Ullstämma Fordonsteknik

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.5
Få pris & boka Ring 013-480 99 90 Dela

Välkommen till Ullstämma Fordonsteknik – din Autoexperten Bilverkstad i Linköping! Vi erbjuder personlig service och hög kompetens inom bilservice, felsökning, bromsar och däck. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi hjälper även till med installation av motor- och kupévärmare, AC-service, montering av...

372 omdömen om Ullstämma Fordonsteknik

Ida Karin K
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Alltid bra, trevligt och smidig service, lösningsorienterade!

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Thérèse Cecilia H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande och snabb service

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Vivi-Anne Irene B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

En ”provisorisk” reparation genomfördes snabbt under dagen. Vänligt bemötande!

Erik E
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra och lätta att ha att göra med och god kvalitet på utfört arbete.

Eva-Maria A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Kanonbra! Grym service och proffsiga mekaniker. Mina varmaste rekommendationer.

Riadh Issa Tallo T
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jättebra och tillmötesgående som löser problem och till skillnad från andra ställen upplever jag att man inte blir lurad!

Lena Pernilla O
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra emottagande och rimlig tid för utförd service. Trevligt bemötande av personal.

Projektteknik I Östergötland A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket bra och trevligt bemötande. Super service när ni servade och besiktade vårt släp på nolltid och till en plånboksvänlig kostnad. Vi kommer igen!

Anna Sofia V
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bemötandet av personalen gjorde mig bekväm och trygg. Uppvisad flexibilitet att lösa något snabbt på min bil, som annars skulle behöva bokas längre fram i tiden.

Emma Sofia I
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande, felsökning och senare reparation löste problemet!

Maria Gabrielle R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jag tycker att Ullstämna Firdonsteknik var tydliga med de alternativ som fanns till att ordna en ny sidbackspegel. De erbjöd sedan en snabb reparationstid och arbetet gjordes inom den uppgjorda tiden och jag är nöjd med resultatet. /Arne Gren, Marias man

Inga-Lill B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande! Bilen lämnades in på service och det blev bra. Och det var det jag förväntade mig 👍

Kerstin Sylvia Marga R

Utmärkt service. Dessutom trevlig personal

Karl Inge Andréas A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Utmärk service och trevlig personal kommer att fortsätta som kund

Christer Rolf Lennart C
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Lätt att boka tid. Bra utbud av tider. Närhet till verkstaden. Bra bemötande. Bra pris. Klar redovisning av utfört arbete. Digital servicebok.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Oskar Karl Gunnar P
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket trevligt bemötande snabb och kunnig personal. Allt gick mycket smidigt!

Carina Inger Elisab L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande . Undersökning och pris enligt överenskommelse.

Eva Britt Maria N
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande....bra information om priser o protokoll vad som gjorts med bilen

Lars Peter A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Service genomförd. Lite dyr....

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Helny Ingrid Maria F
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande och de känns som att de vet vad de pratar om och tar sig tid att förklara för mig som inte kan så mycket.

Johan L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt mottagande och väldigt hjälpsamma. Ordnade det jag behövde på ett väldigt bra sätt och ett bra pris. Kommer välja ullarämma fordonsteknik i fortsättningen

Rune Hans-Roger G
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

De var proffsiga,och hjälpsamma.jag kommer att anlita dom när jag behöver.

David Lennart J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra service och tjänster. Rekommenderar starkt.

Per Olof Linus P
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra kontakt med personal då jag lämnade min bil för årsservice

Barbro Gunilla R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket vänlig. Gjorde årlig service på bilen och jag är nöjd.

Karl Olof Gösta L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande och utfört arbete.

Bo Fredrik E

Mycket bra bemötande och service. Pris enligt offert 👍

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Gustav Algot K P
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Professionell verkstad i alla delar av verksamheten. Mycket nöjd varje gång jag lämnar bilen här.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Fredrik Anders Johan J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Proffsigt och trevligt gäng som hade tydlig dialog genom hela vår kontakt.

Yrkesakademin A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra verkstad! Man kan lita på de.

Kjell Sven Edvin G
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Det var ett mycket bra arbete utfört och grabbarna är väldigt trevliga att prata med. Jag önskar dem lycka till.

Anna Sofia I
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra och personligt service. Vi är nöjda med utfört arbete.

Jan Robin Gustav K
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jättebra. Bra kundbemötande och service.

Christina Maria J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Utfördes som det skulle MEN blev dyrare än vad offerten på nätet sa och utan att meddela det innan vi kom och hämtade bilen

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.

Per Åke A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Fick svar på allt jag ville veta.Fortsätter att anlita Er .

John Mathias W
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Fixade min bil jättesnabbt. Rekommenderar varmt

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Inga Helena H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande och hjälp med punktering.

Ingegerd Anette L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande, reparation blev färdig enligt överenskommelse ,ingen försening

Pia Kerstin B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande och fick snabb tid. Servade min bil och det var helt enligt planen och överenskommet pris. Blev hänvisad till Renault för uppdatering av mjukvara vilket inte stämde när jag ringde Renault.

Jan Rune A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Proffsigt bemötande och utmärkt service. Lite oljespill som orsakade olja/bensinlukt. Åtgärdades snabbt dagen efter.

Nora Kornelia S
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jag kom förbi oanmäld dagen före julafton med en lysande motorlampa. De tog sig an att göra en kontroll och se att vi inte hade något allvarligt fel. Tack för snabb hjälp!

Kerstin Elisabet W
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket bra.Snabbt, bra service.

Jan Erik V
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Snabbt och enkelt. Närheten då jag bor i närheten. Trevligt bemötande.

Robert Erik S
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Proffesionella och duktiga, bra service och trevligt bemötande

Farzaneh P
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Kunnig, trevliga personal med kund i fokus. Rekommenderar!

Per Erik Anders S

Tiago Jorge E
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Snabb och bra service. Trevlig personal

Joakim Anders H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Väldigt bra och kunniga personer. Snabba! Lite otydlig kommunikation men inget som hindrar.

Susanna Tatiana J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra upplevelse i form av trevlig och proffsig personal. Kunniga, serviceinriktade och arbetade snabbt.

Inger Kristina B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Personalen är trevliga och serviceminded