Starta 60 dagar kostnadsfritt
Group 236-1

Bakgrund till initiativet 

I en värld där valen är många och förtroendet ibland brister, är det avgörande för företag att jobba med hög transparens och trovärdighet genom äkta omdömen från sina kunder. Reco har sedan starten 2007 arbetat stenhårt med att lyfta fram de företag som strävar efter högsta standard när det gäller öppenhet och ärlighet gentemot sina kunder. Recos Topp 10-listor, är baserade på autentiska omdömen från verifierade kunder hos anslutna företag på Reco

Verifierade företag

Samtliga företag i topplistan är verifierade på Reco under 2023. Läs mer här om topplistorna och hur vi säkerställer trovärdigheten bakom varje omdöme. 

Om Reco.se

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

Varje månad upptäcker och granskas ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Johanna Ahlberg
Marknadsansvarig
johanna.a@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

Sveriges Topp 10 Bästa Företag

Letar du efter de bästa företagen? Baserat på verifierade omdömen från kunder listar vi här topp 10-listor på Sveriges Bästa Företag