Jättebra upplevelse, allt gick snabbt och smidigt!
Sofia Peander
Sofia Peander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lerum
.Sofia Peander har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Sofia Peander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Peander har haft 25 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
135 omdömen om Sofia Peander
Alltid lika trevlig, tillmötesgående och lyhörd. Kan varmt rekommendera Sofia!
Jättebra på alla sätt! Tuff marknad men kände ett stort engagemang hela tiden.
Jag är jätte nöjd från Sofia och jätte tacksam att arbeta tillsammans hon är fantastisk person
Positive experience, she was very responsive.
Sofia är väldigt professionell, noggrann och trevlig i sitt bemötande. Hon är tålmodig, tydlig i sin kommunikation och enkel att jobba med. Rekommenderar henne varmt!
Sofia är inte bara en fantastiskt duktig och engagerad mäklare, hon är också en väldigt fin person. Sofia har visat stort tålamod i vårt velande kring om vi ville sälja eller inte, när och hur och har alltid erbjudit bra stöd och råd genom hela processen. Vi är otroligt nöjda med Sofia och rekommenderar henne varmt när du ska sälja din bostad!
Det förtroende vi fick för Sofia vid första mötet bestod och hon har på alla sätt gjort sig förtjänt av ett toppbetyg. Hon är kunnig, drivande och samtidigt väldigt lyhörd. Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt. Vi har känt oss helt trygga med Sofia och det sätt hon hanterat uppdraget. Dessutom över förväntan nöjda med försäljningen. Vi rekommenderar henne å det varmaste.
Väldigt kunnig och bra på sitt jobb. Har koll på de man frågar om och förklarar allt väldigt tydligt och bra. Bra kontakt och uppföljning vid visning och andra frågor.
Extremt duktig mäklare. Snäll givmild lyssnar på en och svarar och finns där snabbt när man har frågor. Sköter visningarna på ett bra sätt med att finnas där men inte vara för på. Man får en trygg känsla med henne och vet att man får den bästa hjälpen och att hon vill ditt bästa. Kunde inte fått än bättre mäklare :)