Bestofbasic.se

Bestofbasic.se

• BadgeSevenYears
2 068
4.5

Välkommen till Best of Basic! Vi är varumärket som erbjuder kläder som passar kvinnan, inte som kvinnan måste anpassa sig till. Vi har butiker i Göteborg, Helsingborg och Stockholm, men du kan även handla smidigt online. Hos oss får du hjälp att hitta rätt passform och silhuett, både i butik och på distans. I vårt sortiment...

2068 omdömen om Bestofbasic.se

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 2068 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Pia W
Skrev om Bestofbasic.se

Köpte byxor, kofta, blus och linne. Känns som fina kvaliteter. Tyvärr är er priser för höga. Jag hade säkert handlat mer om priset låg lite lägre. Annars bra service. Borde även vara helt fraktfritt. Hade även varit bra om man såg lagersaldot i era butiker.

Eva J
Skrev om Bestofbasic.se

Enkelt att handla. Utmärkt information om man vill returnera ngt. Möjligheten att returnera till butik är väldigt bra då man slipper vänta på besked + trevligt bemötande i butiken när jag kom med min retur.

Kerstin J
Skrev om Bestofbasic.se

Jag har handlat hos Bestofbasic flera ggr och har alltid varit nöjd med deras varor. Enkelt att beställa o betala. Sist köpte jag en kjol som passade perfekt. Jag beställde den på måndagen och den kom på onsdagen. Alltid snabb leverans.

Ingela P
Skrev om Bestofbasic.se

Blev mycket nöjd då mitt plagg anlände i brevlådan. Den var finare än vad jag hade sett på bild!

Jenny S
Skrev om Bestofbasic.se

Snabb frakt. Bra kvalitet, men generellt ganska dyrt.

Britt-inger L
Skrev om Bestofbasic.se

Alltid fina varor. Finns alltid ngt att handla. Snabb service vid beställning. Bra service i butiken

Lisbeth B
Skrev om Bestofbasic.se

En mycket bra butik med väldigt bra sortiment både för vardag och fest. Mycket bra sortiment av jeans och andra byxor. Bättra kvalitet än de stora kedjornas billiga och dåliga kvalitet! Jag handlar det mesta här!

Ninni S
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt att beställa - men urusel levereras - beställde " snabb och enkel leverans till brevlåda med post Nord" - Har inte fått varorna än efter 7 arbetsdagar..... vet inte vad som är snabbt med den leveransen .....men fakturan har kommit....det var snabbt.....

Gunilla L
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt o bra. Med beröm godkänt.

Karin O
Skrev om Bestofbasic.se

Supersnabb leverans av favoritjeansen.

Irina F
Skrev om Bestofbasic.se

Väldigt bra. Rekommenderar andra.

Ingalill S
Skrev om Bestofbasic.se

Bra och enkel köpupplevelse i webbshoppen. Köpte en klänning

Fang F
Skrev om Bestofbasic.se

Fin passform och kvalitet precis som jag förväntar, snabb leverans.

Inger M
Skrev om Bestofbasic.se

Bra sortiment och fina kompletta varor som passat min generation.

Helen N
Skrev om Bestofbasic.se

Allt funkade smidigt med beställningen. Men väntar fortfarande på leveransen…så mycket låååång leveranstid tycker jag

Maud S
Skrev om Bestofbasic.se

Fina kläder, men beställde fel storlek. Nytt köp men tyvärr besked om att blusen var slut.

Katarina H
Skrev om Bestofbasic.se

Jag är nöjd med klänningen och kjolen! Kommer handla av er fram över !

Axel Lennart B

Snabba leveranser bra kvalitet

Lena H
Skrev om Bestofbasic.se

Tydliga måttangivflser. Trevligs byxfilmer. Damogt mode som är få som har.

Elisabeth H
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt och enkelt att beställa och jag fick linnetoppen väldigt snabbt. Toppen är jag väldigt nöjd med.

Yvonne S
Skrev om Bestofbasic.se

Jag älskar dessa Brax långbyxor, Mary. Bestofbasic svarade ganska omedelbart på mitt e-mail. Hela köp- och leveransprocessen fungerade smidigt och snabbt. Tack!

Ruth S
Skrev om Bestofbasic.se

Ok ingen förväntan köpt långbyxor som inte har kommit ännu??

Marja F
Skrev om Bestofbasic.se

Hemsidan anger snabbare leveranstid men beställningen har ej anlänt ännu efter 7 dagar. Kanske har med Post Nord att göra men hemsidan bör ändå ha realistisk information om leveranstider.

Harriette Ö
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt och smidigt. Bra utbud.

Siv B
Skrev om Bestofbasic.se

Det var enkelt att handla. Samma förväntningar som på alla försäljningssidor. Jag köpte en blus som fanns i butiken i Sollentuna. Det tog en vecka att få den. Jag kontaktades av Kundtjänst för det utlämningsställe jag valt inte gick att använda - istället blev det leverans i brevlådan - vilket ju var bättre. SÅ, en oklarhet på hemsidan - jag trodde inte det gick att få i levererat i postlådan, och valde då ett utlämningsställe när där jag bor, minns ej längre vilket. Så något var uppenbarligen förvirrande.

Ljiljana V
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket nöjd med mitt köp! Klänningen är fin .Personalen var trevlig och hjälpsam, och servicen var utmärkt. Jag kommer gärna tillbaka och handlar igen. Rekommenderas varmt!

Christina S
Skrev om Bestofbasic.se

Har handlat hos Bestofbasic.se flera gånger och har varit nöjd alla gånger. Denna gång handlade jag en kortärmad tröja från Micha. Den passade bra och jag är nöjd med köpet.

Olimpia L
Skrev om Bestofbasic.se

Hög kvalitet, varierat utbud. Rekommenderas varmt!

Inger Monika Elisabeth Ö

Jag beställde flera toppar och en byxa via hemsidan. Snabb leverans och snygga toppar i skön kvalité. Jag missade att ange leveransställe men fick snabb hjälp av kundtjänst. Mycket nöjd och är redan inne på nästa beställning.

Ellen S
Skrev om Bestofbasic.se

Jag uppskattar Best of Basic mycket. Dels för att det finns kläder med färg, och dels för att det är en bra kvalitet på kläderna. Vidare uppskattar jag mycket den klassiska tidlösa stilen, som jag hittar inte minst i kjolar och klänningar, men även i överdelar. Mycket trevlig bemötande i butiken på Frölunda Torg är ett ytterligare plus.

Kerstin F
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt att beställa och snabbt levererat. Däremot för att betala fakturan var man tvungen att ladda ner en app, man kom inte in direkt på banken.

Mia G
Skrev om Bestofbasic.se

Servicen olika beroende på vem som jobbar. Jag beställde byxorna på nätet för att få rätt storlek.

Maria L
Skrev om Bestofbasic.se

Enkelt att beställa. Perfekta jeans. Snabb leverans.

Marianne K
Skrev om Bestofbasic.se

Nöjd med allt som jag handlat från Er!

Gudrun E
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt och enkelt. Bra produkter.

Malgorzata S
Skrev om Bestofbasic.se

Köpte 2 toppar från Rabe. Har köpt samma märke tidigare och är nöjd med alla . Bra kvalité, rätt passform. Lätt att beställa, snabb leverans. Väldigt nöjd!

Eva R
Skrev om Bestofbasic.se

Bestofbasic klädval passar mig när det gäller deras klädstil på byxor tröjor och kjolar. Det enda som är svårt ibland är att storlek 34 finns så sällan. Nu hittade jag en jeanskjol i min storlek som var toppen.

Andrea L
Skrev om Bestofbasic.se

Bra hemsida, lätt att hitta. Köpt en kavaj, fin som beskrevs. Snabb leverans.

Björn J
Skrev om Bestofbasic.se

Bra hjälp och vänlig bemötande och expediten!

Jill A
Skrev om Bestofbasic.se

Så otroligt sköna och fina byxor! Inte dom billigaste men helt klart prisvärda för dom blir favoritbyxor och används mycket. Bekväma och med suverän passform!

Margita S
Skrev om Bestofbasic.se

Motsvarar helt och hållet mina förväntningar. Snabb leverans , alltid varit nöjd med mina köp.

Ingrid N
Skrev om Bestofbasic.se

Kvalitet rätt igenom ! Snabbast möjliga service dessutom.

Cecilia B
Skrev om Bestofbasic.se

Det är inte mycket att säga när den beställda varan visade sig vara slut. /Cecilia

Inga J
Skrev om Bestofbasic.se

Varor av god kvalitet till rimligt pris Utmärkt utbud av kvalitetsprodukter. En personal som erbjuder den ultimata servicen, som gör att man alltid känner sig välkommen vare sig jag bara vill kolla utbudet, eller handla. Bästa möjliga hjälp vid varje tillfälle! Inga J

Eva G
Skrev om Bestofbasic.se

Att handla är lätt, och det är alltid fina varor. Betyget dras ner av att priserna är alldeles för höga. Om priserna sänktes skulle ni få mycket mera sålt.

Birgitta S
Skrev om Bestofbasic.se

Passar perfekt. Snygga och eleganta. Bra kvalitet. Är skäna attvha på sig.

Monica Ragnhild P
Skrev om Bestofbasic.se

Bra utbud av kläder för kvinnor över 65 och det finns mycket att välja på, vare sig det är modeller eller kulörter. Dock saknar jag nu vårjackor

Karin M
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket bra att handla på Bestofbasic, Varorna kom snabbt och t o m passade

Eva B
Skrev om Bestofbasic.se

Alltid fått den service jag behövt.

Ann-Marie R
Skrev om Bestofbasic.se

Det fungerade bra att beställa men tyvärr var storlekarna inte ok så jag har fått skicka tillbaka. Jackan byter jag till mindre storlek hoppas det fungerar,