Liliya Morozova

Liliya Morozova

Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta

Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 344 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

344 omdömen om Liliya Morozova

Sedan starten hos Reco 2016
Maybet G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Steninge

Engagerad, trevlig och professionell i sitt arbete från början till slut. Vi är tacksamma för all hjälp vi fick från Liliya för att få till en bra bostadsaffär. Kan varmt rekommenderas!

Saiera H
Centralt

Super trevlig och rak på sak. Man känner sig trygg med henne.

Edgars V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Centralt

Som alltid gick allt perfekt! Tack vare Liliya har vi redan sålt vår tredje lägenhet!

Anna S
Sålde sitt hus med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Skepptuna

Tack Liliya för hantering av försäljning av vår bostad! Liliya förklarar och går igenom alla steg som man behöver veta. Hon är kunnig, väl insatt och har ett proffsigt bemötande. Vi rekommenderar gärna Liliya.

Svar från Liliya Morozova

Tack själv Anna! Jag är så glad att ni är nöjda.

Christoffer Anders B
Köpte sitt hus med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Skepptuna

Very approachable and easy to communicate with. Would highly recommend Liliya

Svar från Liliya Morozova

Tack Christoffer! Vad kul att höra. Hoppas att du ska stor trivas i det nya huset.

Fabian Stiven G
Märsta

Jag skulle inte rekommendera Lilya som fastighetsmäklare, jag hade ingen bra upplevelse med henne, varken under köpprocessen eller efteråt

Svar från Liliya Morozova

Hej Fabian! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd, jag är ledsen för det och tar till mig det du skriver.

Jaana O
Steninge Slottsby

Liliya är engagerad, kunnig och driftig. Jag köpte min lägenhet från henne och nu säljer jag samma lägenhet via henne. Liliya är pålitligt och jag känner förtroende för henne. Hon är personlig på ett bra sätt och jag tycker om hennes raka kommunikationssätt.

Svar från Liliya Morozova

Vad snällt av dig Jaana. Tack för förtroendet igen.

Jenny E
Steninge Slottsby

Trygg, proffsig, uppriktig pch trevligt bemötande.

Svar från Liliya Morozova

Tack Jenny! Vad glad jag blir att du är nöjd.

Ahmet B
Valsta

Liliya är en väldigt engagerad mäklare och är alltid tillgänglig. Det känns lite som att hon jobbar dygnet runt. Jag är väldigt nöjd försäljningen av mitt hus och skulle rekommendera henne till andra.

Svar från Liliya Morozova

Tusen tack för dina varma ord. Hoppas att jag får hjälpa dig i framtiden.

Fangye P
Valsta

Bäst märklare i området. Med sin långa erfarenhet och lyhördhet har Liliya erbjudit högkvalitet service. Mycket nöjd.

Svar från Liliya Morozova

Vad snäll du är Fangye! Jättetrevligt att hjälpa dig med försäljningen.