Linda Eriksson

Linda Eriksson

Linda Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Linda Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Linda Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Eriksson har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

134 omdömen om Linda Eriksson

Sedan starten hos Reco 2022
Andreas H
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Koskullskulle

Väldigt professionell och seriös mäklare, jag är väldigt nöjd.

Daniel B
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Koskullskulle

Linda är stöttande, idérik och jäkligt underhållande. Hon försöker att skapa bästa möjliga förutsättningar att komma till avslut. Tack Linda du är bäst!! 💜

Sofia B
Koskullskulle

Hon ser bara möjligheter, i allt. Det finns ingen som Linda!

Susanne A
Gällivare

Trevlig och effektiv, vilket uppskattas när det brinner i knutarna =) Hjälper både säljare och köpare på bästa sätt.

Alice H
Gällivare

Proffsig med snabb återkoppling, personligt bemötande och hjärtat för Gällivare. Vi är glada att vi tog Linda som vår mäklare!

Julia E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Linda var otroligt duktig, kunnig och tillmötesgående. Alltid ett leende från henne, är otroligt nöjd!

William J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Centrum

Linda var otroligt hjälpsam och kunnig!

Ulf N
Gällivare

Vi kan varmt rekommendera Linda Eriksson och Svensk Fastighetsfömedling i Gällivare.

Patrik Ö
Repisvaara

Stort engagemang duktigt kunnande och snabb respons

Adrian J
Gällivare

Mycket välskött och smidig affär, väldigt förklarande och förstående för oss som gjorde vårt första bostadsköp!