesgaranti. Det betyder helt enkelt för dig att du under de två första månaderna får möjlighet att testa på Reco utan några förpliktelser och kostnader - för att garantera att du kommer igång och börjar samla in omdömen, men framförallt att du är nöjd och produkten lever upp till dina förväntningar innan du börjar betala. Bloggtips: Läs mer om vår omdömesgaranti här

Vi är med i kampen mot
barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn!

Tack vare alla användare som lämnar kundomdömen varje dag har vi möjlighet att vara med i kampen mot Barncancer - och det är vi stolta över!

De senaste 5 åren har vi skänkt 510.000kr

barncancerfonden_logo

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i vårt formulär nedan, så hör vi av oss