LBS El & Diesel

LBS El & Diesel

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
5.0

Välkommen till LBS El & Diesel – din Autoexperten Bilverkstad i Linköping! Vi tar emot både personbilar, lätta lastbilar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad erbjuder bland annat felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckbyte samt montering...

7 omdömen om LBS El & Diesel

Sedan starten hos Reco 2015

Nils Johan Ingemar D
Skrev om LBS El & Diesel

Snabb service som vanligt. Reparera hellre en bara byter. Trevlig personal

Svar från LBS El & Diesel

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning LBS El & Disel

Tom Erik E
Skrev om LBS El & Diesel

Jag är mkt nöjd, fick hjälp enligt önskemål.

Svar från LBS El & Diesel

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Puts- Och Fasadteknik I L

Dom fixar våra bilar på ett proffsigt sett hela tiden.

Svar från LBS El & Diesel

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden

Carl Stefan J
Skrev om LBS El & Diesel

Ett perfekt bemötande och snabbt agerande, och dessutom bra på Quick fix.. bra där 👍🏻

Svar från LBS El & Diesel

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar från verkstaden

Maria Christina H

Kunniga, vänliga och lösningsfokucetade

Svar från LBS El & Diesel

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Lars-Erik Lennart A
Skrev om LBS El & Diesel

Fått bra hjälp i många år. Allt fungerar bra efter reparationer. Mycket bra kommunikation med folket.

Svar från LBS El & Diesel

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Mats Marcus Johan W

Bra service, trevlig personal

Svar från LBS El & Diesel

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan