Ullstämma Fordonsteknik

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.5
Få pris & boka Ring 013-480 99 90 Dela

Välkommen till Ullstämma Fordonsteknik – din Autoexperten Bilverkstad i Linköping! Vi erbjuder personlig service och hög kompetens inom bilservice, felsökning, bromsar och däck. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi hjälper även till med installation av motor- och kupévärmare, AC-service, montering av...

322 omdömen om Ullstämma Fordonsteknik

Birgit Margareta R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Kan inte få en lampa bytt,som bara tar någon minut.Behöver träna på kundbemötande.Går förr till annan verkstad. Har tidigare anlitat Mekonomen.Får gå dit nästa gång.Tack för mej.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Det här vill vi ta på allvar och det är viktigt för oss att förstå vad som blev fel. Hör gärna av dig till verkstaden så att vi vet vad vi hade kunnat göra annorlunda.

Hans Kjell G
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande, professionellt hanterat och mycket tillmötesgående!

Per R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Smidig, allkunnig och serviceinriktad bilverkstad

Linda Marie E
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

God service och bra bemötande

Peter Gunnar H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Dom var trevliga och jag fick ett vänligt mottagande och snabb service när jag skulle få på vinterdäcken Mvh Peter

Bengt Robert G
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Rentav värdelös bokningsförfarande och trots att vi fått bokningsbekräftelse så fanns ingen tid i systemet. De räddar dock 1-betyget med att lösa däckbytet rätt dag ändå, så all credd till på-plats-personalen.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du berättar, vi vill gärna bli bättre och tar till oss av det du skriver.

Leif Inge Herbert P

Proffesionellt och trevligt bemötande

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Emma L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra service, duktiga och trevligt bemötande. Mycket nöjd.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Dalia M
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevlig personal, god stämning. Väntade kvar medan arbetet utfördes - hade varit trevligt med möjlighet till kaffe/te medan man väntade.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Halldora V
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande och bra jobb gjort. Hälsningar

Eva Susanne N
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Det är en verkstad som ligger på gångavstånd och personalen är trevlig. De löser problem och och de frågor som dyker upp,

Lena Elisabeth T
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Fantastisk personal som gjorde sitt yttersta för att hjälpa mig med bilen ävem om det blev dyrare än vad som estimerats. Trevliga och hjälpsamma. Att jag dessutom fick bilen besiktigad och godkänd var ett extra plus!!!

Sören Alvar E
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande och bra information vid både bokning lämninga av bilen och hämtning. Min uppfattning är att de var väldigt kunniga.

Sam Allan S
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket positivt, allt fugerade mycket bra.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Karl Stefan Mikael Z
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevlig kompetent personal Lätt att boka

Linda M
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemötande. Bra tjänst för däckskifte, smidigt, bra pris.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.

Nils Börje Villard F
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande kunniga grabbar i verkstaden

Inger M
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jag upplever en ngt trött och avvaktande mottagande. Korta svar på frågor. Inget engagemang vid mina frågor.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Sune Bertil R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bara bra vid avhämtadet gjorde det inte själv

Hans Fredrik B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bromsskivorna utbytta. Fina skivor och väl utfört arbete. Fungerar perfekt nu. Gick igenom bilbesiktningen u.a.

Eva Birgitta S

Snabbt. Bra Minus: Otydlig hemsida

Ingrid Katarina J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevlig personal och snabb hjälp

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Bilbörsen I Linköping A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt mottagande, tiden hölls bra. Tyvärr inget kaffe då kaffeautomaten behövde rengöras.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Vahid H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

De höll tiden men pumpade däcken felaktigt.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Jan Ove H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket nöjd med servicen och bemötandet

Sven Gunnar Fredrik L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Snabbt och effektivt däckbyte. Bra information om däckens status.

Bo Åke T
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande, snabbt byte och trygg känsla att däcken är på rätt ställe när snö och kyla kommer, tack

Anders Göte I
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Det finns bara ett ord toppen bra fortsätt så!!

Annika Elisabeth L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Allt funkat bra. Trevlig bemötande.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Nina R
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Första mötet med kunden i entrén skulle kunna vara gladare. Känns som om de anställda är lite trötta.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Lillemor Kristina Eli L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Däckbyte, snabbt och trevlig personal

Eleonor Anna Christina O
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Trevligt bemötande tog n bilen i tid och bra info

Ann B
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra o få tid inom rimlig tid. Gör det som ska göras.

Charlotte Elisabeth W
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Dom i verkstaden är trevliga och tillmötesgående men han den äldre förmågan vid servicekassan inger inget förtroende alls.

Eva Linnéa Ö
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bytte till vinterdäck allt fungerade hur bra som helst!

Birgitta Elisabet Ca H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Fick tid snabbt o bra mottagande. Fick förklarat vad som gjorts. Fick hämta bilen den önskade tiden.

Ann-Kristin Birgitt J
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Snabb hjälp med byte av däck och info om däcken är i bra eller dåliga

Jim Melker S
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket bra bemötande och service 😊

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Yousef S
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra ock snab jobb ni ar mycket bra

Ingrid Katarina E
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Tack för ett utmärkt bemötande.

Jan Christer N
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Det blev lite missförstpnd men det hanterades väl. Snabb och prisvärd service med vänlig personal.

Carl Joachim P
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra bemött Förväntade mig att bli bra bemött och ett bra jobb Däckbyte

Marita Lena Mia H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bytte till mina vinterdäck. Jobbet görs men man känner sig inte riktigt välkommen som kund. Inte ett leende, varken när man kommer eller betalar. Stod också i checklistan att de skrivit ut ngt bevis att däcken ligger där, tycker jag borde fått det. Nu är det bara att hoppas sommardäcken är där till våren.

Otto Per-Inge O
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Perfekt service. Trevligt bemötande.

Karl Fredrik Tomas A
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Lämnade in bilen för felsökning. De hittade felet och åtgärdade det direkt då det inte behövdes någon reparation av något. Slutpriset blev hälften (!) av vad felsökningen hade förutspått kosta. Har använt dem tidigare för reparationer och service och de har alltid visat sig kompetenta och utfört jobbet utan problem.

Ann Britt-Marie K
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bemötande ganska opersonligt. Utförande vad jag vet helt OK.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Nils Hjalmar Hamp H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Mycket bra bemötande och support

Rolf Erik Gunnar N
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra mottagande och snabbt avklarad inlämning av däck till däckhotellet.

Camilla Elisabeth L
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Bra service och gott bemötande av kunnig personal

Kjell Roland H
Skrev om Ullstämma Fordonsteknik

Jag blev väl bemött och allt fungerade på bästa sätt. Däckbyte, 2 nya däck införskaffades av er, samt service.

Svar från Ullstämma Fordonsteknik

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.