Stars & Stripes Södermalm
Folkungagatan 122 116 30 STOCKHOLM
Stars & Stripes, En Premium sportbar. Välkommen till vår nyöppnade sportbar på Södermalm. Vi visar den bästa sporten på de bästa monitorerna, serverar den bästa maten och drycken effektivt till en hög servicegrad. Vi är idag 19 restauranger över hela Sverige vi samarbetar med de bästa leverantörerna för att ni som gäster ska få den bästa upplevelsen.
Vad tycker du om Stars & Stripes Södermalm
Läs vad Recos användare tycker om Stars & Stripes Södermalm
Ali G skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Tycker inte att bemötandet var bra,annars är maten ok men inte värsta grejen.2012-08-19 -
Rikard N skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Skön personal. Utmärkta kötträtter och trevligt dryckesutbud.2012-08-09 -
Any skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Oerhört bra service! uppmärksamma, god mat och härlig atmosfär därinne(=2011-12-24 -
Mattias E skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Trevligt ställe med bra service och god mat, rymlig lokal som rymmer många ätande gäster. kommer att bli en av mina favorit lunch ställen.2011-10-28 -
2011-10-27
Niklas D skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Riktigt bra mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!2011-10-27 -
2011-10-27
Petri M skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Trevlig restaurang med bra mat. Ligger bra till och har trevlig personal. God buffé men även väldigt god mat på deras meny. Speciellt deras hamburgare som är mycket god.2011-10-27 -
Anders W skrev om Stars & Stripes Södermalm:
Jag upplevde att det var en ren, snygg och trevlig miljö. Dessutom var personalen trevlig. Tyvärr så förlorade Tottenham matchen men det var ju inte erat fel:-)2011-10-27