Snabb service som vanligt. Reparera hellre en bara byter. Trevlig personal
LBS El & Diesel
Välkommen till LBS El & Diesel – din Autoexperten Bilverkstad i Linköping! Vi tar emot både personbilar, lätta lastbilar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckbyte samt montering...
7 omdömen om LBS El & Diesel
Sedan starten hos Reco 2015
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning LBS El & Disel
Jag är mkt nöjd, fick hjälp enligt önskemål.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Dom fixar våra bilar på ett proffsigt sett hela tiden.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden
Ett perfekt bemötande och snabbt agerande, och dessutom bra på Quick fix.. bra där 👍🏻
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar från verkstaden
Kunniga, vänliga och lösningsfokucetade
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Fått bra hjälp i många år. Allt fungerar bra efter reparationer. Mycket bra kommunikation med folket.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra service, trevlig personal
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan