Sofia Peander

Sofia Peander

Sofia Peander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Sofia Peander har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Sofia Peander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Peander har haft 29 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

105 omdömen om Sofia Peander

Sedan starten hos Reco 2024
Diego M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Peander en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Floda

Sofias service från första minuten till sista har varit utmärkt, hon klädde ljus på mina tvivel, alltid med en positiv attityd, mycket rekommenderad. Mvh Diego Méndez.

Frida L
Lerum

Sofia hjälpte oss med det vi ville veta. Det hon inte visste innan tog hon reda på och återkom senare med info

Joakim L
Lerum

Bra visning och bra mäklare, snabb återkoppling på de frågor vi hade.

Sara H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Peander en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Lerum

Engagerad, trevlig och driven mäklare. Kan verkligen rekommendera Sofia, i hennes händer känner man sig trygg.

Denho A
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Peander en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Hallsås

Redan under första visningen sålde Sofia vårt hus. En duktig mäklare som tar sig tid och är engagerad.

Ayhan A
Hallsås

Sofia är en engagerad, professionell och duktig mäklare. Hon sålde vårt hus redan under första visningen.

Sara H
Norra Hallsås

Engagerad, trevlig, brinner verkligen för sitt jobb och för att det ska bli så bra som det bara kan.

Monika H

Mycket professionellt mäklare som sålde min lägenhet snabbt via ett offentligt plattform. Rekommenderas starkt!! Jag är mycket nöjd med Sofias arbete! Toppenmäklare! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sofia P gillar detta
Erik O
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Peander en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Hallsås

Trevlig, proffsig och agera alltid snabbt

Kicki G
Centralt

Sofia är väldigt proffsig, lyhörd och engagerad. Att hon är mycket positiv och driven gör att man känner en stor trygghet under hela processen. Jag skulle utan tvekan välja Sofia igen om det skulle bli aktuellt!