Håkan T:
Tälles har från början ställt upp på ett professionellt och personligt sätt, oavsett om det gällt reparation eller service av mina personbilar och ibland även aktuell husbil. Personalen och jag klickade direkt och har jag varit i behov av lånebil har det alltid löst sig.
Tom Juhani K:
Fadi var mycket trevlig och saklig. Vi är nöjda med bilen. Ett par små fix men hoppas vi kan komma fram till en lösning ;). Rekommenderar starkt!
Peter Lars H:
Snabb service, trevligt bemötande och utmärkt resultat efter både keramisk behandling och rekonditionering med vaxning. Kan verkligen rekommendera denna firma.
Hälsningar Peter H
Jari Mikael S:
Vilken otrolig service,åkte in med lösa plåtar under bilen som skramlade,ringde runt för att få hjälp.
Skobes bil i Kisa fixade detta snabbt och räddad min semester, förstklassig service och glatt,trevligt bemötande, jag kan rekommendera Skobes i Kisa,ni blir glada kan jag lova.
Otto,du är sommarens stjärna,tack !
Med vänliga hälsningar
Jari med Audi A6
Marie A E S E S:
Vi fick bekymmer med vår bil på väg på semester till Vadstena. När vi sen på måndagen körde till denna verkstaden så tog de sig an min bil utan bekymmer. Drivaxeln som hade gått sönder. De fixade den under tiden vi var på semester och hade hyrbil. Detta är för mig ovärderligt vi hade inte kommit hem när vi skulle utan deras hjälp. Vill också påtala att de precis kommit tillbaka från sin semester den dagen.
Ingrid Christina H:
Vi fick en snabb kontakt/ hjälp när systersonen fått fel på bilen och behövde
en provisorisk lagning för att kunna rulla 35 mil i morgon. Du ÄR guld värd & TACK igen! 🙏