Ali Nouri

Ali Nouri

Ali Nouri är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Ali Nouri har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Ali Nouri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 215 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Nouri har haft 34 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

215 omdömen om Ali Nouri

Sedan starten hos Reco 2022
Sabine R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Engagerad och inkännande! Inga frågor var för dumma och vi kände oss väldigt trygga genom hela processen.

Ellinor K
Huddinge

Trevlig och tillmötesgående, driven och positiv. Rekommenderar!

Michal K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Nouri en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Jag vill varmt rekommendera Ali Nouri som mäklare. Ali gjorde hela säljupplevelsen trygg, tydlig och professionell från början till slut.

Mattias J
Huddinge

Ali tog sig an, vad som visade sig vara, ett svårt uppdrag: att sälja vår lägenhet i ett inte så attraktivt område. Han gjorde detta med beslutsamhet och engagemang, vilket ledde till att lägenheten till slut blev såld och en stor sten föll från våra axlar! Jag vill därför varmt rekommendera Ali.

Emma Frida Linnéa T
Huddinge

Jag är otroligt nöjd med Ali som mäklare!

Christian B
Huddinge

Trevligt bemötande, kunnig och tillgänglig.

Pauline B
Huddinge

Det kändes väldigt tryggt att köpa lägenhet till vår dotter som förmedlades av Ali Nouri. Professionell, tillgänglig och noggrann i alla detaljer. Dessutom väldigt trevlig och lätt att prata med!

Diana S
Huddinge

Proffsigt bemötande både mot oss och säljaren. En engagerad mäklare som såg till att vi kände oss trygga tills köpekontrakt signerades.

Vladimir B
Huddinge

Ali was a true pleasure to work with. He is flexible, fast, knowledgeable and customer focused.

Nimitaben P
Huddinge

Väldigt duktigt på återkoppling och ge information om hela processen kring bostads affären.