Svarar på telefonsamtal och ger kompetenta svar. Reparationen gick förhållandevis snabbt.
Mickes Autotjänst
Välkommen till Mickes Autotjänst – din Autoexperten Bilverkstad i Boxholm! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar bilservice, felsökning, reparationer, däckbyte, hjulinställning, bromsservice, AC-service och byte av hjullager. Vi utför dragkroksmontering och installation av motor- och...
23 omdömen om Mickes Autotjänst
Smidiga, snabba och prisvärda. Tydliga i kommunikationen och inget strul.
Bra bemött. Bra i snabb service.
Alltid hjälpsamma, kunniga, trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Toppenbra är lätt att nå och får alltid hjälp när man behöver det
Suverän respons, snabb återkoppling, oavsett dag o tid. Fixade snabb leverans med bra transportör. Rekommenderas verkligen! Mycket nöjd med affären.
Föredömligt bemötande och bra utfört arbete som alltid. Finns ingenting att anmärka på. Framförallt utfördes arbetet väldigt snabbt och det kom ett SMS då arbetet var utfört.
Fantastiskt! Trevligt bemötande och snabb hjälp. Riktiga proffs som kan sitt jobb!!!!
Trevliga pojkar med trevligt bemötande.
Trevlig personal och snabb hjälp
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Mickes Autotjänst
Har alltid upplevt bra service och ett vänligt bemötande när jag har behövt lämna in min bil!
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med Vänliga Hälsningar Mickes Autotjänst
Mycket nöjd!! Alltid bra bemötande och hög kompetens!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Mickes Autotjänst
Jag blev bemött på ett proffsigt sätt samt känns som väldigt seriös firma,och bra personal…Jag är mycket nöjd som kund där…
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid bra service och trevlig personal man får hjälp med alla problem med bilen. Års service på bil.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Vänliga lyssnar när man säger va man vill ha gjort.dom jobbar bra å snapt skulle varmt rekommendera andra å boka där.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Mycket bra! Alltid trevligt bemött och prisvärt. Värt att åka extra från mjölby
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra service och bra priser.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra o snabb service. Hör av sig när bilen är klar o förklarar vad som är gjort så man förstår
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid fantastiskt bemötande och bästa servicen!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bemötandet och arbetet utfördes väldigt bra enligt mina förväntningar
Bra servic trevlig personal inte så dyr
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevligt bemötande. Fast pris på jobbet. Utmärkt utfört arbete med byte av ett bakhjulslager
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid trevliga o hjälpsamma. Fick hjälp snabbt av kunnigt folk
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan