Liss var väldigt duktig och den smidigaste mäklaren jag har haft att göra med. Alltid glad, positiv och med ett fantastiskt bemötande. Tack så mycket! 🙏🏻
Karin Liss
Karin Liss är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gagnef/Vansbro
.Karin Liss har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Karin Liss har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 406 omdömen med ett betyg på 4.8. Karin Liss har haft 89 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Det allra bästa med att vara mäklare är variationen i vardagen och nya möten med människor varje dag.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag går in i varje uppdrag helhjärtat och alltid med en positiv inställning. Jag vill verkligen göra affären till den bästa någonsin, för både säljare och köpare!
Vad gör du helst på fritiden?
När jag får en stund över blir det gärna en tur på sjön, om inte på skridskor eller skidor så i en båt eller bakom båten på en wakeboard.
406 omdömen om Karin Liss
Trevlig och tillmötesgående mäklare som kändes påläst och proffsig. Vi uppskattade att hon hade bra koll på bygden och gav tips som inte bara hade med fritidshuset att göra. Bra kommunikation rakt igenom hela processen.
Professionellt, personligt, med värme, inkännande, lokal förankring, koll på marknaden, intresserad av byggnadsvård, förstående, inlyssnande, kommunikativ, socialt kompetent, rak och tydlig, svarar snabbt, alltid tillgänglig, 100 av 100, rekomenderar verkligen!
Glad och lättsam, upplever henne duktig och effektiv. Har inget att klaga på. Anna
Trevligt bemötande, snabb återkoppling.
Påläst, proffesionell och trevlig
Jag har mött Karin flera gånger och hon ger alltid ett bra intryck! Karin är engagerad, påläst, strukturerad och återkopplar alltid. Det känns tryggt att ha Karin som mäklare! Rekommenderar henne varmt.
Trevligt bemötande från början till slut. Lite trögt med intresset från köpare men blev jättebra till slut. Karin kan sälja hus.
Bra bemötande, tydlig kommunikation. Fått den infon som vi behövde
Allt har känts tryggt, smidigt och professionellt från start till mål. Väldigt trevligt bemötande och bra kommunikation.