Dom är toppen alla i bilvården.Kunniga och tillmöteskommande.
Bilvården i Vadstena AB
Bilvården Vadstena är en rekond-, bil- och däckverkstad i Östergötland med över 20 års erfarenhet. Vi erbjuder professionell bilrekond, rostskyddsbehandlingar, försäljning av däck och bilvårdsprodukter, reparation av stenskott och annan service din bil kan behöva. Vi kombinerar omtanke för både din bil och miljön genom att använda...
73 omdömen om Bilvården i Vadstena AB
Sedan starten hos Reco 2026
Bra service, bra priser och bra folk!
Toppen bra hjälp med all service vid däckbytet även detta är.
Det var toppen. Kunnig och trevlig personal
Kompetent, snabb och trevlig service!
Alltid kanonjobb och trevligt bemötande
Utmärkt service, helnöjd! Allt fungerade perfekt.
Trevligt bemötande! Diskuterade vad som skulle göras innan de reparerade bilen. Lät mig avgöra . Lämnade en kostnadsberäkning.
Alltid lika bra bemötande och fin service 🍀
Bra som vanligt, men nu mycket dyrare.
Ett varmt och ett trevligt bemötande Har varit kund sedan starten
Bra bemötande ock bra arbete färdigt på avtalet tid.
Får det jag beställer varje gång och är nöjd.
Som vanligt bra service och vänligt bemötande Trots ingen bokad tid tog dom sig ändå tid att ta hand om min bil och lösa problemet
Det fungerar bra med nya däck och byte. Frågetecken om efterdragning.
Alltid suveränt bemötande! Mvh Hans-Gustaf Johnson
God service och väl utfört arbete!
Alltid bra 😊. Perfekt i bemötande och arbete.
Alltid perfekt Bra jobbat Trevligt bemötande Prisvärdt
Trevligt bemötande och snabbt byte av däck.
Engagerad personal och ett trevligt bemötande. Rekommenderas.
Alltid lika trevligt bemötande.👍
Trevligt Snabbt Proffsigt
Alltid mycket trevligt mottagande och bra service.
Bra och prisvärt! Har borde däckhotell och rekond.
Snabbt och pålitligt. Trevlig personal. ❤️💙
Alltid så fokuserade på ett bra resultat. Trevliga och tillmötes gående. Min favo-firma
Bra service och bra utfört jobb!
Bilvården har trevlig personal som tog mina problem med rost under bilen på ett seriöst sätt. Jag fick en genomgång hur jobbet skulle gå till och en tidsbokning som passade bra. Då jag hämtade bilen var allt som jag förväntade mig plus att däcken var fixade.
Har alltid blivit supernöjd efter ett besök hos Bilvården!
Snabbt och trevligt bemötande
Tack och kul att du är nöjd över vårt arbete
Fint mottagande och bra service.
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen!
Nära och bra tillgänglig service. Känns pålitligt att vända sig till Bilvården i Vadstena
Tack, vi strävar alltid för att kunderna ska få den bästa och snabbaste hjälpen
Alltid ett proffesionellt och trevligt bemötande!
Tack så mycket för fina ord!!😀
Väl utfört arbete. Trevlig personal.
Hög tillgänglighet. Förträffligt bemötande och hjäper alltid till om man behöver något extra.
Tack, vårt mål är att kunden alltid är i fokus och ni får så bra hjälp som möjligt!
Snabba och duktiga killar som alltid gör ett mycket bra jobb. Kundbemötandet är också på topp. Är mer än nöjd som vanligt.
Tack för fin recension. Välkommen åter
Alltid snabba att utföra önskat arbete
Superstort tack för omdömet och bra att du är nöjd
Helt ok, väldigt bemötande och helt ok med tiden för bokningen, kort väntetid
Superstort tack för omdömet och bra att du är nöjd
Bra jobb utan uppehåll. Även omprogrammering av däcktryck gick även utan problem
Vi strävar alltid för att kunden ska få den bästa hjälpen och bli nöjda med vårt arbete
Ett mycket bra personligt bemötande
Positivt, tillmötesgående och ett bra arbete utfört.
Det är andra gången jag lämnar in för Lilla rekond”, och lika nöjd denna gång! Både för deras bemötande av mig som kund som för resultatet av rekonden! Rekommenderas varmt!
Tack för fina ord och att du rekommenderar oss vidare
Bra och snabbt utfört arbete. Trevligt bemötande.
Superstort tack för omdömet och bra att du är nöjd
Alltid trevligt bemötande och god service!
Lätt att boka tid. Snabba på hjulbyte! Bra med påminnelse på sms.
Tack för att du använder dig av vår hemsida att boka tid! Välkommen åter
Trevliga och bra service precis vad man vill ha
Dom är super bra. Alltid trevliga och tillmötesgående.
Ni är alltid så trevliga och hjälpsamma - och så gör ni alltid ett snabbt och bra jobb. Känns tryggt att lämna över däckbyte+ hotell hos er.
Tack och kul att du är nöjd med vårt arbete och att du använder dig av vårt däckhotell
Alltid bemötande och service på högsta nivåer! Absolut bäst!
Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss.