Service när den är som bäst. Väl genomfört arbete och gör sitt bästa för att reparera innan man köper i nya delar. Tänker på kostnaden för kunden och att det gjort ett bra arbete .
Mickes Autotjänst
Välkommen till Mickes Autotjänst – din Autoexperten Bilverkstad i Boxholm! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar bilservice, felsökning, reparationer, däckbyte, hjulinställning, bromsservice, AC-service och byte av hjullager. Vi utför dragkroksmontering och installation av motor- och...
200 omdömen om Mickes Autotjänst
Alltid bästa service hos Micke. Trevlig personal och mycket gott bemötande.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid vänliga o hjälper till med felet på bilen. En mycket bra bilverkstad.
Mycket snabb och bra service!!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande och bra service.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra personal och trevligt bemötande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Perfekt och snabb service. Trevligt bemötande och bred kunskap.
Snabb tidsbeställning, tillfredsställande mottagning, bra utfört arbete.
Allt fungerade som det skulle. Fick sitta och vänta medan dom bytte däcken och det var ju snart gjort.
Alltid snabb och bra respons. Rimliga priser och jag kommer definitivt tillbaka gällande fler ärenden!!
Varmt välkomnande och hjälpsam, flexibel och punktlig personal!
Dom är jättebra,har varit där i flera år.
Toppklass verkstad!!! Trevligt bemötande, kompetent personal, fina lokaler, en trygg partner för alla oavsett fordon!!
Mycket snabbt, bra och proffsigt. Är väldigt prisvärd också.
Bra service! Trevlig personal!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Funkar alltid bra vid varje besök
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Trevligt bemötande snabbt jobb
Klara i god tid och fixade byte av vindrutetorkare fast tid för det inte var bokat. Sköna fåtöljer att vänta i.
Bra service och bemötande. Fick tid snabbt
Alltid bra bemötande o service
Alltid trevligt bemötande, och gör ett toppenjobb!
Kanoners!! Bra och snabb service. Trevligt bemötande!
Mycket bra service.Vänligt bemötande, bra kundmottagning.Även övrig personal mkt. trevlig.Ock ett väl genomfört jobb.
Gott bemötande och snabb service!
Alltid bra och trevlig service! Det är därför man väljer att åka från Motala till Boxholm för att byta däck.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Snabbt och smidigt däckbyte. Trevlig personal. Det enda som saknades var ”kaffe” under väntetiden.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Blir alltid så bra bemött hos Mickes Mina förväntningar blir alltid så som jag har tänkt snabb och bra service. Bytte till dubbdäck och det går alltid snabbt och bra så jag kan vänta där. Rekommenderar alltid Mickes
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Allting toppen, finns inget att klaga på.
Bra, snabbt, trevlig personal,personligt bemötande.
Super bra bemötande och toppen service
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra bemötande och jag är helt nöjd med erat arbete.
Utmärkt bemötande. Över förväntan.
Pålitlig bilmekanikerfirma som tar rimliga priser. Väldigt trevlig personal också. Stark rekommendation för den som inte kan något om bilar själv och vill kunna lita på firman man lämnar in bilen på.
Snabbt och smidigt. Hjälpsam personal och inga problem att ta en pigg lånebil. Jättenöjd med reparationer.
Fick bra återkoppling och snabb hjälp med köp och byte av mina däck på bilen ..
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Snabb, bra service och gott bemötande
Bra service trevligt bemötande
Mycket bra bemötande med ett krångligt ärende
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Arbetet utfört snabbt, rätt och i tid.
Trots att de hade mycket att göra gick det undan med däckbytet. Mycket nöjd. Använder även deras däckhotell.
Bra service, trevliga och duktiga på Saab.
Min upplevelse av micken autotjänst har alltid under alla år varit mycket goda han får 10 av 10
Toppenbra, trevlig personal, kommer fler gånger.
Bra och snabb service efter missöde med punka
Mycket behjälpliga och flexibla. Vi återkommer år efter år. Rekommenderas starkt.
Trevlig och hjälpsam personal 10 av 10
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Fantastisk bra bilverkstad i Boxholm!!!
Mycket bra service och kunniga inom sitt område.
Snabbt handläggande och tidig samt tydlig återkoppling på vad exakt som måste åtgärdas och vad allt kommer att kosta, före arbetet sätts igång. Jag godkände offerten och arbetet sattes igång, det gjorde mig delaktig i processen. De lagade min bil fort, trots att de fick delar från annan ort, arbetet var klart på en dag och eftersom jag inte kan komma hem utan bil var jag oerhört tacksam!
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Arbeten alltid korrekt utförda. Dessutom en färgaffär i lokalerna.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.