Bra och tydlig genom hela processen!
Caroline Svanberg
Caroline Svanberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Caroline Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Caroline Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 186 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Svanberg har haft 52 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
186 omdömen om Caroline Svanberg
Supertrevlig! Fanns alltid tillgänglig oavsett vilken fråga man hade, blev en väldigt bra köpupplevelse för oss!
Vi kan varmt rekommendera Caroline Svanberg som mäklare. Hon hade ett lugnt men ändå engagerande sätt. Professionell och vänlig. / Magnus och Karoline
Mycket professionellt bemötande! Lugn och informativ. Tog sig tid att hålla en extra visning för oss, vilket slutade med att vi köpte objektet! Tack Caroline!
Caroline är engagerad, kunnig och lyhörd. Hon har ett varmt och professionellt bemötande och lotsar en tryggt genom hela processen! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera henne!
Caroline var tillgänglig under hela perioden, som köpare blev jag uppdaterad löpande och vi hade kontinuerlig kontakt.
Hon är otroligt professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Alltid snabb med svar, tydlig i kommunikationen och väldigt trygg att samarbeta med. En grym mäklare som verkligen gör sitt jobb på bästa sätt. Rekommenderas starkt!
Vi är supernöjda med hur snabbt och smidigt hon löste försäljningen av våran lägenhet!
Professionellt och trevligt bemötande genom hela försäljningsprocessen. Snabb försäljning från det att vi var redo att sälja 🌟
Caroline var lyhörd under hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Kunnig, lätt att få tag på och tydlig information. Skulle varmt rekommendera Caroline! :)