Torvinge Bil AB

Torvinge Bil AB

www.torvingebil.se
  • BadgeSixYears
4.8

Välkommen till Torvinge Bil AB! Vi har allt du behöver för din bil. Vi är både en bilverkstad och en bilhandel men också mycket mer än så. Från börjar var det tänk att vi endast skulle köpa/sälja och laga bilar. Detta har sedan utvecklats till att du nu kan tvätta, sälja, köpa såväl som laga och hyra bil hos oss. Vi erbjuder...

151 omdömen om Torvinge Bil AB

Sedan starten hos Reco 2020

Angbom M
Skrev om Torvinge Bil AB

Bra bemötande, snabb service. Lite dåligt med parkeringar utanför väldigt trångt att lämna av bilen.

Niklas Peter H
Skrev om Torvinge Bil AB

Väldigt nöjd med mitt köp och upplevelse hos Torvinge. Personalen var både trevlig och kunnig, och de hade ett utmärkt servicemind. Rekommenderas för den som letar efter en pålitlig bilfirma med bra kundservice!

Mats Arne Christer H
Skrev om Torvinge Bil AB

Köpte en begagnad bil online med hemleverans. Allting fungerade perfekt och bilen var tom i bättre skick än bilderna. Högsta betyg till personalen på Torvinge Bil genom hela affärs processen. Jag kan varmt rekommendera denna bilhandlare. / Mats

Åhl J
Skrev om Torvinge Bil AB

Bra och prisvärt vid byte av bromsskivor. Rekommenderas starkt och kommer ta kontakt med dem igen.

Simon S
Skrev om Torvinge Bil AB

Bästa servicen, helt enkelt! Köpt både bil och hoj, lika nöjd varje gång!

Richard Bobby Kennet B
Skrev om Torvinge Bil AB

Sökte en z1000, fick föreslagit en z900 med modifieringar istället. Tyckte annonsen på blocket såg mega tråkig ut och misstänker därför hojen inte blivit såld tidigare. Lucky me, i guess! Vilken grej, bara hunnit provköra den. Massa modifieringar och motorcyklen ser i princip ny ut. Hjältarna på Torvinge byggde ett oem rör eftersom de saknades, bara för att bessa hojen till mig för att sedan slänga på trimrör igen. Finans utan problem, leverans enkelt o smidigt. Supernöjd på alla plan. 5/5 toast!

Sköld T
Skrev om Torvinge Bil AB

Nima och personalen på Torvinge bil är trevlig och service inriktade. Haft bilarna där på service i många år och är mycket nöjd. 😄

Fors E
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket bra bemötande av sina kunder. Lösningsorienterade och kanonbra kvalitet.

Alexander S
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket trevligt och professionell bemötande från personalen speciell Samir. Alltid snabba på svara på frågor och funderingar öven efter avslutat affär. Vi köpte en Lexus RX 450 som enligt avtalet skulle levereras fullservad och besiktigad som Torvinge Bil levererade utan någon krångel. Vi var välmottagen och möttes av viljan att hjälpa och lösa problemen. Vi fick problem med en bagagelucka knapp som inte fungerarde och Samir med stor engagemang tog an sig uppgiften och löste det. Vi är kanon nöjda och rekommenderar verkligen Torvinge Bil. Alexander

Lillens A
Skrev om Torvinge Bil AB

Ett bra bil/ biluthyrning företag med mycket bra personal. Rekommenderar verklig torvinge bil/ hyrbilsdepån// LK

Mohamed Abdullahi O
Skrev om Torvinge Bil AB

Jag tror de är bästa i Linköping hyra bilar 🚘 snabbt service och bra bemötande 100% jag är nöjd med de.

Awil A
Skrev om Torvinge Bil AB

Kvalite och perfect. Alltid nitar hand om sinna kunder

Ab N
Skrev om Torvinge Bil AB

Vi hyrde lätt lastbil hos dem. Allt gick snabbt och smidigt och det var billigt.

De
Skrev om Torvinge Bil AB

Can only recommend. Even when things go not as planned with a fix, they continue taking responsibility until the issue at hand is solved.

Tholander M
Skrev om Torvinge Bil AB

Tycker torvinge hsr bra bemötande snabba på att hjälpa och svarar alltid!

Aho J
Skrev om Torvinge Bil AB

Alltid väl emottagen och möts av en vilja att hjälpa! Ibland är det svårt och komplext att hitta rotorsaken till problemet och med en stor välvilja tar man sig an uppgiften och löser det! Min Volkswagen fick problem med Mekatroniken. Mekatroniken består av både mekanik och elektronik och känslan är att Volkswagen har för tighta toleranser (för billiga komponenter) vilket gör att det inte är säkert att en utbytt Mekatronik fungerar med den växellådan som finns i bilen. Detta hände här och skapade stora problem med bilen,...

Widerberg A
Skrev om Torvinge Bil AB

Allt gick som smort! Bromsbytet blev klart på utsatt tid

Sadik O
Skrev om Torvinge Bil AB

Riktigt dåligt. Jag var inte nöjd med deras kundservice. Dom är inte tydliga med deras ord.

Hellstrand P
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket bra service av personalen. Känner mig super nöjd.

Snickarna A

Riktig bra grabbar, trevliga och proffsiga ) 10/10

Tical A
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket bra service och bemötande. Bra kompetens och kundanpassade lösningar

Lundkvist L

Bra bemötande Snabb service Rena städade lokaler

Dhanapal G
Skrev om Torvinge Bil AB

I wouldn't recommend this workshop or seller. While they excel in treating customers courteously, their actual work and problem-solving leave much to be desired. Here’s what happened: I took my vehicle to them to address a coolant leakage issue. They diagnosed the problem as a faulty pipe or hose, replaced it, and assured me the issue was fixed. For a while, the leakage stopped, but five months later, the coolant tank drained completely again. When I returned to the workshop, they claimed the leakage was now coming...

Team V

Vår förening har bara bra erfarenhet av Torvinge Bil

Lars K
Skrev om Torvinge Bil AB

Tycker att en timme för däckbyte är lite långt. Men bra i övrigt med trevlig personal.

Glenn S
Skrev om Torvinge Bil AB

Bel Ami leverar ett hög klassisk arbete och har personal med högt fokus på kundnöjdhet

Östergötlands S
Skrev om Torvinge Bil AB

Bra och trevligt bemötande med enkel och utmärlta tjänster för uthyrning av bilar till vår kårveksamhet inom frivilliga totalförsvaret.

Sainidhi A
Skrev om Torvinge Bil AB

Bästa plats och bra service och personal!

Fpp
Skrev om Torvinge Bil AB

Jag har vid flera tillfällen anlitat Torvinge bil för att sälja våra företagsbilar. Det har funkat helt friktionsfritt från början till slut alla gånger och man känner sig alltid välkommen dit även om man bara vill säga hej. Ett företag där man känner sig välkommen helt enkelt.

Vollertsen R
Skrev om Torvinge Bil AB

Hej har köpt några bilar av dem och har varit väldigt nöjd.Försäljaren Samir är väldigt duktig på att sälja bilar som man lämnar in till försäljning. Kan rekommendera dem varmt till andra kunder.

Niclas A
Skrev om Torvinge Bil AB

Lämnade in min bil med missljud vänster fram. Felsökning, kommunikation, byte av hjullager, allt var tydligt och snabbt löst. Mycket prisvärt! Nu är bilen tyst och stabil!

Jomander M
Skrev om Torvinge Bil AB

Trevligt bemötande. Lösningsorienterade. Bra hjälp med garantiärende.

Uhr G
Skrev om Torvinge Bil AB

Alltid trevligt och bra bemötande Kan vart rekommendera dem

Confab A
Skrev om Torvinge Bil AB

Vi har hyrt transportbilar och det har fungerat smidigt och till bra pris. Vill också ge högsta betyg till rekondavd, absolut toppklass. Mikael Jonsson Confab AB

Gheorghe P
Skrev om Torvinge Bil AB

Bra bemötande och stöd under hela processen, gör det lätt för mig som kund. Verkstaden håller kontakten för en bra verkstadstjänst. Sjysta priser och kvalité på arbetet.

Svenska A
Skrev om Torvinge Bil AB

Torvinge Bil ger mig alltid ett seriöst bemötande och är väldigt service inriktade. Har både köpt och sålt fordon via dom. Rekommenderar dom verkligen. John Lindqvist Svenska Bygge i Linköping AB

Käll C
Skrev om Torvinge Bil AB

Ljuvliga! Snabb och fin service! Duktiga på det dom gör. Kanon!

Advokatfirman A
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket bra! Service och bemötande i toppklass.

Lifestyle T
Skrev om Torvinge Bil AB

Bästa företaget i staden. Torvinge Bil har alltid hjälpt mig med behoven som uppstår, allt från service av bil till att hyra och köpa/sälja bil. Bättre service kan man inte få nån annanstans.

Daniel F
Skrev om Torvinge Bil AB

Dom är alltid mycket trevliga med exceptionell service och hjälpsamhet. De hjälper till med allt från stort till smått och bryr sig om både resultat och flexibilitet mot mig som kund. De har justa och bra priser för sina tjänster. Jag kan varmt rekommendera Torvinge Bil för både service och reparationer. Dom har även en fin bilhall med många intressanta objekt för den som önskar köpa en bil.

Ronaldo's
Skrev om Torvinge Bil AB

Vi blir alltid bra bemötta av företaget!!

Mikael H
Skrev om Torvinge Bil AB

Bemötande var bra Snabb smidig affär Väldigt nöjd med min inköpta mustang cab

Anton Filip J
Skrev om Torvinge Bil AB

Generellt bra bemötande men lite rörigt med att lösa lån och nya lån. Samir svarade snabbt på alla frågor under hela processen

Christoffer O
Skrev om Torvinge Bil AB

Allt trevliga och lösningsorienterade, rekommenderar varmt Nima och hans team på Torvinge bil!

Alexander L
Skrev om Torvinge Bil AB

Lämnade bilen på service. Är supernöjd. Trevligt, professionellt bemötande, fräscha och förtroendeingivande lokaler, och dessutom bra pris på jobbet. Kan inte annat än rekommendera!

Bergholm S
Skrev om Torvinge Bil AB

Trevlig personal som alltid hjälper till.

Jeltec A
Skrev om Torvinge Bil AB

Mycket trevlig och kunnig personal. Man får snabbt den hjälp man behöver.

Julianas A
Skrev om Torvinge Bil AB

Alla företags-och privat bilar repareras hos Torvinge Bil Ab. Viär mycket nöjda,de arbetar med professionalism.

Rainstream A
Skrev om Torvinge Bil AB

Alltid bra och hjälpsamma, bra service och utbud av tjänster

Idingstad
Skrev om Torvinge Bil AB

Alltid trevliga, alltid fokus på att hitta prisvärda lösningar.