Nanna är en mäklare som verkligen gör det lilla extra. Vid försäljningen av vår tomt överträffade hon alla våra förväntningar. Från första kontakt till avslut kände vi oss trygga, hörda och väldigt väl omhändertagna. Nanna är engagerad, kunnig och alltid tillgänglig, vilket gjorde hela processen både smidig och positiv. Vi kommer definitivt använda oss av Nanna igen och kan verkligen varmt rekommendera henne vidare!
Nanna Andersson
Nanna Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust
.Nanna Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Nanna Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.8. Nanna Andersson har haft 34 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
137 omdömen om Nanna Andersson
Det har varit en fröjd att få hjälpa till! Tack för det fina omdömet :)
Serviceminded, positiv och snabba svar både på mejl och sms. Dessutom god kunskap och erfarenhet om Orust kommuns lantbruk och gårdar mm. Rekommenderas!
Varma tack för de fina orden i detta omdöme, Maria! :)
Nanna har varit väldigt tillgänglig och tillmötesgående
Aina, jag är så glad över att jag fick vara med på er resa till bostadsköpet! :)
Tydlig och mycket professionell mäklare i alla aspekter. Bara att rekommendera!
Varmaste tack för att just jag fick hjälpa till med försäljningen!
Nanna har en sprudlande energi och bemöter varje människa med respekt och glädje. Hon jobbar oförtrutet på i kontakten mellan köpare och säljare och släpper inte taget förrän hon vet exakt var intresserade köpare respektive säljare står. Ger klara besked proffsigt och kunnigt med sin positiva energi.
Åh, TACK Ann-Kathrin! Det har varit så roligt att få hjälpa till och vi har haft en fin kontakt.
Lätt att få kontakt med, kunnig
Tack för ett fint samarbete, Katrine!
Nanna er faglig dyktig, og i tillegg veldig hyggelig. Vi har bare gode ting å si om henne, profesjonell og grundig. Anbefaler henne på det sterkeste.
Varmaste tack, Jøran! Jag håller med - det har vært veldig hyggelig :)
Nanna har varit väldigt professionell genom hela processen. Hon var noga med att förmedla och hålla samtliga inblandade uppdaterade av vad som skedde.
Tack Britta, så roligt att det blev en smidig affär :)
Jag köpte en liten gård av Nanna. Hon är verkligen kunnig och engagerad och ger det där lilla extra som får en att känna ett förtroende. Ska jag någonsin sälja eller värdera så är det Nanna jag kommer kontakta. Rekommenderas varmt.
Stort, stort tack för detta omdöme Johan! :)
Den kontakt jag haft med Nanna så har hon varit kanonbra och hon har skött försäljningen fantastiskt bra.
Tack för att du tog dig tiden att lämna omdömet, Ingrid :) Önskar dig en fin helg!