Bestofbasic.se

Bestofbasic.se

• BadgeSevenYears
2 019
4.5

Välkommen till Best of Basic! Vi är varumärket som erbjuder kläder som passar kvinnan, inte som kvinnan måste anpassa sig till. Vi har butiker i Göteborg, Helsingborg och Stockholm, men du kan även handla smidigt online. Hos oss får du hjälp att hitta rätt passform och silhuett, både i butik och på distans. I vårt sortiment...

2019 omdömen om Bestofbasic.se

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 2019 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Ann-Marie R
Skrev om Bestofbasic.se

Det fungerade bra att beställa men tyvärr var storlekarna inte ok så jag har fått skicka tillbaka. Jackan byter jag till mindre storlek hoppas det fungerar,

Kerstin J
Skrev om Bestofbasic.se

Trevligt sortiment som passar mig. Bra priser och snabb leverans.

Margareta K
Skrev om Bestofbasic.se

Har hittills varit nöjd med mina köp på Bestofbasic

Agneta P
Skrev om Bestofbasic.se

Bra storleksangivelse per plagg och annorlunda färger och mönster än på ”vanliga” e-handelsiter

Ann B
Skrev om Bestofbasic.se

Har handlat i många år. Är mycket nöjd, både vad gäller urval, service o snabba leveranser. Även kundservice via mejl är bra o snabb. Senast köptejag ettpar jeans från Laurie. En annan favorit är Tonis Sue pants. Har flera par av båda. Förutfick jag som stamkund 10 %, är det borttaget?

Gertrud H

Bra sortiment. Har handlar under flera år. Nöjd

Marianne R
Skrev om Bestofbasic.se

Snabb leverans o väldigt nöjd med mina jeans

Anita S
Skrev om Bestofbasic.se

Nöjd med varorna som jag beställde. Motsvarade mina förväntningar

Elisabeth T
Skrev om Bestofbasic.se

Bästa affären! bra kläder!bra kvalitet! Alltid nöjd!

Katalin P
Skrev om Bestofbasic.se

Jag brukar butiks handla. P.g.a. tidsbrist tänkte beställa på Bestofbasic.se 1 par byxor och en klänning. Varorna levererades inom 2 dagar, allt enligt min beställning. Jag är jätte nöjd! Tack!😊

Eva G

Min absoluta favoritbutik både på Korsgatan och på Frölunda Torg

Eva N
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt att beställa och snabb leverans. Mac Jeans perfekta i storlek.

Kerstin L
Skrev om Bestofbasic.se

Snygga bra kvalite't utmärkta leveranser

Sari D
Skrev om Bestofbasic.se

Har beställt ett par jeans MAC från Bestofbasic som jag fick för ett par veckor sedan. De luktar svavel och fruktansvärt illa och jag har försökt tvätta dem 1 gång och vädra dem. Jag har skickat ett ärende för reklamation till affären men efter undersökning så menar företaget att jeans luktar såhär. På nätet kan man läsa om jeans som luktar svavel. Då har tillverkaren behandlat dem fel vilket ger denna lukt. För att få tillbaks jeansen behöver jag dessutom betala returfrakten. Jag har i alla år varit väldigt nöjd. Men detta tror jag blev sista gången jag handlar här. Tråkigt men så får det bli.

Christina J
Skrev om Bestofbasic.se

Hittar då och då guldkorn. Otroligt snabba leveranser. Köpte senast en rosa jackkofta med guldknappar. Bra kvalitet.

Maria Ylva Kristina H

Snabb leverans och de enda jeans som jag kan ha på mig- Brax. Rekommenderar!

Ewa H
Skrev om Bestofbasic.se

Gillar era butiker! Kunnig och trevlig personal! Sortimentet passar mig! Första gången i webb butik. Lite tveksam….. lättare när man får hjälp!

Britt-Marie D
Skrev om Bestofbasic.se

Best ofbasics butik i Sollentuna funkar bra för mig. Kläder som passar ”vanliga kroppar ” och mycket kunnig och engagerad personal som hjälpt mig att hitta rätt i bl a ” byx-djungeln”

Elise F
Skrev om Bestofbasic.se

Stort utbud av byxor och jeans med bra beskrivningar.

Ulla R
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt att hitta på hemsidan och varorna är bra beskrivna. Bra utbud på både byxor och övriga plagg! Har man frågor så är kundtjänst lätt att få tag på via telefon, där trevliga personer svarar på frågor och löser eventuella bekymmer.

Birgitta A
Skrev om Bestofbasic.se

Motsvarande mina förväntningar på inhandlat plagg. Snabb service med tydlig information hela vägen från beställning till att varan var hos mig.

Agneta A
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt att handla byxor som i mitt fall. Best of Basic har bra beskrivningar av storlekar och passande byxtyper för olika kroppar och många bra märken. Dessutom snabb hantering och frakt. Mycket nöjd!

Annica P
Skrev om Bestofbasic.se

Bra kvalitet Bra passform på alla kläder

Britt E
Skrev om Bestofbasic.se

Jättebra fick det snabbt o smidigt

Annica S
Skrev om Bestofbasic.se

Toppen nöjd med varenda vara jag beställt. I det fall det inte passat har det varit enkelt att returnera eller byta. Ett extra plus för ert stöd till barncancer fonden.

Anne-Marie R
Skrev om Bestofbasic.se

Köper nästan alltid mina byxor hos best of basic. Ett skäl för detta är att det alltid finns en beskrivning om till vilken kroppsform en viss byxa passar. Underlättar att rätt byxa blir köpt•

Asta H
Skrev om Bestofbasic.se

Tycker om deras byxor och snabba leverans. Trevlig personal.

Kerstin A
Skrev om Bestofbasic.se

Tröjan stämde helt överens med beskrivningen. Snabb leverans. Jag är helnöjd.

Karin B

Fungerade bra särskilt efter samtal med Best of Basic Sollentuna

Gullevi F
Skrev om Bestofbasic.se

Enkelt och en beskrivning som stämmer överens m varan.

Märit P
Skrev om Bestofbasic.se

Jag gillar bestofbasics utbud av varor.

Marita K
Skrev om Bestofbasic.se

Allt fungerade bra och leveransen var snabb! Det enda jag skulle önska vore att ni använde er av Klarna som betalmedel!

Paula Marketta R
Skrev om Bestofbasic.se

Motsvarade helt min förväntan! Tack för snabb leverans.

Lena S
Skrev om Bestofbasic.se

Bra märken, rimliga priser, bra service.

Gertrud S
Skrev om Bestofbasic.se

Ett bra och varierat sortiment. Det går alltid att hitta något som passar tillfället både i butiken och på nätet. Mycket hjälpsam personal i butiken i Sollentuna.

Lillemor K
Skrev om Bestofbasic.se

Mycketbra passform på byxorna sen är dom bekvämaoch snygga.

Kristina H
Skrev om Bestofbasic.se

Det var så fina kläder! Precis vad jag letade efter!

Ylwa G
Skrev om Bestofbasic.se

Tar emot order och betalning på varor som inte finns på lager. ☹️

Lisbeth R
Skrev om Bestofbasic.se

Synd att man inte beskriver plagget lite mer noggrant, tex att det är strass på bakfickan. Svårt att ta bort.

Margaretha L
Skrev om Bestofbasic.se

Bästa kläderna för damer 60+. Bra utval, ofta färgglatt!

Gunnel E
Skrev om Bestofbasic.se

Snygga välsydda byxor rill ett överkomligt pris. Snabb och korrekt leverans.

Gunvor N
Skrev om Bestofbasic.se

Trevlig butik att handla i. Lätt att hitta vad man vill ha. Jag förväntade mig att hitta vad jag sökte både i butiken och på nätet. Jag köpte en polotröja av märket Micha, både en trivsam modell och en vacker färg. Mycket belåten!

Ylwa L
Skrev om Bestofbasic.se

Jag är nöjd med plagget och hur snabbt det skickades. Däremot är jag ingen fan av polyester, det vore trevligt om ni kunde satsa på naturmaterial istället, helst silketrikå!

Josefin W
Skrev om Bestofbasic.se

Snabb hjälp och trevligt bemötande.

Cecilia S
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket nöjd med de tre par byxor jag beställt

Ulla S
Skrev om Bestofbasic.se

Det finns byxor för alla oavsett kroppsform. Mycket att välja på. Har bara köpt byxor så övrigt kan jag inte uttala mig om. Hjälpsam personal och trevliga.

Tatjana K
Skrev om Bestofbasic.se

Alltid på topp och lätt att beställa varor!

Farah M
Skrev om Bestofbasic.se

Väldigt nöjd, snygga och fina plagg 👍

Sirkka F
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket bra och trevligt bemötande

Margit T
Skrev om Bestofbasic.se

Tidigare har jag alltid handlat i er butik på korsgatan. Alltid varit nöjd. Personalen tillmötesgående och hjälpsam. Nu handlat på nätet och det har fungerat väl. Utmärkt betalsystem via Svea Bank och swish. Vänligen Isabelle T.