Ingelsta Däck & Service

Ingelsta Däck & Service

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Ingelsta Däck & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Norrköping! Du hittar oss nära Mio, ICA Maxi Norrköping och Ingelsta Shopping. Vi är en allbilsverkstad och erbjuder service och reparation för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Hos oss får du alltid tre års funktionsgaranti på reservdelar,...

148 omdömen om Ingelsta Däck & Service

Manuel Olof Uli A
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Mycket bra kundbemötande Snabb och noggrann service

Sead D
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Mycket bra service, snabb och professionell. En riktig bra firma ⭐⭐⭐⭐⭐

José David F
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Fantastiskt service och mycket prisvärt. Jag kan starkt rekommendera dem.

Taljat F

Detta däck&service snabbt perfekt

Anna Sofia H
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Gick smärtfritt och bra. Gick fort med.

Annica Linnéa Elisab S
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Det känns riktigt seriöst och tryggt att lämna bilen på Ingelsta Däck & Service. Lika nöjd varje gång och tänker aldrig lämna bilen på ett annat ställe!!!

Linnéa Asta Marita S
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Trevligt bemötande! Tips om däck vid ev nya! Bra och snabbt jobb!

Eldan B
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Alltit varit nöjd med allt de gjort på min bil

Marta Wanda A
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Smidigt, trevlig service, bra rådgivning. Prisvärt, kommer definitivt utnyttja stället ånyo

Nagham K
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Vi blev vänligt bemötta av personalen och fick bra service. Priserna var också väldigt rimliga och gav bra värde för pengarna. Vi är mycket nöjda!

Anja Sofia G
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Mycket bra bemötande och utfört arbete

Svar från Ingelsta Däck & Service

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Niki Lovisa Maria W
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra service och snabb hjälp !!

Eun Tae Mattias L
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Fantastiskt bra service och klart på utsatt tid. Kör service här varje år.

Roni B
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Nöjd på alla plan. Trevlig personal, bra service.

T-Man Grafiska Mediakontoret I
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Mycket kunnig, och serviceinriktad.

Vanessa Paulina C
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Går alltid lika Snabbt och smidigt

Maria Birgitta H
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra bemötande och god service.

Johnny Hans Göran B

ALLTID TRVLIGT BEMÖTANDE OCH BRA SERVICE

Karl Lars-Erik E

Snabbt och smidigt. Gott bemötande

Jonathan Alexander S
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Vad som än ska göras med bilen så görs det på Ingelsta Däck & Service. Bra hjälp, bra service, bra priser. Bra allt!

Tsegay A
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Jag är jätte nöjd och tack att ni hjälper

Svar från Ingelsta Däck & Service

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Annika Thérese R
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Lätt att komma i kontakt med. Lätt att boka tid. Trevlig och respektfullt bemötande. Snabbt jobbat. Be resultat.

Svar från Ingelsta Däck & Service

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Tobias Oskar T
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra service och väldigt trevligt bemötande under de år jag bytt och köpt däck här.

Lena Birgitta P
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Trevligt bemötande bytte däck och en bytte ljuslykta allt fungerar bra snabbt och blev informerad när det var klart bara att hämta då hade dom bytt en lampa lampa som inte fungerade kanon tycker jag billigare än jag trodde kommer gärna tillbaka om jag får problem med bilen

Fredrik Gustaf David H
Skrev om Ingelsta Däck & Service

De (Micke) gör alltid sitt yttersta för att få till tider och är mycket behjälplig. Humana priser.

Svar från Ingelsta Däck & Service

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sigrid Anna O
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Alltid trevligt bemötande och förstklassigt arbete.

Inger Marina J
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra bemötande. Bra service. ..

Mats Gustav Viktor A

Snabb och smidig service! Rekommenderas

Margurite Astrid E J
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Kunnig personal och Supertrevlig bemötande.

Salik H

Alltid trevligt bemött av Micke

Leif Gösta Erland S

Utmärkt service och omhändertagande

Agnes Helny Gunill V
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra service och trevligt bemötande.

Aisha S
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Snabbt, effektivt, och behjälpligt!

Victor Johan Oskar A
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Tycker dom har en snabb, pålitlig och personlig service som dessutom. Prisvärt!

Sofie Sarlin J
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra hjälp med service o byte av däck

Johan Christer B
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Alltid bra service. Inget att klaga på!

Carl Cristoffer L
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Trevliga, kompetenta personal som är verkligen serviceminded. Jag har varit hos dem flera gånger och kommer vända mig till dem igen när det behövs.

Linnéa Re F

Serviceinriktad! Xxxxxxxxxxxxx

Svar från Ingelsta Däck & Service

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

August Oskar Lennart K
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Årlig basservice på personbil. Billigt och utfört över dagen enligt överenskommelse. Inget att klaga på :)

Eva Ingela Cec J
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Alltid trevligt bemötande. Glad o hjälpsam. Skojfrisk.

Johan Erik E
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Alltid service av toppklass. Trevlig kille som alltid är på gott humör och tar hand om bilen på bästa sätt

Martin Karl Gunnar Ö
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Trevlig personal och snabbt att få tid

Smail A
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Mycket fint bemötande,servicen på top!

Eva Margareta H
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Gjorde en service på min Toyota , fick ett mycket trevligt bemötande , bilen var färdig på utsatt tid . Jag känner mig mycket nöjd med allt . Kommer gärna tillbaka .

Svar från Ingelsta Däck & Service

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ann Linnea K

Jääääävulskt trevligt bemötande. Snabb servis efter jag ringt. Klockren servis

Tuula Tellervo L
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Kanon service o framför allt trevlig personal

Ingemo Elisabeth B
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra service. Allt bara positivt!

Svar från Ingelsta Däck & Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Bror Benny L
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Snabbt och trevligt mottagande.

Arne Rinaldo R
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Det kunde nog vara lite mer information om det som skulle bytas på bilen och lite gladare personal.

Svar från Ingelsta Däck & Service

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Lennart Erik Magnus K
Skrev om Ingelsta Däck & Service

Bra och snabb service ochtrevligt bemötande