Rimforsa bil & fritid AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 0494-440 40 Dela

Välkommen till Rimforsa bil & fritid – din Autoexperten Bilverkstad i Rimforsa! Vi erbjuder professionell service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar bilservice, felsökning, AC-service och installation av motor- och kupévärmare. Vi erbjuder även AC-service, byte av hjullager, batteribyte...

29 omdömen om Rimforsa bil & fritid AB

Rut Agneta A
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Bara bra bra bra Byte av fjäder bakgrund

Malin Mari Jeanette S
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Vänligt och omtänksamt bemötande som överträffade alla förväntningar. Tydlig information, klara besked om kostnader och rimliga priser. Fick hjälp med trasig AC bland annat. Supernöjd!

Carla Natasha Marie L
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid trevlig, informerande och ser kunden. I

Annelie Irene K
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid trevlig bemötande och bra service.

Ann-Britt Cari V
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Trevligt bemötande köpte tjänsten lagning av 3 punkter på min bil, och ett bra pris för dessa punkter.

David Magnus K
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Använder Rimforsa bil och fritid till alla tjänster gällande mina bilar. Allt från däck service, reparation. Högt kunnande och bra proffesionellt bemötande. Alltid ett lösningsorienterat fokus. 5 +!

Ulf Fredrik R
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Mycket bra service hos Ronny på bymacken

Ulf Nicklas Ö
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Ronny är en mycket trevlig och seriös bil mekaniker

Karl Ronnie S
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Mycket bra bemötande,. Arbetade lösningsorienterat och flexibilitet trots att verkstaden var fullbokad. Lagade bilen som förväntan och till en rimlig kostnad. Således en bra bilverkstad.

Ann-Sofie Katarina A
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Topp, alltid super! Bemötandet är exemplariskt.

Annika Marie H
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Allting fungerade perfekt som vanligt. Ronnie är en klippa som löser alla problem.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänligen Autoexperten

Per Ole Stokmann J

Proffsigt och tillmötesgående

Hans David Alexander S
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Jag kontaktade Rimforsa bil och fritid för att byta hjullager på en båttrailer som skulle ombesiktigas. Jag kunde få en tid för bytet som passade mig. Att lämna och hämta trailern kunde göras på tider som passade mig. Bemötandet är mycket trevligt. Trailern blev sedan godkänd på besiktningen.

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Vänligen Autoexperten

Tommy Gösta Roger N
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

En stor fördel med en lokal och kunnig serviceverkstad, smidigt och bra.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten

Bertil Axel Inge A
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Bra o trevligt bemötande! Kan rekommendera denna bilverkstad!

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten

Anders K
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Smidigt & prisvärd vanlig 2000 mil service. Trevligt bemötande och tips/observationer.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Eva Marie J
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Trevlig Mekaniker som har hjälpt oss att byta compressor på ACn. Snabbt och smidigt arbete. Mycket bra!!! Högsta betyg!!!

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Evy Margareta A
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Jag fick glänsande strålkastare. Är alltid nöjd m fRimforsa bil och fritids AB Skulle önska att ni skänkte pengar till brandiabetesfonden.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jan-Peter R
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Snabbt utfört arbete med bra kvalitet.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! mvh Autoexperten

Ann-Charlotte Margare C

Bästa,billigaste o trevligaste bilverkstäder i hela Östergötland 👍💯

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar, Autoexperten

Jan Tomas Krister R
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Snabb service och proffsigt bemötande

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänlig Hälsning Rimforsa bil & fritid

Clas Jonas V
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid bra och tydlig service. Vill kundens bästa

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Bengt Gustaf Boije G
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Bra och snabb service och trevligt bemötande

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden

Gun Märta Kristina K
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid lika proffsigt och prisvärt att besöka Rimforsa bil och fritid.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Jan Åke H
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Smidigt och enkel med bokning och trevlig servicekille som gör ett bra jobb. Servar 3 bilar där och är jättenöjd.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar från verkstaden

Rolf Crister P
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid hjälpsam och bra resultat på utfört arbete.

Aina Karin Terése L
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Alltid vänlig och tillmötesgående! Bäst!

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Per Anders A
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Bra service och trevligt bemötande. Som alltid.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Johan Erik Oskar F
Skrev om Rimforsa bil & fritid AB

Väldigt kunnig och duktig reparatör som hjälper till i alla lägen så gott han kan. Rekommenderar denna verkstad varmt.

Svar från Rimforsa bil & fritid AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan