Christoffer Carl Joach A:
Sjukt trevlig personal, bra bemötande. Gjorde det lilla extra och försöktenrensa några felkoder men bjöd på detta då de inte kunde lösa problemet.
Kommer definitivt komma tillbaka hit för nästa service!
M Caroline H E W:
Bra. Servcis och bra bemötande. Väldigt bra bemötande. Dom gjorde även koll på saker som inte förväntade och tog upp det och gick igenom vad som gäller. Ett bra företag, ringde 5 andra biltekniker och tälles vad dom ända som kunde med kortvarsel och tog sig tid. Tack! Ni har mig som er trogna kund. /Stefan
Tomas Horst Friederich F:
I received help right away when I arrived. The problem was diagnosed in minutes, a part was ordered, and I returned the next day for a quick and complete solution.
Tom Juhani K:
Fadi var mycket trevlig och saklig. Vi är nöjda med bilen. Ett par små fix men hoppas vi kan komma fram till en lösning ;). Rekommenderar starkt!
Uwe B:
Lämnade in min husbil för försäljning till Östgöta husbil.
Bemötandet vid första träffen gav ett väldigt bra intryck,
Sen hade vi ett bra samtal om hur vi går vidare och bara tre veckor senar var affären klar.
Stort Tack till Ulf på Östgöta husbilar
Uwe Braatz
Peter Lars H:
Snabb service, trevligt bemötande och utmärkt resultat efter både keramisk behandling och rekonditionering med vaxning. Kan verkligen rekommendera denna firma.
Hälsningar Peter H
David N:
Mycket duktiga killar, allt gick snabbt och tydligt.
Inga konstigheter, offerten som jag fick var rimlig och det kändes nästan som om jag var med genom hela processen då de svara på alla mina frågor och uppdaterade mig!
10/10!!!
Jari Mikael S:
Vilken otrolig service,åkte in med lösa plåtar under bilen som skramlade,ringde runt för att få hjälp.
Skobes bil i Kisa fixade detta snabbt och räddad min semester, förstklassig service och glatt,trevligt bemötande, jag kan rekommendera Skobes i Kisa,ni blir glada kan jag lova.
Otto,du är sommarens stjärna,tack !
Med vänliga hälsningar
Jari med Audi A6
Marie A E S E S:
Vi fick bekymmer med vår bil på väg på semester till Vadstena. När vi sen på måndagen körde till denna verkstaden så tog de sig an min bil utan bekymmer. Drivaxeln som hade gått sönder. De fixade den under tiden vi var på semester och hade hyrbil. Detta är för mig ovärderligt vi hade inte kommit hem när vi skulle utan deras hjälp. Vill också påtala att de precis kommit tillbaka från sin semester den dagen.